Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martinaanet Škoda. Držím pěsti, ať máš v pohodě budoucí ET. Protože u mě hysteroskopie ok a pak poslední ET horor právě u toho děl. hrdla.
@vvercatkoo ahojky dobře díky za optání.Tak nepřemáham se jsem na neschopence takže dobrý dělám takové ty domácí práce.Porad přemýšlím jak to vydržím do testování a kdy nejdřív testovat a kdy se začne projevovat jestli se uchytil atd... no prostě magor 😀
@zabbkakvak tak to jsme na tom stejne 🙂 ja se jen valim, nic nemuzu delat, mam to zakazane od mojeho a tchýně.
@vvercatkoo jak dlouho jsi po transferu? ;)
@vvercatkoo tak máme pohodičku.A kdy jsi měla ty transfer?
Od pondělí
@tehulka1167 už ti roste bříško?😀
Tak to jsi jen o den dřív.Doufam že spolu najdeme // 😉
@zabbkakvak já taky, jak jsi na tom? Mě pořád bolí břicho
No mě právě ani nebolí :-O tak doufám že tam je
@zabbkakvak a co bereš za léky? Já mám estrimax, utroš, medrol a anopyrin
@vvercatkoo Já jen Utrogestan 2 ráno 2 večer.Ty máš toho teda požehnaně.A kam jsi chodila do Caru?
@zabbkakvak IVF Clinic Olomouc, to mám,vzdy jsem měla jen utroš 4-0-4 a estrimax, ty další dvě jsou pro mě novinka beru to od začátku MS, tak uvidíme jestli to teď pomůže a ty chodiš kam?
@vvercatkoo já do Brna do Heliosu.A kolikrát si už byla ?Určitě to vyjde 😉
@zabbkakvak mám za sebou pátý pokus. Bohužel ani jednou jsme neměli na zmražení a ani teď nemáme
@vvercatkoo tak to jsme na tom stejně taky nemáme mrázáčky ☹ tak doufám že se to povedlo a nebudem potřebovat.
@zabbkakvak určitě 😉
@vvercatkoo aji vám se určitě už povedlo 😉 .A kdy nejdřív se chystáš testovat nebo počkáš až na krev?
@zabbkakvak já nevím, bojím se. Mám dělat test 18.6. a ty?
@vvercatkoo mě v úterý řekli že 12 nebo 13 den mám přijít na krev dvanáctý den vychází na neděli tak asi půjdu 20teho v pondělí.Ale asi nevydržím netestovat.A 13tého jdu k obvodní doktorce na kontrolu tak jí řeknu že ještě minimálně týden potřebuji neschopenku na no aby byl jasný výsledek.Ale přemýšlím že toho 13teho ráno zkusím testík
@zabbkakvak tak já na krev pokud nebudu krvácet a test bude bílý nebo s čárkou
@vvercatkoo spíš ze žrádla cha cha 🙂
@tehulka1167 😀
Ahojky, tak to vypadá, ze konecne i já můžu jít Ket 😃 máme 3 embryjka, v pondělí volat do car, jak to s nima vypadá a v utery transfer. Jen teď věřit embryjkum,ze se s nima nic nestane. Držím nám všem palce 😃
@itworks super, ať to dobře dopadne
@vvercatkoo mě řekli abych přišla i když na testu nic nebude tak uvidíme doufám že bude pěkná dálnice.
Tak držím palce. Já mám teď problém - moc se nemají k tomu okopírovat nám dokumentaci...

Holky,tak jsem dnes byla na té hysteroskoii a přiznávám,že jsem to nedala bez anestezie.
Chvilku to šlo,ale u toho děl.hrdla to prostě nešlo,vyhrkly mi slzy a už jsem začala hekat jako při porodu,pak jsem to vzdala a čekala na náhubek jako na smilování.Tak taková jsem hrdinka.Přítel mě na chodbě zaslechl a byl chudák celý vyřízený.