icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pipi39
15. led 2016

@lynnuska moooc drzim palce at to klapne a jen at silii. Co to znamena to cislo 1-2. A kolikaty den js testovala ? Vis ja ti to moc preji ale ja mela take duchy a i dva dny jeste po krvy z ktere mi rekli ze bohuzel nejsem tehotna . V krvi jsem mela hcg 8 ale ty duchy byli doufala jsem ze treba se to rozjede a testovala jsem a tise doufala i pres negativni krev. A az kdyz duch opravdu vymizel tak uz jsem doufat preatala a zacala se s tim smirovat. Testovala jsem jeste po vysledcich krve jeste 4dny . Njn.

lynnuska
15. led 2016

@pipi39 děkuji, 1-2 znamena tyden tehotenstvi. Mam z toho radost, ze se neco deje, ale uplne moc nejásám. Jsem si plne vedoma toho, ze to nemusi dopadnout. Dnes je to 8 den po transferu. Ve čtvrtek 21.1 se uvidí. Budu dál zkoušet testy a uvidim jestli to bude sílit.

pipi39
15. led 2016

@lynnuska moc bych to to prala i ja pujdu do dalsiho proste se to povest musi a je to,jsi nase nadeje 🙂

nevimne
15. led 2016

@lynnuska děkuji a gratuluji 😄

lynnuska
17. led 2016

dobré ráno děvčata, tak jsem si opět pro kontrolu udělala testík, duch tam je, dnes 10 den po KET. Rozdhodně silnější než 8 den po, ale stále je to dušíček. Ještě mám snad čas, někdo má ducha až 12tý den. Kdybych vydržela až do 14 dne, tak se nestresuju a mám jasný výsledek. Tudíš děvčata, radím, snažte se vydržet, ušetříte si nervy 🙂

pipi39
17. led 2016

Drzim palecky at sili.... Ono je to tezke vydrzet. Take jsem si to rikala a pak jsem stejne testovala 🙂

lynnuska
17. led 2016

Při prvním transféru jsem vydržela do 8 dne. Teď jsem si říkala, že to vydržím celé a nakonec jsem si udělala už 7 den. 8 den jsem tam tu čárku fakt musela hledat abych ji tam viděla a dne 10 den je ta čárka viditelná bez většího hledání, ale je pořád hrozně slabá. Na krev jdu ve čtvrtek a je to nekonečný 🙂

lynnuska
18. led 2016

sílíííí to 🙂

lynnuska
18. led 2016

kvalita foto hrozna, ve skutecnosti je to lepsi, ale sílíííí 😀

lusk09
18. led 2016

Ahoj holky mam dotaz. Pred stredecnim KETem beru Utrogestan 3x2 a napadlo me jak to bud probihat...utrous zavadim...nevim ted ale jestli ho a.dat po transferu v poledne nebo pred... jde mi i o hygienu..
Jak jste to udelali vy? Diiky

lynnuska
18. led 2016

@lusk09 ahoj a na kolik tam jdes? Ja sla na 9.30, tudiz jsem dala ráno a pak po obede uz další.

lusk09
18. led 2016

Prave ze na 12...beru ho ted bezne tak kolem pul 2...mozna pockam az budu doma ono se to snad o nejakou hod nezblazni....
Jinak @lynnuska drzim palce 🙂

lynnuska
18. led 2016

@lusk09 děkuji, uvidime ci to ve ctvrtek doktorka potvrdi. Jinak byt tebou tak po KETu dojed domu a klidne si to zaved az tam. O hodinu min nebo driv uz je asi jedno. 🙂

pipi39
18. led 2016

@lusk09 ja ho davala na noc a dala ksem si ho i tu noc pred transferem . Normalka musi s tim pocitat kdyz mi to davaji.

martinek14
18. led 2016

Ahoj holky dnes kontrola.Jsem v 7tt.gestacni vacek se zvetsil ale neni tam nic videt☹ve stredu dalsi kontrola.Mam jeste nejakou sanci?Mate zkusenost?

pipi39
18. led 2016

@martinek14 ahoj normalne na googlu si zadej gestacni vacek 7tt a hned prvni link mi vyjen na foru modrym konikovy ale najde to primo tuto diskuzi.... podle toho mas jeste sanci precti si to ju a srzim vse co muzu 🙂

martinek14
18. led 2016

@pipi39 Dekuji moc.Jsem uplne vyrizena tak moc se bojim.Clovek se radu ze je tehu a najednou takova rana

martinek14
18. led 2016

Holky jsem uz tak zoufala ze premyslim zda nemuzu byt teprve v 5tt.Podle doktora jsem 6+4 ale odber vajicek byl 16.12 to znamena ze bych byla teprve 5tt

eva118
18. led 2016

@martinek14 Jsi opravdu 6 plus 4, Odběr jsi měla 16. 12., týdny se počítají od prvního dne cyklu, takže jako by jsi byla v době odběru 2 plus 0 a k tomu si připočítej zbytek 🙂 .

martinek14
18. led 2016

Holky jsem uz tak zoufala ze premyslim zda nemuzu byt teprve v 5tt.Podle doktora jsem 6+4 ale odber vajicek byl 16.12 to znamena ze bych byla teprve 5tt

martinek14
18. led 2016

@eva118 Dik to jsem prave slyset nechtela☹

eva118
18. led 2016

@martinek14 Je teď to čtu, uvidíš v tu středu, držím palce, ať je tam miminko, myslím, že šanci ještě máš, co je tady takových případů. Jedna psala, že miminko taky nebylo vidět, nevím ale, který byla týden. Už tomu nedávala šanci, že v tom týdnu bylo vidět mimi a všechno, tak že se asi nepovedlo. Zajela si kvůli nervům do nemocnice na lepší utz a byla vidět dutinka se žloutkovým váčkem i miminko, úplně krásně.

martinek14
18. led 2016

@eva118 Dik za nadeji musim doufat!Jen mi to nejak hlava nebere proc se po ivf pocita +2 kdyz vime kdy byl odber

eva118
18. led 2016

@martinek14 To se takhle počítá všem, i žena, co nebyla na IVF a otěhotní, tak jako by v době ovulace už byla ve druhém týdnu.

martinek14
18. led 2016

@eva118 Chapu ze se to tak pocita u normalniho tehot.protoze se nevi presny den ovu ale u ivf je jasny den oplodneni

eva118
18. led 2016

Protože jak ženy chodí po různých vyšetřeních, tak hlídat jak komu počítat týdny těhotenství, to by byl velký zmatek- ta je po ivf, takže o dva týdny méně a ta ne, takže plus dva. Všem se to prostě počítá od prvního dne cyklu, jednotně.

martinek14
18. led 2016

Tak hcg pres 20 000

lynnuska
18. led 2016

@martinek14 to je krásná hodnota ne? to je dobré znamení?

tehulka1167
18. led 2016

@lusk09 Nás před transferem vyčistili. A pak je možnost ho polknout 🙂

martinek14
18. led 2016

@lynnuska to asi jo ale 6+4 by uz melo byt neco videt ne jen gestacni vacek☹jsou to hrozne nervy

Strana