icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

nada1985
17. kvě 2016

@jirikova ahoj jsi tam

jirikova
17. kvě 2016

@nada1985 povídej 😉

nada1985
17. kvě 2016

@jirikova jsem se chtela zeptat ty jsi byla nebo ja nevim jak se te mam zeptat na hematologie nebo byla jsi na uz embryotransfer co to je tohle vsecno vysvetlis mi to nebo snasim se otehotnet uz 10 let stejnym parnerem a jsme spolu poradku byly jsme na vsechny vysetreni ?

jirikova
17. kvě 2016

@nada1985 nezlob se ale nejsem doktor, netuším co máte s partnerem za zdravotní problémy. Navštiv nejbližší reprodukční centrum, pokud jsi tam ještě nebyla a tam ti vše vysvětlí a udělají potřebná vyšetření. 😉

tehulka1167
17. kvě 2016

@pozi jak picham clexan tak chodim na testy jednou za měsíc. KaFe bud Turka s mlékem nebo rozpust. Hele můžeš všechno jen se nic nemá přehánět 🙂

axi44
17. kvě 2016

Hoj holky, kolotoč nanovo... zítra UV kouknout na sliznici po Estrimaxu a 19.5 odběr vajíček a 24.5 ET. Je na tom některá podobně?

itworks
17. kvě 2016

@hanulkavelunka to už je pěkná čárka,blahopřejí.Ten květen dělá divy 🙂

markatka
17. kvě 2016

Tak holky, včera jsem byla v Caru a nabírali mi krev, kvůli tomu, že mě moje obvodní hnala na hematologii kvůli zvýšeným leukocytům. Což jsem předpokládala, že budu mít kvůli slabšímu hyperstimulačnímu syndromu. A výsledky nic moc, řekli mi, ať si zabalím tašku a kdyby se stav horšil, mám přijet.. Bohužel cítím, že se horším ☹ nikam se mi nechce. Ach jo, to nám to pěkně začíná.. A

pozi
17. kvě 2016

@tehulka1167 já si taky myslím,že můžu všechno,jen to nepřehánět,už se tolik ani nepozoruju,jestli píchá v podbřišku apod.,to jsem zjistila,že mě píchá i normálně 🙂 už se na to kafe těším,dám si 😉 a ten Clexane mi naštěstí teď nedali,mám jen Anopyrin,v tabletkách a je to úleva.Kdy že to jdeš na ten uz?

pozi
17. kvě 2016

@jirikova no já ani nevím,nic mi není,jsem doma už 3. měsíc,takže já se nějak zabavím,už jsem si zvykla a zjistila jsem,že se pomalu ani nenudím 🙂

pozi
17. kvě 2016

@markatka no,radši,ať jsi v pořádku,není to teda nic moc,co píšeš,ale pořád by ještě mohlo být hůř,to si říkám já vždycky,když mám pocit,že už nemůžu.Hlavně se dej do kupy,když ti nebude dobře,radši mazej do nemocnice 😉

hanulkavelunka
17. kvě 2016

@itworks ano dela a me chytla testovaci manie
Tento delany ted 13:15

hanulkavelunka
17. kvě 2016

Omlouvam se ale nejak mam strach a modlim se at je vse v poradku
Uz nebudu testovat slibuju
Jen to musim nekomu sdelit 😊 nezlobte se
Uz napisi az hodnotu hcg v po

markatka
17. kvě 2016

@pozi Jojo, nějak se s tím směřuju.. Spíš mi vadí, že mám v práci rozdělaných věcí ☹ si říkám, že musím myslet na sebe, ale já tu práci mám trochu jinak.. Hlavně budu muset s pravdou ven, chtěla jsem ještě mlžit aspoň do utz..

tehulka1167
17. kvě 2016

@pozi ve čtvrtek jdu na ultrazvuk.

vvercatkoo
17. kvě 2016

@pozi jj 😀

pozi
17. kvě 2016

@tehulka1167 no tak to jsem zvědavá,na bublinku,myslíš,že bude srdíčko?

tehulka1167
17. kvě 2016

@pozi doufám 🙂

vvercatkoo
17. kvě 2016

@tehulka1167 to je jasná věc, že bude

pozi
17. kvě 2016

@tehulka1167 no já to nemyslela,jako že by nemělo být,ale jestli už je čas,nějak to rychle utíká,stále mi přijde,jak kdybys první test dělala včera 🙂

pozi
17. kvě 2016

no a jinak,první den po KET a začínám čurat jak koroptev,to asi není z toho 😕

tehulka1167
17. kvě 2016

@pozi Já vím, že jsi to tak myslela 🙂 jen curej taky znamení. 🙂

sisul_ka
17. kvě 2016

@hanulkavelunka bud silna, ja viem, si z toho velmi vzrusena a testovala by si kazdy den 😵 to chapem a neodsudzujem. Velmi ti prajem krasne HCG 🙂

sisul_ka
17. kvě 2016

@tehulka1167 uz sa nemozem dockaaaaat 😵

tehulka1167
17. kvě 2016

@sisul_ka Já taky 🙂 kdy jdeš na transfer?

sisul_ka
17. kvě 2016

@tehulka1167 nebud smutna ak nahodou este srdiecko nebude, u kazdeho je to individualne. Ja som mala srdiecko7tt. Som si ista, ze vsetko bude v poriadku 🙂

sisul_ka
17. kvě 2016

@tehulka1167 to by som rada vedala aj ja :D moje telo stanguje. Termin som mala mat vcera, no koli vynechanemu menzesu, len som spinila, sa to preklada na jun. Po dvoch tyzdnoch opat spinim 😠 dufam, ze to nie su priznaky menopauzy 😖 nastestie verim svojmu telu a ono urcite vie co robi 😵 Tak cakam a vidim to najskor koncom juna 😕

tehulka1167
17. kvě 2016

@sisul_ka aha.. tak snad to bude ok. Musí. Taky,verim a dam na pocity. 🙂

mikilala20
17. kvě 2016

@pozi jj anglie a posledni pokus neplaceny

mikilala20
17. kvě 2016

@axi44 ja jdu na ket 25.5 😉

Strana