Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zabbkakvak jsem to obrečela, ale snad to dopadne, cítím, že tam něco je.
@zabbkakvak ti fandim, ja tu odvahu nemam delat test, bojim se ze bude bílý. Coz by byl, je brzo
@verunkadar ne nadarmo doktoři říkají dělat až 12-14den. Jake embrijka v sobě máš?
@verunkadar Jsem na tebe myslela, že se neozýváš jak proběhl transfer a jak ti je.. Zkus test za dva dny, určitě tam něco bude.. To čekání je na palici, viď
@zabbkakvak hele ja jsem takovy blazen ze jsem testovala 5den po et a uz se tam carka ukazovala.byla to takova ducharina no😃ale vcera uz poradny dalnice a zitra jdu na krev
@verunkadar hele nekomu se objevi duch klidne az 12 den.takze sance pokud jsi nedostala ms tu furt je🙂 drzim palce
@vvercatkoo no toho já se právě taky bojím tak uvidím asi ještě počkám
@adelinkkaa jj tak si měla štěstí že jsi měla ducha tak brzo.Ve mě se to pere udělat nebo ne.Hruzu mám že bude bílo a budu víc na nervy než jsem teď.A jaké embryo ti dali.Ja mám 5 dení blastocytu
@zabbkakvak taky mi dali 5denni blastocystu.stjen jsem testovala u syna tak jsem tu zkusila i ted.
@vvercatkoo transferovali mi pětidenní, embrya byly v tom předposledním stádiu,druhy den už měla být ta poslední fáze . Ja to chtěla nechat a vůbec netestetovat,ale kamarádka:udělej ho. No a dnes mám den na nic teda.
@markatka transfer proběhl dobře, dali mi dvě embrya. Celý týden jsem se šetřila,nedelala jsem nic těžkého. A byla jsem odhodlaná netestovat a jak to dopadlo ☹. Jenže si říkám,ze je čas. Jsem deset dní i s transferem.
@verunkadar jeste neni nic ztracene
@verunkadar určitě to nevzdávej 100% jistoty je až ti vezmou krev.
Já měla desátý den po (tedy celkem jedenáctý) takovou skoro neviditelnou čárečku, že věřím, že den před by tam nebylo vůbec nic.. Ještě věř a vyčkej 🙂
@verunkadar Já měla desátý den po (tedy celkem jedenáctý) takovou skoro neviditelnou čárečku, že věřím, že den před by tam nebylo vůbec nic.. Ještě věř a vyčkej 🙂
@markatka budu věřit. Jen to budu čekat až do pondělí, na krev mám jít v pátek, výsledky budou tak v pondělí říkali ☹
@verunkadar Kdy máš dostat MS? Taky by mi bodl stroj času 🙂 to čekání...
@markatka nooo tak do středy by to mělo přijít.
Tak moc držím palce, ať se vyhne obloukem!
@markatka děkuji moc. Jednoho skřítka by mám už štěstí mohlo dopřát.
joo holky myslím že už by jsme si všechny zasloužili aby to už vyšlo 😅
@zabbkakvak Tak to rozhodně 🙂
@zabbkakvak to si piš
@zabbkakvak Přesně tak. !!!
Tak dneska po ketu. Tak snad vše dobře dopadne. A nakonec nam dali jen jedno embryo druhé se nám nevyvynulo.:|
@svatoska tak ať to klapne 😉

@verunkadar ještě není nic ztraceno zkus za pár dní znovu.Ja jsem si říkala ze bych zkusila zítra 6 den vím že je to brzo ale jsem tak zvědavá ale zároveň se i bojím tak uvidím ráno jak se vyspim tak se rozhodnu.