Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pozi jak picham clexan tak chodim na testy jednou za měsíc. KaFe bud Turka s mlékem nebo rozpust. Hele můžeš všechno jen se nic nemá přehánět 🙂
Hoj holky, kolotoč nanovo... zítra UV kouknout na sliznici po Estrimaxu a 19.5 odběr vajíček a 24.5 ET. Je na tom některá podobně?
@hanulkavelunka to už je pěkná čárka,blahopřejí.Ten květen dělá divy 🙂
Tak holky, včera jsem byla v Caru a nabírali mi krev, kvůli tomu, že mě moje obvodní hnala na hematologii kvůli zvýšeným leukocytům. Což jsem předpokládala, že budu mít kvůli slabšímu hyperstimulačnímu syndromu. A výsledky nic moc, řekli mi, ať si zabalím tašku a kdyby se stav horšil, mám přijet.. Bohužel cítím, že se horším ☹ nikam se mi nechce. Ach jo, to nám to pěkně začíná.. A
@tehulka1167 já si taky myslím,že můžu všechno,jen to nepřehánět,už se tolik ani nepozoruju,jestli píchá v podbřišku apod.,to jsem zjistila,že mě píchá i normálně 🙂 už se na to kafe těším,dám si 😉 a ten Clexane mi naštěstí teď nedali,mám jen Anopyrin,v tabletkách a je to úleva.Kdy že to jdeš na ten uz?
@itworks ano dela a me chytla testovaci manie
Tento delany ted 13:15
Omlouvam se ale nejak mam strach a modlim se at je vse v poradku
Uz nebudu testovat slibuju
Jen to musim nekomu sdelit 😊 nezlobte se
Uz napisi az hodnotu hcg v po
@pozi ve čtvrtek jdu na ultrazvuk.
@pozi jj 😀
@tehulka1167 no tak to jsem zvědavá,na bublinku,myslíš,že bude srdíčko?
@pozi doufám 🙂
@tehulka1167 to je jasná věc, že bude
@tehulka1167 no já to nemyslela,jako že by nemělo být,ale jestli už je čas,nějak to rychle utíká,stále mi přijde,jak kdybys první test dělala včera 🙂
no a jinak,první den po KET a začínám čurat jak koroptev,to asi není z toho 😕
@pozi Já vím, že jsi to tak myslela 🙂 jen curej taky znamení. 🙂
@hanulkavelunka bud silna, ja viem, si z toho velmi vzrusena a testovala by si kazdy den 😵 to chapem a neodsudzujem. Velmi ti prajem krasne HCG 🙂
@tehulka1167 uz sa nemozem dockaaaaat 😵
@sisul_ka Já taky 🙂 kdy jdeš na transfer?
@tehulka1167 nebud smutna ak nahodou este srdiecko nebude, u kazdeho je to individualne. Ja som mala srdiecko7tt. Som si ista, ze vsetko bude v poriadku 🙂
@tehulka1167 to by som rada vedala aj ja :D moje telo stanguje. Termin som mala mat vcera, no koli vynechanemu menzesu, len som spinila, sa to preklada na jun. Po dvoch tyzdnoch opat spinim 😠 dufam, ze to nie su priznaky menopauzy 😖 nastestie verim svojmu telu a ono urcite vie co robi 😵 Tak cakam a vidim to najskor koncom juna 😕
@sisul_ka aha.. tak snad to bude ok. Musí. Taky,verim a dam na pocity. 🙂
@pozi jj anglie a posledni pokus neplaceny
@axi44 ja jdu na ket 25.5 😉

@jirikova ahoj jsi tam