icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

verunkadar
16. čer 2016

@markatka ahooj, tak už zítra mě čeká krev. Stále mě boli břicho, tak mám teď stavy zoufalství trochu. 🙂

rebb
16. čer 2016

To je hezký číst, že se někdo dočkal. Dík za těhu prskanec.🙂 My měli ET 5denních blastocyst (dvou) v sobotu 11.6., testovat mám podle rozpisu 27. 6. No, je to daleko. Dnes jsem 5. den po transferu. Chodím do Pronatalu Praha.

adelinkkaa
16. čer 2016

@verunkadar neboj mrcha uz nedorazi😃a testy sis fury nedelala? Dobre ty😃

adelinkkaa
16. čer 2016

@tehulka1167 fakt uz jsi mela talhle brzy srdicko? Ja jdu na utz taky dele az v 6+6 prave aby bylo uz srdicko... Chjo tahne se to😃

verunkadar
16. čer 2016

@adelinkkaa ne, od toho desátého dne jsem na to nesáhla, mám hrozný strach. Jsem posera, možná kdybych netestovala dříve, tak bych si ten test udělala. Nooo nesmí přijít,mam bolesti břicha a hlavy od včera. Zítra mám jít na tu krev, ale už vidím,jak výsledky budu vědět až v pondělí. To do té doby umřu☹.

adelinkkaa
16. čer 2016

Takze kdo bude zitra testovat drzim palce at vidi ty krasne //.nove prichozim taky drzim palce at se jim embryjko kradne zavrta a uz nepusti💗

adelinkkaa
16. čer 2016

@verunkadar a tys 10 den testovala? Promin nak se v tom ztracim.je nas tu hodne😃hele me na ms boli bricho furt a pri prvnim bolelo do 12 tt.drzim palce at to mas pozitivni a vysledky ti reknou zitra:')

blanch2014
16. čer 2016

@tehulka1167 No pozvali si nás defakto 4 týdny po KET (2 týdny po krevním testu). Snad uvidíme srdíčko, možná dvě :D zaváděli jsme totiž dvě embryjka ;)

verunkadar
16. čer 2016

@adelinkkaa ano, zkoušela jsem to a nebylo tam zatím nic. Noo nenadarmo se říká,zkouset testovat až 12.den.

adelinkkaa
16. čer 2016

@blanch2014 u nas to same .2 tydny po krvi...🙂
@verunkadar presne.ale lokud nedorazila mrcha tak je velika nadeje🙂

rebb
16. čer 2016

Jojo, s testem se má vydržet, stejně se nic neuspěchá. Ale to čekání je děs... Pozoruju se, zkoumám, kde mě píchne. Prsa napnutý, břicho bolí střídavě (chvilkama taky ne...). Holky, berete někdo Crinone gel? Já ho mám tento pokus poporvé, předtím jsem si píchala Agolutin. Nevíte, proč někdy zvolí Utrouš a někdy Crinone?

markatka
16. čer 2016

@verunkadar Tak to jsou dobré zprávy! 🙂 Držím palce, aby už nedorazila! 🙂 Vlastně tě chápu, já se taky bála testovat.. A myslíš, že když půjdeš hned po ránu na tu krev, že ti do odpoledne výsledky neřeknou? A máš nějaké příznaky?

anette30
16. čer 2016

@itworks Mi ve starém centrum, odkud jsem utekla, zamrazila prvojádra pro hyperstimulační syndrom.

rebb
16. čer 2016

@itworks Mám zavedeny dvě blastocysty, transfer byl v sobotu 11.6. Tak čekám, no...🙂

verunkadar
16. čer 2016

@markatka raději se nezkouma,snazim se úplně vypnout. Ale už dva dny mě boli břicho a hlava,je mi nic moc. No řekli mi, že je pátek a to asi nestihne dojet do Prahy včas,ze bývají zácpy atd. ☹ na nic.

rebb
16. čer 2016

@verunkadar a který jsi den po transferu? Já pátý. A to břicho fakt. Bolí... Jako na MS...

blanch2014
16. čer 2016

@adelinkkaa je to celý jen o čekání :( ale naštěstí toho mám moc v práci tak mi to utíká, nejraději bych byla aspoň v 10 týdnu.... držím ti palečky 🙂

markatka
16. čer 2016

@verunkadar Aha , to je na houby.. Tak se snažit vyjet co nejdřív. Držím palce!

verunkadar
16. čer 2016

@rebb dnes 13.den, zítra 14.den a jdu na krev. Ted právě se stále kontroluji, chodím zděšená na záchod, no prostě blázen.

merope
16. čer 2016

@verunkadar Držím pěstičky!

vvercatkoo
16. čer 2016

@verunkadar vidím, že jsme na tom stejně, akorát, že já jsem 10den. Držím ti pěsti,at ti to ta krev potvrdí, když test tě zklamal 😉

verunkadar
16. čer 2016

@vvercatkoo no uvidíme. Prý je to dost brzo 10.den na testování, ta hladina prý nemusí být taková,aby to ten test vzal. Tak snad, je tam ještě šance. Akorat už vidím, jak budu čekat na výsledky do pondělí ☹

verunkadar
16. čer 2016

@vvercatkoo a ty jsi dělala už test?

rebb
16. čer 2016

@verunkadar No jo, to znam jak z minulych pokusu, tak me ten kontrolovaci nerv chyta uz i ted. Bricho boli, v krizi, prsa...

tehulka1167
17. čer 2016

Kdo dneska testuje, držím palečky 🙂

vvercatkoo
17. čer 2016

Holky dnes 11 den a bílo. Pátý pokus v ....... 😢

adelinkkaa
17. čer 2016

@vvercatkoo achjo to me moc mrzi:(drz se

terezabinkova
17. čer 2016

@vvercatkoo to je mi moc líto, přeji hodně síly!

anette30
17. čer 2016

@vvercatkoo To je mi líto ☹ A už se zjistilo, proč se ty embryjka nechytají?

rebb
17. čer 2016

@vvercatkoo To je mi líto... Plánujete další?

Strana