Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@jirikova zda se,ze jo 🙂
Zaclo me uz pekne bolet bricho asi se mi rozjede MS😰
@veervit tím si nejsem jistá, to bych spíš řekla že je to podobný s estrimaxem a ten mám, ten začínám užívat po odběru a dokonce jsem ho měla minulé s femarou
@veervit nedělej to,nenech se do toho uvrtat !! 🙂
Tak konec..
@vvercatkoo hmm, tak nevím.. Snad to již nyní nebudu potřebovat, ale když by náhodou do budoucna, vím, že se to kombinuje, tak se zeptam na kombinaci.
@salenas
To je mi moc líto.
Drž se,hlavně ted aby jsi byla v pořádku.
@salenas :(
Snad bude
@pozi
Já mám ty stejné Pepina,mám jich asi 5,škoda,že nedělají rodinná balení.-)
Ted už to beru s rezervou.Když tak budu připravená na příště.
@pozi
Ty jsi to nevydržela.-)A to jsem si říkala jaký si držák,ale chápu to.Kdo by to vydržel,když ho máš v ruce.Takže něco trošku vidíš?
Z ranní moči by to bylo lepší,prý by se to spíš ukázalo.
@martinek14
Bude to dobré,odpočín si a bud v klidu.-)
@pozi
Tak v tom nejsem sama.-)
Zrovna jsem říkala chlapovi,že kdyby náhodou ve čtvrtek nebyl test bílý,že by vám ho musel poslat on,protože já mám také předpotopní kousek,ale nedám na něj dopustit.Jsem na něj zvyklá,ale nikdo to nechápe.-)
@martinaanet jj,taky mám sice s foťákem,ale na tom není vidět vůbec nic a natož se připojit na internet,to by asi nezvládl a taky nedám na něj dopustit.No jo,dokud jsem testy doma neměla,byl klid,ale nedalo mi to,protože dnes opravdu mi nic není,ale do čtvrtka už to zvládnu,no něco málo tam bylo,ale až hrubě po limitu a jen z určitýho úhlu a nebo možná jsem si to jen vykoukala,už jsem ho radši vyhodila

@jirikova je to tam 😁