Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinek14 trebas se ukaze rostak na jinych diskuzich se to stalo ze az b 8tt se ukazal....vydrz. vim ze se sance snizuje ale jeste jeee malinkata 🙂
@pipi39 Dik jsi hodna.To by byl fakt zazrak
@martinek14 ale ja to fakt cetla sice to byl stary prispevek ale byl tam. A obcas kdyz ctu jako na emiminu nyni taky psala zr doktorky nechce je driv videt protoze tam jeste videt nemusi byt vse a pak by museli stejne znovu. Dokud neuvidi to srdicko.
Ahoj holky mám za sebou 2x neúspěšný ET. Tentokrát mi nasadili ESTROFEM na řízený cyklus. Je mi stále lehce špatně od žaludku. Myslíte, že to může být od toho? Nemáte s tím zkušeností. Díky.
Tak do třetice všeho nejlepšího se snad zadařilo 🙂 Byla jsem na Ket 5.1.2016 , a dnes na ultrazvuku dutinka + žloudkový váček . Moc ale ještě nejucháme , nechci zakřiknout 🙂
@misicka1988 no ale i toto uz je paraaaada chytlo se jupiiii. A kdy jdes na kontrolu dalsi nejspis na juknuti jake ma srdicko 🙂
@pipi39 Paráda to je 🙂 Na srdíčko jdu příští pondělí , a pak také 5.2. k Apolináři , protože tam mi dělali ket - to bude u nich první kontrola. Tak snad bude vše ok 🙂
@misicka1988 a tad chodis kam ?
@misicka1988 a to jsi byla na prvnim? Nebo mas vice pokusu za swbou?
Teď jsem byla u svého klasického gynekologa , jsem už od října u něj na neschopence , ( právě kvůli IVF ) , a tak chodím k němu na pravidelné kontroly , každých 14 dní. Takže potvrzené to mám zatím od něj .
@pipi39 Za sebou mám 2x IVF z čerstvého - neůspěšně , a nyní jsem po 1. ketu - zatím úspěšně 🙂
@misicka1988 gratuluji. Já 14 den po KET hCG 283 a dnes 18den po KET hCG 2242, tak to zatím vypadá dobře. Příští pondělí na ultrazvuk ,tak snad už něco uvidím.
@lynnuska Děkuji 🙂 Tak to je paráda , vypadá to hoooodně nadějně ! Tak to by už příští týden mělo být určo něco vidět........ale kdo to má vydržet že ??? 🙂 🙂 🙂 🙂 Držím moc palečky !
Ahoj holky tak ja hlasim ze jsem dnes po revizi☹ale jsem rada ze uz je to zamnou.
Beru ho týden a bolí mě už i hlava až se mi z toho dělá mdlo. Pak to zase odezní, ale když mě to chytne mohla bych si jít lehnout. Doufám, že se zadaří a otěhotním, když už to do sebe cpu. Pomohlo ti to k těhotenství?
@cllowie Jsem dnes 10. den po KET, tak ještě nevím. Hlava mě bolí taky slušně, ale to si myslím, že budu mít z utrogestanu. Jak říkám, nevolnost mě přešla (měla jsem jí asi po týdenním užívání), ale asi dva dny mě budilo i ze spaní, jak mi bylo zle. Jo, snad to pomůže...držím palce, ať je líp a ať se ve finále zadaří 😉
anitall Já Utrogestan neužívám, tak fakt to musí být pro tom Estrofemu. Přibrala jsi po něm? Připadám si už jak těhotná. To seš poprvé po KET? Moooc držím palečky ať se zadaří 🙂 .
@cllowie Jojo, měla jsem pocit, že mi váha šla nahoru, ale tak nějak divně...spíš to byla voda než tuk 😀 Pak mi zase najednou šla váha rychle dolu a pořád dokola...cca 2 - 4 kila. Člověk když má v sobě hormonální bouři, cejtí se těhotně 😉 Jinak v na podzim jsem měla ET, teď první KET. Díky, ať se taky brzy dostaneš k cíli 😉
@lynnuska to bud rada ...ono to muze prijit teprve a pak budes narikat hi hi. Ale ja nemela take pri prvnim uz tedy pred 17ti lety jo . Zadne priznaky krome malinko citlivych prsou a asi ve 3tim mes. Troch malinko pal.zahy nic naprosto. Jen mi brzy a casto tvrdlo bricho. Njn tak drzim palecky a dej vedet . Jdes si pro fotecku se srdickem ?
@lucalm Už jen neděle a zjistím to 🙂. Vím, že se to počíta od poslední menzes, ale zase si říkám, že když to embryjko dávali mělo už 6 dní. Tak jestli náhodou nebude starší než když se zadaří přirozeně. Moc tomu nerozumim, ale mohlo by na tom něco být. No stejně nic nevyšpekuluju, buď tam už bude nebo ne 🙂

@pipi39 no tak az trd mi jde odpovedet, nejak to blblo. Vubec nevim proc mi to tak brzy vysadili, respektive pry standartni postup takze priste jsem si to uz hlidala. Jinak zalezi na te imuno a protilatkach no. Ja vlastne mam proti vajicku co nevpusti spermii. Takze jako oni mu asi oslabili nejak vrstvu a to nejdulezitejsi udelali ICSI ze..to je jasne v tomto pripade. Nemuzou jet dat do misky at se oplodni, neoplodnili by se. Pokud bys mela na spermie tak by asi stacilo brat. U druheho pokusu jsme si nsvic jeste priplatili PICSI.
O pojistovne mi nemluv. Ja vycerpala dva pokusy na ČPZP ale musela jsem zmenit kvuli zamestnavati k VZP a moc se mi to nelibi. Jen jen zda vis toto info ale dobre je to ze pojistovmy si mezi sebou nerika provedene ukony. Takze v mem pripade kdyz jsem mels narok na 4 cele pokusy tak po bycerpani staci prejit k jine a mas zase ctyri. Takze treba by tak bylo neco i pro tebe.