Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinaanet Děkuju za přivítání 🙂 . Pak tu budu pečená vařená 🙂 ...mám z toho nervy v kyblu a to si ještě ani nepíchám 😒
@veervit jo kdysi dávno a je to druhý nejlepší lék po gonalu možná jsou skoro na stejný úrovni. Ale je to spoustu let co jsem ho mela a jen jednou. Pak vzdy gonal.
@jennyy12 bud v klidu. Nic to není a krátký protokol je fofr 🙂
Ted se ze me vyvalil proud krve a je po bolesti
@tehulka1167 fakt? Jsem si říkala, kdo ví, co mi to píšou.. Už jsem na něj dobře reagovala při IUI, tak mi ho píšou. Tak asi dobry..
@veervit já jo
@vvercatkoo ale pokaždé mam menopur s něčím zkombinovany
@jennyy12 já měla před čtyřmi lety také Gonal...2 pera 900j a 400j (na 9 dní) + 3x cetrotide a doplácela jsem 3000,- Kč.
@vvercatkoo jak zkombinovany? Že si pícháš dvoje hormony??
@salenas věřím, že to bude v pořádku, spousta holek na MK psala, že hodně krvácely a i přesto bylo mimi v pořádku, jen se prostě roztahuje děloha a dělá to takovýhle psí kusy. Zkus si skočit do lékárny pro ty léky na krvácení, jak jsou tu doporučovány a zítra zkus test, jsem přesvědčená, že dvě čárky tam zůstaly! 😵
@jennyy12
Neboj,je to něco nového,tak je to přirozené.Já jsem začala v lednu,mám za sebou dva pokusy.
Tak se na tebe těšíme.-)Martina
@martinaanet Děkuju 😲
@salenas
Drž se.Myslím na tebe
@veervit minulé jsem to měla nakombinovane s léky . Teď mám femaru, medrol a anopyrin. V pátek jdu na ultrazvuk spočítám s tím, že mi napíše menopur. Femaru užívám jen do pátku
@vvercatkoo co to je Femara k Čemu? Neznám 🙂
Dekuji holky za podporu.Trosku spinim snad se to nerozjede☹
@jennyy12 já jsem taky měla Gonal,nejdřív 300 j.,pak to ještě zvedli na 375j.,mám málo vajíček,tak aby aspoň nějaké bylo a stimulovala jsem taky asi 10 dní,už si to tak nepamatuji,ale já doplácela jen kolem 3500,-,mě tam potom dali zbytky,co jim holky vrátili a to jsem měla zadarmo,protože máš na pojišťovnu jen určitý počet jednotek a zbytek hradíš v plné ceně,což je palba
holky,já jsem prostě krááva,jak by řekla jedna bývalá kolegyně krááva nebeská...Koupila jsem dnes ve městě test,že si ho nechám na čtvrtek a co mě nenapadlo?Potřebuju čůrat,tak ho počuram,třeba něco ukáže a ono PRD,ducha vidím jen já a ještě po min. 10 min..Jsem 8.den a i když to byla odpolední moč tak by něco být mělo,že?A řekněte mi to na plnou hubu,protože já jsem stejně počítala,že půjdu na Dětský den zas do práce,chjo,mě to nebavíííí ☹ A přestalo mě všechno bolet,už ani ta prsa necítím.......
@vvercatkoo jasny, na imunitu a ty další léky to máš nějaké problémy zdravotní ne?

@jennyy12 a jinak ted při 2 IVF jsem mela Teda 5× gonalem 4× Cetrotide a 2x Pregnyl a stalo to všechno 3400. A u prvního IVF to samy stalo 5800. Zajímavý co??🙂