icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

martinaanet
19. kvě 2016

@jirikova
Musím,ale moc si nevěřím,tak se pověsím na pozi a počkám na ni.-)Byly jsme ve stejný den na transferu.

martinaanet
19. kvě 2016

@salenas
A máš čárky,ted jsem si to našla.To je úžasný.-)Další těhulka.-)Gratuluji

martinaanet
19. kvě 2016

@pozi
jj,to stojí 2500 Kč.
+ket 5 000 Kč
katétr 1700 Kč
lůžko po výkonu 100 Kč
celkem 9 300 Kč

To nás bude čekat každých 6 týdnů,pokud to ted nevýjde.To je dobrý byznys.

martinaanet
19. kvě 2016

@tehulka1167
těhulko,dávala jsi si ted embryoglue?Nevím,jestli je s ním šance na úspěch větší,ale dala jsem si ho podruhé,ale fakt nevím.Není to úplně levné,ale kdyby byla opravdu šance větší,tak to za to stojí.

tehulka1167
19. kvě 2016

@pozi embryo glukózy jsem taky dávala jednou a bylo k prdu.
@martinaanet on je fajn 🙂

tehulka1167
19. kvě 2016

Holky telefon si Pise co chce. Glukózy rám fakt byt neměly.

tehulka1167
19. kvě 2016

@martinaanet dávala jsem ho jen jednou pak už nee. Dávala jsem ho při druhym pokusu.

martinaanet
19. kvě 2016

@tehulka1167
asi už se taky na to vyprdnem,za peníze,které jsme dali do lepidla,tak jsme mohli mít postýlku nebo skoro kočárek.

tehulka1167
19. kvě 2016

@martinaanet asi tak nějak ,ale chápu Te člověk skusi cokoliv,

salenas
20. kvě 2016

@pozi ha,klouby jako u mě,i ten podbříšek. Za chvíli razím na krev,jsem tak strašně nervozní,snad to odřídím 🙂

tehulka1167
20. kvě 2016

Ketačky,jak se cítíte??? Jsem napjatá,až budete testovat,ale věřím,že to bude s pozitivním výsledkem. 🙂 Jinak mě je dneska pěkně na blití 😝

zuzanaxx
20. kvě 2016

Holky, vy jste nezmar...jste doma a vzůru snad od 5 😁

jirikova
20. kvě 2016

Já dnes 5. den, v neděli to asi zkusím 😅

martinaanet
20. kvě 2016

@jirikova
Tak pak dej hned vědět.Už bych také chtěla testovat,ale mám fakt čas,ale ta nejistota mě ubíjí.
To budeš 7 den,tak už by se mohla objevit slabá čárka.I když ten 10 den by byl ještě lepší,kdyby si to vydržela.To se mi to radí vid,.-)Sama bych testovala hned,kdyby to šlo.-)

tehulka1167
20. kvě 2016

@martinaanet 😀 😀 😀

martinaanet
20. kvě 2016

@tehulka1167
Já jsem také zvědavá,prsa mě bolí po lécích a stále pobolívá podbřišek,přitom už je to 4 den po ket,tak nevím,jestli je to normální?

tehulka1167
20. kvě 2016

@martinaanet já myslm,že je to normální 🙂

jirikova
20. kvě 2016

@martinaanet no upřímně sem podělaná až za ušima jen si na ten test vzpomenu..vůbec se mi do něj nechce, hrozně se bojím neúspěchu. Včera večer už jsem měla docela silný bolesti v podbříšku, v práci jsem si musela rozepnout kalhoty, jak mě tlačilo břicho a dnes nic, jako když utne. Takže něco se změnilo, je rozhodnuto..ať tak či tak 😕

sisul_ka
20. kvě 2016

@tehulka1167 skus harmancekovy alebo zazvorovy caj a skus dnes den bez kavy 😎 a tym, ze ti je zle, ti telo naznacuje, ze je vsetko v naprostom poriadku a dietatko rastie ako z vody 😀 stupa ti HCG 😵 Jaaaj, tak sa s tebou teskaaaam :*

xyrina
20. kvě 2016

@jirikova Moc Ti držím palce, aby jsi otěhotněla. A kdyby náhodou ne, tak ještě máte nějaké mrazacky, ne?

jirikova
20. kvě 2016

@xyrina moc děkuji 😅 ano máme jich ještě 7 zamraženo, což mě také jediné uklidňuje 😎

axi44
20. kvě 2016

@mikilala20 Ahoj jak to s tebou vypadá?

axi44
20. kvě 2016

@blanch2014 Ahoj, už víš kolik máte vajíček? 😉

pozi
20. kvě 2016

@salenas no tak to jsem zvědavá na to číslo,to budou kráásné dvojky 😉

pozi
20. kvě 2016

@tehulka1167 no,prostě jsi těhu,užívej si i to zvracení,tolik práce to dalo 😉 to se mi to říká 🙂

pozi
20. kvě 2016

jinak mě dnes opět podbřišek,tlačí ale jen chvílema,včera jsem málem večer nedolezla ani do postele,a mám pocit,že půjdu spát,než pojedu pro prďolu do školy.Jen jsem doufala v zašpinění,to by mě uklidnilo,že se zavrtalo,ale ono niic ☹ ale nemusí to být,tak se tím uklidňuji

pozi
20. kvě 2016

@jirikova @martinaanet holky,já bych testovala tak dneska,protože vím,že tam nic nebude 😉 pak už budu mít strach,testy mám doma jen z caru s vyšší citlivostí,zatím jsem žádné nekupovala,nešla jsem kolem lékárny,takže doma nic ,co by mě svádělo.S tou vyšší citlivostí budu muset počkat déle 😉

tehulka1167
20. kvě 2016

@pozi špinění není pravidlo. .taky jsem nespinila 🙂 bude tam uvidíš 🙂

jirikova
20. kvě 2016

@pozi já mám doma 4 testy s citlivostí 10, zítra si budu muset asi useknout ruku, abych na jeden nenačůrala 🤐 manžel není doma, nemá mě kdo ohlídat! Zítra už to bude 6.den po 5ti denní kultivaci, Pregnyl jsem neměla, tak jsem zvědavá. 😎 Počítám ale s bílotou. Aspoň pak uvidím, jak hezky sílí. 😅
Ani já jsem nezašpinila, ani kapička neukápla.. A dneska už mi není vůbec nic. 😕

veervit
20. kvě 2016

@pozi ahoj, taky čekam na špinění a zatim nic. Taky jsi tak unavena, že by jsi pořád spala? Mě manžel říka, že mám spací nemoc. V životě jsem nespala tolik hodin, jako teď.. A držím se zuby nehty abych nešla zvracet, ale to je asi po utroši..

Strana