icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zabbkakvak
12. čer 2016

@verunkadar ještě není nic ztraceno zkus za pár dní znovu.Ja jsem si říkala ze bych zkusila zítra 6 den vím že je to brzo ale jsem tak zvědavá ale zároveň se i bojím tak uvidím ráno jak se vyspim tak se rozhodnu.

verunkadar
12. čer 2016

@zabbkakvak jsem to obrečela, ale snad to dopadne, cítím, že tam něco je.

vvercatkoo
12. čer 2016

@zabbkakvak ti fandim, ja tu odvahu nemam delat test, bojim se ze bude bílý. Coz by byl, je brzo

vvercatkoo
12. čer 2016

@verunkadar ne nadarmo doktoři říkají dělat až 12-14den. Jake embrijka v sobě máš?

markatka
12. čer 2016

@verunkadar Jsem na tebe myslela, že se neozýváš jak proběhl transfer a jak ti je.. Zkus test za dva dny, určitě tam něco bude.. To čekání je na palici, viď

adelinkkaa
12. čer 2016

@zabbkakvak hele ja jsem takovy blazen ze jsem testovala 5den po et a uz se tam carka ukazovala.byla to takova ducharina no😃ale vcera uz poradny dalnice a zitra jdu na krev

adelinkkaa
12. čer 2016

@verunkadar hele nekomu se objevi duch klidne az 12 den.takze sance pokud jsi nedostala ms tu furt je🙂 drzim palce

zabbkakvak
12. čer 2016

@vvercatkoo no toho já se právě taky bojím tak uvidím asi ještě počkám

zabbkakvak
12. čer 2016

@adelinkkaa jj tak si měla štěstí že jsi měla ducha tak brzo.Ve mě se to pere udělat nebo ne.Hruzu mám že bude bílo a budu víc na nervy než jsem teď.A jaké embryo ti dali.Ja mám 5 dení blastocytu

adelinkkaa
12. čer 2016

@zabbkakvak taky mi dali 5denni blastocystu.stjen jsem testovala u syna tak jsem tu zkusila i ted.

verunkadar
12. čer 2016

@vvercatkoo transferovali mi pětidenní, embrya byly v tom předposledním stádiu,druhy den už měla být ta poslední fáze . Ja to chtěla nechat a vůbec netestetovat,ale kamarádka:udělej ho. No a dnes mám den na nic teda.

verunkadar
12. čer 2016

@markatka transfer proběhl dobře, dali mi dvě embrya. Celý týden jsem se šetřila,nedelala jsem nic těžkého. A byla jsem odhodlaná netestovat a jak to dopadlo ☹. Jenže si říkám,ze je čas. Jsem deset dní i s transferem.

vvercatkoo
12. čer 2016

@verunkadar jeste neni nic ztracene

zabbkakvak
12. čer 2016

@verunkadar určitě to nevzdávej 100% jistoty je až ti vezmou krev.

markatka
12. čer 2016

Já měla desátý den po (tedy celkem jedenáctý) takovou skoro neviditelnou čárečku, že věřím, že den před by tam nebylo vůbec nic.. Ještě věř a vyčkej 🙂

markatka
12. čer 2016

@verunkadar Já měla desátý den po (tedy celkem jedenáctý) takovou skoro neviditelnou čárečku, že věřím, že den před by tam nebylo vůbec nic.. Ještě věř a vyčkej 🙂

verunkadar
12. čer 2016

@markatka budu věřit. Jen to budu čekat až do pondělí, na krev mám jít v pátek, výsledky budou tak v pondělí říkali ☹

markatka
12. čer 2016

@verunkadar Kdy máš dostat MS? Taky by mi bodl stroj času 🙂 to čekání...

verunkadar
12. čer 2016

@markatka nooo tak do středy by to mělo přijít.

markatka
12. čer 2016

Tak moc držím palce, ať se vyhne obloukem!

verunkadar
12. čer 2016

@markatka děkuji moc. Jednoho skřítka by mám už štěstí mohlo dopřát.

zabbkakvak
12. čer 2016

joo holky myslím že už by jsme si všechny zasloužili aby to už vyšlo 😅

markatka
12. čer 2016

@zabbkakvak Tak to rozhodně 🙂

vvercatkoo
12. čer 2016

@zabbkakvak to si piš

verunkadar
12. čer 2016

@zabbkakvak Přesně tak. !!!

svatoska
13. čer 2016

Tak dneska po ketu. Tak snad vše dobře dopadne. A nakonec nam dali jen jedno embryo druhé se nám nevyvynulo.:|

sisul_ka
13. čer 2016

@svatoska prajem vela stastia a krasne dialnice 🙂

itworks
13. čer 2016

@svatoska super, taky budu držet palce, me čeká ket zítra 😃 už se na něj těším,to zase nedospim 😃

zabbkakvak
13. čer 2016

@svatoska tak ať to klapne 😉

svatoska
13. čer 2016

@itworks. Taky jsem nemohla dospat. a uz bych brala abych mohla testovat a hlavně abyto vyšlo 🙂 a držim palce ať se to povede

Strana