Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinek14 to chapu, drzim pěsti. Určitě se ukáže, taková hodnota HCG to není jen tak.
@martinek14 to chapu snad to bude ok. Musis si rikat ze se nesmis stresovat to tomu neprida. Vim ze se to rika ale klidek je nejvetsi lek. Pak dej vedet 🙂
Mas krasnou hodnotu a i odpovida stari neboj.....
Ahoj holky, chtěla bych se Vás zeptat,zítra mám jít na KET a jsem malinko nachlazená, myslíte, že to vadí?
@siiimas ahoj, jestli nemáš nějaké vysoké teploty tak by to vadit nemělo. Já jsem šla taky s rýmou. Po KETu jsem raděj pár dní ležela a pila čaje no a dnes 13den po KET mam krásnou čárku a zítra hurá na krev, tak snad potvrdí dobrou hodnotu. Myslela jsem si, že se budu strašně radovat, ale zatím jsem jen pěkně nervózní než to potvrdí🙂
Tak hlasim ze dnes kontrola podle doktora 7+0 a jen gestacni vacek.Chtela jsem jeste pockat do dalsiho tydne a pak revize ale asi uz je to opravdu zbytecne.
@martinek14 to je mi moc lito. Uz ke to definitivni nebo jdes jeste na kontrolu predtim?
@pipi39 Tak urcite mi jeste udela ultr
@martinek14 ale porad sance je ver stava se to ... dej mu cas 🙂
Ahoj , jsem 16 dní po KET , po dvou neůspěšných pokusech IVF se snad zadařilo. Čekám nyní na výsledky z krve , jsem dost nervózní ..... Tak si chvíle krátím pročítáním diskusí 🙂 Je na tom někdo podobně jako já ? 🙂
@misicka1988 ahoooj krasna dalnice moc blahopreji 🙂. Mohu se zeptat byla jsi po druhem nezdarenem ket na imunologii vysetreni protilatek? Nebo mas 3pokusy za sebou? Ja mam totiz za sebou jeden neuspesny ket. Ale oba jsme v poradku tak nevim zda pokouset dalsi pokusy nebo jit resit hned to imuno vis?
@pipi39 No já byla 2 x na Ivf z čerstvého , a nezadařilo se. Nyní jsem byla poprvé na Ket. Než jsem na něj šla , ptala jsem se doktora na imunologii , ale on říkal že pokud jsem neprodělala žádné samovolné potraty , tak není třeba dělat vyšetření.....
ahoj, tak potvrzeno těhotenství. HCG teda 283, ale snad poroste. Za 10 dní tam jdu znova. 🙂
@lynnuska Gratulace 🙂 Taky čekám na potvrzení výsledků z krve , tak doufám že dopadnu taky pozitivně 🙂
@pipi39 ja mela u prvniho et prednison. Davaji ho u nas v caru automaticky. Vysadili mi ho mesmyslne tyden pred ocekavanou menzes. Na testu jsem mela ducha a po vysazeni zacaly krece v brise a duch nebyl a ms dosls. Potim jsem sls na imuno a nasli mi protilatky proti vajicku neboli zona pelucida. Doporucili mi Medrol coz je silnejsi nez Prednison, vse to jsou vlastne kortikoidy a taky jeste konskou davku kortikoidu v injekci tesne pred odberem vajicek. Medrol jsem brala do potvrzeni hcg v krvi kdy ksem byla asi 13.den po et a mela 538 myslim. A pak mi ho bysadili a brala jsem dal jen utrofestan 4-0-4 a estrofen 1-1-1
@lucalm no to mi rekni proc ti ho poprve davali kdyz tak brzy vysadili ? No tusim ze je v tom dost zakopany pes hlavne kdyz lidi jsou bez problemu a nejde to proste. Zvazuji zruseni ket ale to asi nebude mit takovy uspech ze? Jak jsem pochopila tak uz je treba to brat pred odberem vajicek. Ale mozna to zas zalezi na tom v cem presne to imuno problem je. Bohuzel je mi 39a uz jsi vse musim hradit v loni v zari se vzp rozhodle zmenit pravidla a zrusila mi dalsi kety ktere jsem mela mit od pojistovny jsou to darebaci proste.
@pipi39 Sance minimalni. Je to hruza po 3 letech se clovek docka a ono to nevyjde☹ach jo. Snad mi nekdo rekne cim to je co se stalo

@lynnuska krasne sili