Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@klarka011 mozná ti dnes vezmou krev na HCG 🙂
@tehulka1167 mohu ti říct, že jak tu čtu, jak brzy se tu dělají testy, tak mě to teď napadlo, ale jsem teprve 5den, tak mě myšlenka rychle opustila.
@veervit no to je brzy!!! 🙂
Ahojky holky.
Tak jsem dotestovala,dnes jsem 7 den po ket a bílo jako někdy u nás o Vánocích.-(
A to se mi dnes zdálo o hovínku.
Nevím,ale nemyslím,že je úplně brzy alespoň na nějakou miniaturní slabou čárku.
Máte některá zkušenost,že 7 nic a 9 už třeba čárka?
Už tomu ale nevěřím,byla by to velká náhoda.
@martinaanet Tak to se neboj,jsou ženský co tu psaly,že měly až 14 den a do ty doby,ani tuk. 🙂
@martinaanet já bych teda neházela flintu do žita! Podle mě je to strašně brzy!!
@martinaanet Zkus za dva dny. Je brzy. 😉
@martinaanet ještě to nevzdávej, může být opravdu moc brzy!! Zkusila bych to znova za 2 dny..a pozitivní myšlení! Vím, že se to lehce říká, ale zkus tomu ještě věřit..proč jste podstupovali IVF?
Moc děkuji za podporu,holky.Zkusím to zase ve středu a pak v pátek,testy ještě mám,naděje umírá poslední,tak snad se objeví.
Já jsem zdravá,mám přirozeně 4 letou dceru z předešlého vztahu.Partner má líné spermie,takže přirozeně je to nemožné,tak proto IVF,on má již s ex syna z IVF.Automaticky jsme šli do IVF,ale přesto bych chtěla imuno a genetiku,to nemáme a mohlo by s tam něco objevit.V březnu a ted 5 denní blasto.Nevím,co by bránilo v uhnízdění.Jestli to ted nevýjde,tak opravdu chci všechny možné testy,už máme jen 4 mrazáčku-dvojičky.
@martinaanet ale ber to tak,že kdyby jste se pokoušeli přirozeně taky by se to mohlo povest třeba až na 7 pokus, tak je to i v umělým, není zaručený,že to tam daj a prostě se to chytí. 🙂 A přitom můžete být v pořádku. Taky jsem si to představovala jednodušše,že to tam daj a jsem těhu 😀 😀 😀 jenže tak to bohužel nebylo. 🙂
@tehulka1167
jj,jasně.Někdy se zlobím na hlapa,že mi říkal,když jsme se seznámili.Já nemůžu mít přiroz.cestouděti,tak se musí podsoupit umělé,aby to vyšlo.On měl s ex syna na 1 pokus a myslel si,že to tak je asi vždy.Kdybych věděla,že šance je cca 40 procent,tak bych o tom víc četla a zajímala se.Takle jsem to brala,tak jaak řekl,prostě ho tam šoupnou a jsem těhotná.Proto byl pro mě minule šok,že jsem neotěhotněla a ještě to zjištění,že to není jen tak a je to třeba cesta na roky.
@martinaanet Já tě chápu,sama jsem si tím prošla několikrát 🙂
Holky,jdu něco dělat dokud mám trošku elánu....zahrada volá po sekačce, doma po vytření no hrůza 😠
@martinaanet neboj, každé z nás se to povede. Měly by jsme to moc jednoduché.. Hlavní je vydržet😉 A to že se to povedlo ex, to je opět jedna z těch, co si dupnou a vše mají. My budeme mít na co vzpomínat😉
@tehulka1167 nech toho, že jdeš tahat sekačku??
@veervit ano,s tou jsem se tahala již 5 den po transferu 🙂 Hele když se má držet tak se bude držet i přes sekaní a skákání a já nevím co ještě 🙂
@tehulka1167 sekání je taky moje práce. Nejradši bych to šla taky dělat, ale to se bojim. Než nastartuji sekačku, tak bych to ze sebe vyklepala..
Díky moc,holky,ted už vím,že to není tak jenoduché.Cítím se tak nějak podvedeně,že jsem se až ted dozvěděla,jak to vše je.Myslím,že když bych vše věděla od začátku,všechny informace,tak bych do vztahu nešla.Uvidíme,jak to bude vypadat dál.
@tehulka1167 tak jsem si volala na kliniku a musím užívat Ascorutin na zastavení krvácení a jen čekat je to o nervy ale snad to k něčemu bude ...
@martinaanet hele, napíšu to na sebe- to že můj manžel nemůže mít přirozeně děti, by mě v životě nanapadlo, že bych do vztahu v životě nešla. Ba naopak. Ihned jsem si ho chtěla vzít, neb v životě bych o něho nechtěla přijít kvůli tomu, že nemůže mít přirozeně potomka! Teď to vidíš možná černě, ale neboj, překonáte to a povede se😉
Ták Holky, zítra na KET :D konečně jsem se dočkala. Tentokrát ale volím jiný přístup, takže žádné dva týdny ležet doma, ale pěkně do práce, v den KETu samzřejmě doma, ale následující dny chci jít vždycky tak na 4 hodiny do práce.... Snad se zadaří, zavádíme 2 :D

@klarka011 to je brzy ,aby něco viděl. Určitě to bude dobrý 🙂