icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

svatoska
13. čer 2016

@zabbkakvak děkuji

svatoska
13. čer 2016

@sisul_ka děkuji

itworks
13. čer 2016

@svatoska vyjde to 😃 začíná léto😉

blanch2014
13. čer 2016

@svatoska @itworks holky držím palce 🙂

svatoska
13. čer 2016

@blanch2014. Snad jo pila jsem ten zazračný čaj tak snad pomuže. 🙂

anette30
14. čer 2016

@vvercatkoo ahoj Veru,prosim,jak probíhá transfer na naší klinice?

vvercatkoo
14. čer 2016

@anette30 ahoj, přijdeš tam s chlapcem, nejdřív jdete do kanclu k lékaři, ten s vámi prodiskutuje celu léčbu a embria a pak jděte na sál,kde byl odběr, pred sálem se svlečeš a chlap si navleče návleky. Sednes na kozu a chlap vedle tebe. Dojde doktor dá ti zrcátko, nejdřív tě vydezinfikuje ( nepříjemné) a utře od utrogestan a pak dojde embriolozka a je to. Vše sledujete na TV. Pak ti pod nohy dají stolek a abys narovnala nohy a po 15minutach odchází do další kanceláře, kde to zaplatíš a jdeš domů

markatka
14. čer 2016

@verunkadar Tak coo, nezkoušela jsi dělat test? 🙂

vvercatkoo
14. čer 2016

@gabina_37 ahojky tak jak? Kdy máš ET? Nebo už je po?

gabina_37
14. čer 2016

@vvercatkoo ahoj, ja byla vcera na ET a snazim se odpocivat🙂. A ty?

vvercatkoo
14. čer 2016

@gabina_37 já jsem dnes osmý den a je mi všelijak

adelinkkaa
14. čer 2016

Holky tak dnes vysledky krve a 14 den po ET a hcg je 826🙂 pro synovy jsem mela 230😃 jsem stastna.drzim vsem palecky at najdete taky ty // kouzelne carky:-*Vsichni so to zaslouzime

markatka
14. čer 2016

@adelinkkaa Super, jen tak dál 🙂

gabina_37
14. čer 2016

@vvercatkoo všelijak myslíš psychicky nebo fyzicky?

merope
14. čer 2016

@adelinkkaa Teda, gratulace největší!

vvercatkoo
14. čer 2016

@gabina_37 tak i tak, včera se mi už chtělo brečet, že to zas nevyšlo

zabbkakvak
14. čer 2016

@adelinkkaa gratulka a opatrujte se 😉

gabina_37
14. čer 2016

@vvercatkoo nezoufej, mysli pozitivně🙂. Vždyť testík si budeš dělat nejdřív za dva tři dny ne?

anette30
14. čer 2016

@vvercatkoo děkuji moc 🙂 a neboj, bude to dobré. Copak je nějaký důvod, aby to nevyšlo?

tehulka1167
14. čer 2016

Holčičky, myslím na vás 🙂 ať to už vyjde.

vvercatkoo
14. čer 2016

@anette30
@gabina_37 holky musí to vyjít 🙂 snažím se nato nemyslet, ale najde se minuta, kdy mě přepadne bezmoc. Nesmím se nudit 🙂

adelinkkaa
14. čer 2016

@vvercatkoo hele ja si u obou rikala ze to proste vyjde,neni duvod aby to nevyslo😃 jako furt mam strach a mozna jeste vetsi aby bylo srdicko apod.😉toho se uz nezbavime🙂
@zabbkakvak dekuji.opatruji se co to jde🙂
@merope dekuji.ty jdes na krev dnes?

verunkadar
14. čer 2016

@markatka Ahoj, neee test nebudu dělat, úplně se toho desim. Docela mě už pár dní boli břicho dole. Měla by mi přijít menstruace zítra, tak uvidíme. Ale mam ten utrogestan, tak nevím, zda i přes to normálně dorazí menstruace, nevis?

bakabaka
14. čer 2016

Ahoj holky já jsem dneska 5 den po ET a asi to nevydržím ještě týden počkat. Asi si budu už v patek dělat test a dost se bojím.

markatka
14. čer 2016

@verunkadar Podle mě by normálně měla, i v Caru mi po ET říkali, že ho mám brát a kdyby přišla, tak ho mám vysadit. Já měla příznaky blížící se MS asi od 6 ho dne po ET a abych řekla pravdu, tak mám vlastně občas do dnes.. Týden před testem jsem to obrečela, že určitě přijde, protože jsem měla ty bolesti a pak nic

verunkadar
14. čer 2016

@markatka Nooo uvidíme, chodí mi na čas. Bože, asi se začnu modlit 🙂. Hrůza a děs.

adelinkkaa
14. čer 2016

@verunkadar tyjo ty si dobra ze to takhle dlouho vydrzis😃kolik jsi po et?
@bakabaka ja to nevydrzela😃

sisul_ka
14. čer 2016

@tehulka1167 ahoj tehulka 🙂 vcera som bola na UZ a sliznica 9mm. Ket buduci pondelok 🙂

zuzanaxx
14. čer 2016

@itworks tak co KET?

makina1977
14. čer 2016

Ahoj holky jsem tady nová. Chci se zeptat jsem po embryotransferu asi 14 den HCG jen 37 je ta asi špatně že? děkuji za reakce.

Strana