Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@adelinkkaa jj, mám i papíry na PGD, ale to by mi muselo taky do 5. dne něco vydržet. No, půjdu na konzultaci s doktorkou a budu chtít vymyslet, jak na to 🙂
@tehulka1167 takovou jsem ještě neměla...tak kde teda rychle seženu použitelnou spermii? Doma nemame 😅
@itworks pamatuješ, takhle jsem chrapala porad Já od druhého dne po transferu a chrápu do ted 🙂
@tehulka1167 jo vím, hned jsem si na tebe vzpomněla 😃 ale nechci si to vsugerovat, když byl transfer teprve včera. Uvidim v dalších dnech. Jo a zaclo se mi motat v hlavě, to jsem taky neměla, když zavadim utrous, nic mi není.
@sisul_ka Ahoj, moc držím pěsti!!!! Už to tam teď bude, těhulka vám to hezky rozjela 😉 . Drž se a pevné nervy na těch 14 dní 😀 . Ale odměna budou krásný dálnice!
@zabbkakvak pokud to nedostanu to na krev v pondělí , jinak v sobotu dělám test. A jak se cítíš?
@vvercatkoo taky doufám že to nedostanu.Ale říkali že mám přijít i kdybych začla krvácet.Citim se dobře až je to divný že bych neměla žádný příznaky trochu mě to znervózňuje a jak se ty cítíš ja asi v pátek budu testovat ale to už jsem psala několikrát a nemám odvahu bojím bojim
@zabbkakvak jsme na tom stejně. Dne mě sem tam píchá v podbřišku mám pořád sucho v krku a hořko. A sem tam se mi zamotá hlava a jsem unavená
@anette30 4-0-4 utroš, estrimax 1-0-1, anopyrin 1-0-0 a medrol 1-0-1 a tři měsíce beru femibion. A mám gynprodyl až mi dojde utroš ale nevím jestli polikat nebo zavádět
Ahoj holky, tak jak se cítíte? Já jsem dnes 10 den po ET. Dnes mě bolí břicho jako na ms. Pořád že mě teče něco jako voda a ráno se budím úplně mokrá.
Ahoj holky, přidávám se, neb sem patřím. Dnes 5. den po ET... A říkala jsem si, že nebudu nervit... Stejně nervím. Příznaky: břicho bolí od cca 2-3. dne po ET. Prsa bolí moc. občas šoufl, ale tomu nepřikládám žádnou váhu, jednak jsem už schopná nasimulovat jakékoliv těhu příznaky a jednak z těch hormonů mi může být docela dobře šoufl taky... Tak čekám, čekám, čekám... Budu si ráda s vámi psát, aspoň v tom čekání nebudu sama.🙂

@makina1977 no neni to moc spis by to chtelo opakovat krev.co ti nato rekli v CARu?