icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pozi
19. kvě 2016

@tehulka1167 tak co,jsem napnutá jak struna 🙂

jirikova
19. kvě 2016

@pozi u mě pořád stejně, tlak v podbříšku trochu sílí, jak kdyby mi na břicho pořád někdo tlačil..ale jinak mi vůbec nic není. Nevím, jestli je to dobře nebo špatně. 😨 Asi je to hodně i tím Crinone, nemá žádný vedlejší účinky jako Utrogestan..

@veervit vítám tě mezi námi. 😉 tvoje první IVF?

tehulka1167
19. kvě 2016

@pozi AZ v 11 hodin. Já jsem nervózní jako prase!!!!

tehulka1167
19. kvě 2016

@pozi jak ti je? 🙂

hanulkavelunka
19. kvě 2016

@pozi ahoj fajn,ustalo cekam na vysledky hcg

pozi
19. kvě 2016

@tehulka1167 no to věřím,ale taky věřím,že to bude ok,mě nic moc není,v noci mě bolelo celé tělo,i břicho,ale jestli jsem nesplácala vše k jídlu,i klouby mě boleli a to jen tak nemívám,popíchává podbřišek,někdy víc,někdy míň,ale jinak nic 😉 no uvidíme,je ještě brzo,3.den a neberu utrouš,tak mě prsa nebolí 🙂

pozi
19. kvě 2016

@hanulkavelunka tak dej vědět,jak to vypadá 😉

veervit
19. kvě 2016

@pozi tak to máme nastejno🙂 Jupí, nějaká spřízněná duše.

veervit
19. kvě 2016

@jirikova děkuji. Moje 2.IVF.

jirikova
19. kvě 2016

Já musela dnes na tajňačku rozepnout kalhoty v práci, sem zastrčená pod stolem a kalhoty na volno, to se nedalo 😀

pozi
19. kvě 2016

@veervit no je nás tu více,neboj,co jsme nastejno,taky je to mé 2.IVF,ale už 3.transfer-teď KET

veervit
19. kvě 2016

@pozi a ty už 1dítko máš? Tak taky toho máš dost za sebou. Já mám 1.transfer a žádného mrazáčka☹ Nám se nechtějí embryjka vyvíjet. To co mám u sebe je jediný pořádný bojovník.

pozi
19. kvě 2016

@veervit no mám kluka 11-ti letého,ale postiženého a bohužel zjistili chromozomální vadu až před 3 lety,takže jsme čekali co a jak a já jsem k tomu přenašečka,kluci jsou 50 na 50 postižení a holky 50 na 50 přenašečky jako já,tak pokud chceme zdravé,musíme přes IVF a přes PGD.Takže tobě nezbylo z 1.IVF nic,tak nebyl ani transfer?A jakto?To je smůly,já zas vzhledem k věku už nemám takovou zásobu vajíček,tak jsem ráda,když vyprodukuji 4,z těch nám udělají PGD a do 5.dne vydrží tak max.2,teď jsme měli štěstí,že nám zbyla jedna sněhurka.

veervit
19. kvě 2016

@pozi ty jo, to máte taky stav. Ale ještě že jde udělat alespon vyšetření, kde zjistí, zda je už zárodek v pořádku. Z 1.Ivf jsme meli 2mrazáčky (1se rozmrazilo,2.ne), nyní 2.Ivf a to se oplodnilo 13vajíček a 3.den začali pokulhávat a dnes jsem si volala, že jsou pomale a neschopné přežít rozmraženi. Jinak jsme oba s manželem v pořádku. Takže nikdo neví proč se tak děje. Nyní rozdýchávám, že máme jediného nejlepšího bojoníka u sebe. Doufám, že se zahryzává a už nepustí.

fille
19. kvě 2016

@pozi ano komunikace vázne, a už jsem docela i naštvaná... opravdu jak v obchodě pro rohlíky tam ... v neděli 1.5. jsem byla na transferu, tam mi řekli že jedno zamrazí, a v úterý mi psali maila že zamrazili další dvě... a to je vše co vím... ale faktura ta byla obratem...

pozi
19. kvě 2016

@veervit no to je něco,z 13 vajíček a skoro nic,tohle bude bojovník.Takže 1.IVF ti nevyšlo,když ti zavedli to jedno?Já jsem se v tom teď nějak ztratila 🙂

pozi
19. kvě 2016

@fille no to náhodou abys nezapoměla,že to taky něco stojí,to jo,o peníze jde nejpředněji,takže ti zamrazili 3 denní a pětidenní?A ptali se tě,jestli je vůbec chceš do 5 dní nechat kultivovat?Kam to chodíš?

veervit
19. kvě 2016

@pozi já to taky možná blbě píšu.. U 1.ivf Et nic, poté jsme rozmrazili (1.KET)1, to se nechytlo a 2.KET, to se nerozmrazilo. Takže teď 2.IVF a z toho ten pouze 1bojovník.

tehulka1167
19. kvě 2016

Holky,takový strach jako dneska jsem dlouho neměla. Kontrola dopadla výborné. 7.6. Další kontrola.

pozi
19. kvě 2016

@veervit aha,teď už tomu rozumím,tak to opravdu bude bojovník,musí,také mám 2.IVF,tak to by bylo,aby nebylo a na KET jsi byla teda v úterý?

pozi
19. kvě 2016

@tehulka1167 no ten je úžasný,a srdíčko tlouklo jak o závod,viď?Mooc ti to přeju,fakt 🙂

tehulka1167
19. kvě 2016

@pozi ano,srdicko blikalo 🙂

pozi
19. kvě 2016

@tehulka1167 tak to je super,jen tak dáál 😉

sisul_ka
19. kvě 2016

@tehulka1167 no naaaaadheraaaa 😵 Gratulujem krasnemu bobiku 🙂 a nech sa mu u teba veeeelmi paci. posielam srdiecko 🙂

anette30
19. kvě 2016

@tehulka1167 tak ted už jen užívej 🙂

veervit
19. kvě 2016

@pozi no už by jsme si to zasloužili! Na přenosu jsem byla včera. Ty jsi o 2dny napřed. No snad to bude bojovník. Minule jsme embryjko neměli takto hezky vyvinuté, tak snad už to bude tak jak má být. U vas taky čím ty embryjka musí projít, než ti je dají.. Ale ještě že to jde.

zuzanaxx
19. kvě 2016

@tehulka1167 hloupá otázka, samozřejmě je nejdůležitější, aby to bylo zdravé, ale chceš o malinko raději holčičku nebo chlapečka? 😉

tehulka1167
19. kvě 2016

Holky,Děkuji. Fakt je to o trpělivosti 🙂 vydržte všechny 🙂 ale povím vám, že do kontroly dnes celý den velký strach.

tehulka1167
19. kvě 2016

@zuzanaxx Já ti nevím a upřímné je to jedno. Dvě holky mám a mam pocit,že by to ted mohl byt chlapeček 🙂

sisul_ka
19. kvě 2016

@tehulka1167 ten strach o dieta tam bude stale, ved si predsa matka :*

Strana