Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo bude to dobré. I když to nejsou blastocysty,jsou to silní bojovnici. Kultivovali pět dní?
@vvercatkoo nebud smutna i tak se to muže poves
Holky díky, uvidím co poví lékař
@pipi39 Ahoj Pipi, tak dnes jsem dostala menzes ... absolutní červená. Je po všem. Byl to poslední pokus, Balím to, jsem vyčerpaná. Děti s přítelem mít nikdy nebudeme. Přeji Vám hodně štěstí ... všem tady a držím palce ať to vyjde aspoň Vám. Někam to štěstí přeci přjít musí.
@princezna22 taak to me opravdu moc mrzi ver. Treba za par mesicu oddechu vam priroda sama nadeli. Kdy to nejmin budete cekat. Moc bych ti to prala 😊.Obavam se ze dojdu k tomu samemu . Snad v cervenci posledni pokus a pak adie...taky bohuzel. Ja poprve v zivote spinim uz tri dny a nic. Test taky snehobilej stale takze jsem na rozpacich. Zda mi uz neodzvonilo. Njn . Preji ti moc moc stesticka aby se brzy unavilo a uz u vas zustalo.
tak jsem se konečně dočkala 13.6. jdu na ket... doufám že to všechno dopadne v pořádku 🙂
@princezna22 Tak pokud už máš 2 děti a přítel jedno, tak to ti rozumím. Já ještě nemám dítě vůbec žádné. Nějak se zatím nezadařilo (až ex-post jsem zjistila, že jsem pár let žila s přítelem, který vůbec vlastní děti mít nemůže - takže i kdybychom byli spolu, dopadlo by to možná podobně). Ale taky to vidím, že se přes IVF dohrabu max ke dvojčatům nebo k jednomu, ale víckrát bych to taky nechtěla. Protože přesně jak říkáš - člověk má menstruaci, pak pár dní trocha sportu, pak IUI, to se šetří a "čeká". Na podzim jsem měla pauzu, ale to jsem zase doháněla práci a honila trošku peněz. Já si teď na jaře dávala od IUI 3 měsíce pauzu - nejdřív jsem potřebovala dořešit to, že mi doktorka v rámci předoperačního zjistila, že nemůže najít informace o přeočkování proti tetanu, tak mě poslala na protilátky (tipuji, že jsem tam byla před více jak 15 lety) a zjistila, že ochranu mám, ale krátkou, tak jsem dala pauzu a očkování - a další měsíc jsem přesně byla na konferenci, takže IUI taky nebylo. Ale aspoň jsem se trošku zkusila "zakousnout" do hubnutí a dala dolů asi 5kg a zatím (ťuk ťuk) je nenabrala.
S mou stimulací je to lepší, nastimuluji k 10 vajíčkům a myslím, že by klidně mohlo být víc, kdybych měla víc hormonů, ale ta kvalita je tragická. Teď jsme ani na 5. den nečekali a dělali ET hned ten třetí. Jestli to vyšlo či ne, uvidím. Ale pořád bych vlastní dětičky ráda, tím, že žádné nemám, tak to pořád vidím, že to ještě chci zkoušet. Jen začínám přemítat, jak to udělat co nejjednoduššeji a "doma průchozí" (partner nechce o adopci ani slyšet).
Tak ja dnes po transferu byla jsem poprvé a doufám že naposledy uvidíme za +- 11 dni
@zabbkakvak to ať se mu u tebe líbí. A jak staré embrijko máš?
jj děkuji snad se mu bude líbit. Je to 5 dní kultivace.A do zítra tam máme ještě 3 tak snad nějáke pujde do mrazaku 😉
@zabbkakvak Ať se hezky zavrtává 🙂
@markatka moc děkujiii určitě budu informovat.Doufám že jen dobré zprávy budu psááát
@zabbkakvak Určitě ano, musíš věřit 🙂
@markatka věřím,věřím 😀
@zabbkakvak drzim palce 🙂
holky, tak dnešní krev 4 tt ... hodnota HCG 717 😀
@1987katka tyjo krasa😃gratuluji
moc všem děkuji dudu informovat 😀 😅 🙂 😉
@zabbkakvak tak držím palečky, ať to máš "zatím" bezproblémové" jako já 😉
@zabbkakvak ahojky, tak jak se cítíš, dodržuješ klidový režim?
@princezna22
Tak to jsi si toho také hodně prožila.Hlavně že ty jsi v pořádku.Já jsem byla dnes na hysteroskopií a dobrý,ale nedala jsem to bez anestézie,myslela jsem,že vyskočím z kůže,přes dělož.hrdlo to fakt nešlo,tak jsem si dala šlofíka.
Nevzdávej to.Může to být zrovna to pravé embryjko.-)Už jsi si dělala test?
@princezna22
Promin,nepřečetla jsem od tebe další zprávičku.
To je mi moc líto,to mi věř.Hlavně že děti už máš,že víš,jaké to je být matkou.
Spousta žen,s kterými jsem se seznámila jsou bezdětné a před 40.Uvidíš,jestli to ještě po pauzičce nezkusíte.Opatruj se a přeji hodně štěstí a zdraví.-)

Tak transfer v jedenáct, mám kompaktní modulu a 10-ti buněčné. Ještě jsem neměla blastocytu 😢