Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo na fakultku? A jsi spokojená?
@martinaanet a jak se cítíš?Já myslím,že ten čtvrtek bude takový akorát,buď a nebo,dnes mám pocit že zas nic,snažím se přemlouvat,že jo
@zuzanaxx IVF Clinic
@tehulka1167 holka, já si myslím, že to nevyšlo.. Oproti včerejšku jsem jak jiný člověk..
@veervit @pozi děkuji holky, já to okouknu ještě doma, až to pořádně zaschne, ale myslím, že taky trochu posílala. Zkusím ještě poslední v pátek a v pondělí už na krev. Bojím se jak prase.
Jinak dneska mi zase nic není, většinou přes den jsem v pohodě, jak jsem v práci, až večer doma jak se uklidním, tak mě začnou pekelně bolet prsa a břicho.
@veervit já byla taky v pátek přesvědčená, že to nevyšlo, cítila jsem se úplně jinak než ve čtvrtek. Všechno mě přestalo bolet, cítila jsem se naprosto normálně. Já věřím, že vám to vyjde holky. Věřte taky. 😵
@veervit nestras me 🙂 urcire vám to vyšlo 🙂
@veervit jj,ten můj má jasno,je to tam a nechápe mé pocity,tak já se ještě pokusím do čtvrtka přemluvit,že to tam je,třeba nás to fakt příjemně překvapí,já se vždycky tak blbě vzbudím,přes den kontroluju prsa,když se mi zdají větší,tak zas tomu věřím,pak jdu zas,že mi to nepřijde a jsem jak blázen.Už se mě doma ptají,co dělám tak často v té koupelně,tak jsem šla za chlapem,ať si šáhne a on se zděsil,že jsou větší a co s tím budu dělat 😉 no jsem jak blázen,jednou tak a za hodinu jinak 😕
@jirikova to ti věřím,že máš strach,já taky měla jít původně v pondělí na krev,ale domluvila jsem se až v úterý,v pondělí jdeme s klukem na neurologii a už to odkládám po celou dobu co jsem doma,protože to byli furt transfery apod.,tak v pondělí už musíme,já mám v pondělí oficiálně testovat.Tak dej vědět,jak dopadne kontrolní test,ale myslím,že to bude ok.Teď jak o tom píšu,tak mě zas začínají šít prsa,jako jehličky,ale ráno nic
@tehulka1167 my na tebe taky 😀 ,pošli trochu těhu bacilů,mě ten koník vždycky zvedne náladu,když zjistím,že je na tom někdo stejně
@tehulka1167 nechci strašit, jen konstatuji. Vymyslela jsem si práci, do večera mám co dělat, tak to snad z hlavy vypudím. Děkuji.
Tak ja hlasim 9 a 10 den duch dnes 11 den a nic.Zazrak se nekona jsem na dne nevim co delat.V pondeli mam dorazit na krev ale je mi jasne ze uz zbytecne.Dnes pri myti naznak spineni ale nepatrne.Rozjede se mi MS i pri utrogestanu nebo az vysadim?Jinak vsem hodne stesticka.
@martinek14 a nemáš jiný test? Jinak mě se rozjede ms vždy až po vysazení utrouše tak do 3 dnů ☹
@martinek14 co to bylo za test?
Dr.Max
Vcera jsem mela jine ale nedelaji duchy.Je to 11 den jine holky maji uz dalnice.
Kdyz se hodne hodne zadivam neco tam je ale na 11 den fakt malo.Byla jsem na zachode a zas trosku zaspineni.Myslela jsem ze pres utrogestan se to neda
@martinek14 to je divné,ale bohužel je možné,že se embrijko chytilo a zas pustilo,a 11.den nemusíš mít dálnici,každý to má jinak,jak staré bylo embrijko?A taky každému se vylučuje HCG jinak
5 denni a byly 2
@martinek14 tak třeba se pustilo jen jedno,nech to na krvi,uvidíš,třeba se drží zuby nehty,ještě mu věř 😉

@tehulka1167 ano, dnes jsem 9. den. Porovnám je tedy až úplně zaschne.