Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx nee je Krásná. Od 14 mm už to není ono. Mas luxus 🙂
@adelinkkaa jj, mám i papíry na PGD, ale to by mi muselo taky do 5. dne něco vydržet. No, půjdu na konzultaci s doktorkou a budu chtít vymyslet, jak na to 🙂
@tehulka1167 takovou jsem ještě neměla...tak kde teda rychle seženu použitelnou spermii? Doma nemame 😅
@zuzanaxx noo i zázraky se ději a třeba by se tam nejaka našla 🙂
@tehulka1167 včera jsem pořadně hledala, tak uvidíme 😆
@itworks pamatuješ, takhle jsem chrapala porad Já od druhého dne po transferu a chrápu do ted 🙂
@tehulka1167 jo vím, hned jsem si na tebe vzpomněla 😃 ale nechci si to vsugerovat, když byl transfer teprve včera. Uvidim v dalších dnech. Jo a zaclo se mi motat v hlavě, to jsem taky neměla, když zavadim utrous, nic mi není.
@tehulka1167 a vidis ako krasne ti to prospieva 🙂
@sisul_ka Ahoj, moc držím pěsti!!!! Už to tam teď bude, těhulka vám to hezky rozjela 😉 . Drž se a pevné nervy na těch 14 dní 😀 . Ale odměna budou krásný dálnice!
@pavlina1976 dakujem! Bude to uz 6ty transfer, tak by sa uz patrilo 🙂
@vvercatkoo čauky tak jak je?V pondělí mě čeká jít na krev kdy jdeš ty?
@zabbkakvak pokud to nedostanu to na krev v pondělí , jinak v sobotu dělám test. A jak se cítíš?
@vvercatkoo Můžu se zeptat, jakou máš dávku Utrogestanu?
@vvercatkoo taky doufám že to nedostanu.Ale říkali že mám přijít i kdybych začla krvácet.Citim se dobře až je to divný že bych neměla žádný příznaky trochu mě to znervózňuje a jak se ty cítíš ja asi v pátek budu testovat ale to už jsem psala několikrát a nemám odvahu bojím bojim
@zabbkakvak jsme na tom stejně. Dne mě sem tam píchá v podbřišku mám pořád sucho v krku a hořko. A sem tam se mi zamotá hlava a jsem unavená
@anette30 4-0-4 utroš, estrimax 1-0-1, anopyrin 1-0-0 a medrol 1-0-1 a tři měsíce beru femibion. A mám gynprodyl až mi dojde utroš ale nevím jestli polikat nebo zavádět
@vvercatkoo Gynprodyl zavádět.
Ahoj holky, tak jak se cítíte? Já jsem dnes 10 den po ET. Dnes mě bolí břicho jako na ms. Pořád že mě teče něco jako voda a ráno se budím úplně mokrá.
@anette30 ale na letáku je napsané pouze polykat
Ahoj holky, přidávám se, neb sem patřím. Dnes 5. den po ET... A říkala jsem si, že nebudu nervit... Stejně nervím. Příznaky: břicho bolí od cca 2-3. dne po ET. Prsa bolí moc. občas šoufl, ale tomu nepřikládám žádnou váhu, jednak jsem už schopná nasimulovat jakékoliv těhu příznaky a jednak z těch hormonů mi může být docela dobře šoufl taky... Tak čekám, čekám, čekám... Budu si ráda s vámi psát, aspoň v tom čekání nebudu sama.🙂

@makina1977 no neni to moc spis by to chtelo opakovat krev.co ti nato rekli v CARu?