Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky dnes v noci mě tak bolelo břicho jak kdybych měla dostat menzes.Ted už je to dobrý ale vystrašilo me to.Co to mohlo být?
@zabbkakvak nemusí to znamenat nic ale kdyby jste měla opravdu bolesti jděte raději k lékaři já takhlen měla mimoděložní těhotenství ...ale nemusí to znamenat nic ono se to občas stane že když má přijít menstruace že to břicho bolí ...
@zabbkakvak neboj.nic to neni .me doted obcas boli bricho na ms a pri prvnim jsem to mela taky.nejvice v obdobi menstruace🙂
klarka011 adelinkkaa moc děkuji za reakce tak doufám vše bude ok 😉
@merope
Děkuju.Ještě nás čeká genetika a imuno.A ty se chystáš kdy na et nebo ket?Mě to vychází kolem 22.7.,takže taková pauzička na dovču,kterou už fakt potřebujeme,zase musíme našetřit a v červenci 3 pokus.
@adelinkkaa @martinaanet Jj, už příští týden v úterý jdu na krev na testy. Tak snad se jim u mě líbí 🙂.
@tehulka1167 ahojky, chci se te zeptat, boli me břicho jednou jako bych to mela dostat a jindy jako bych neco spatneho . Myslíš, že je to dobré znamení?
@vvercatkoo mě taky bolelo břicho jako na mrchu 😉
@vvercatkoo kolikátý jsi den?
@tehulka1167 jee ty už jsi v 10 tt 😃 toto ale letí, ještě 2 týdny a mas za sebou obávaný 1. Trimestr 😃 ještě pořád spíš,sekas a uklizis? Ty jsi měla teď ket v nativu a 1 embr.? Už si to nepamatuju. Já uvidim,jak se v pondělí rozmrazí,ale přednostně jdu do jednoho. Mám jedno samostatně a 2v1 pejete.
@itworks jo ,pamatuješ si to dobře všechno 🙂 jen jsem fakt děsně utahaná a nic mě nebaví jen postel 😉 chudák muž 🙂 ,ale on to zvládne.
@tehulka1167 od pondělí takže čtvrtý
@vvercatkoo no jooo máš čas ještě. A je ti něco? Nebo se cítíš jinak? I pocitově. 🙂
@tehulka1167 ja vim ze je brzo, ale je to jiny oproti ostatnich pokusech. Vcera jsem se mojeho ptala jestli nemam skleněné oci, rekl mi at uz nectu toho konika 🙂 ze z toho uz blbnu
@vvercatkoo možná má pravdu 🙂 někdy sem taky vůbec radší nelezu. 😲
@tehulka1167 ja jen kdyz se nudim a jelikoz nemuzu ted nic delat, tak se docela nudim
Ahoj holky, ve středu jsem byla na odběru vajček. Bolí mě v podbřisku uprostřed. Je to normální? V pondělí mám jít na transfer jednoho embryjka. Je na tom nékterá podobně? Abychom si vyměnili zkušenosti, případně pocity. Jsem ze všeho dost vystrašená🙂
@gabina_37 ahoj, je to normalni a cim větší pocet folikul, tim větší bolest, aspon u mě. Při ET tě zkontroluji jestli je vse v poradku, nebo pokud te to bude jeste bolet tak jim to rekni
@vvercatkoo děkuji za odpověď. Určitě jim to řeknu. Také jsem se dnes dočetla, že při transferu 1 embryjka je šance na uchycení jen 15%. Doktorka nám říkala, že 30-40%. Přijde mi to hodně malá šance, ale i tak věřím.
@gabina_37 držím pěsti ať ti to dobře dopadne 😉
@vvercatkoo děkuju😊
@gabina_37 Hlavně jak mi říkala doktorka posledně (vůbec jsem po OPU nekrvácela), tak na ultrazvuku nevidí menší žilky a je možné, že některou z nich napíchnou. Já vím, že po prvním OPU mě bolelo v podbřišku docela dlouho docela dost a to bylo málo folikulů (ale něco asi napíchli). Vím, že určitě ještě dva dny po. Při posledním mě v podstatě maličko bolelo ten den a pak nic. A folikulů jsem při posledním měla víc.
@vvercatkoo tak jakpak je?
@zabbkakvak pořád stejně nijak zvlášť, pořád bolí břicho a teď se mi sem tam zamotá hlava. Dnes šestý den a ty jak?
@vvercatkoo taky pobolívá břicho hlavně večer když si lehnu.Aji mě se občas zamotá hlava vypadá to že jsme na tom stejně 😉 já jsem pátý den.
@zabbkakvak tak doufám, že je to dobré znamení 😉 a docela se i potom, jako bych měla horečku
@vvercatkoo tak to já zatím ne.Taky doufám že je to dobré znamení 🙂
Já jsem dnes 10.den po transferu a udelala jsem si blbec test a nic. Neměla jsem ho dělat,ted mám hrozně blbý pocit, nechala jsem si zavést dvě embrya a asi nic. Často me ale bolí břicho, nekrvacim. Možná desátý den je brzo 🙂

@zuzanaxx tak to není vhodné takhle podávat informace, to mas pravdu. já jsem naštěstí s nimi zatím žádný problém nemela a doufam, že to tak bude i nadále.