Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lenuska115 mohl by. Kazda ho odbouravame jinak. Když bude sílit tak vis ,ze to je tehu 🙂
@tehulka1167 a jaky test bys mi doporucila?
@tehulka1167 cetla jsem že některé holky to tak mají,10 den jen duch a nakonec jsou tehu,moc bych si to přála.udelam ještě v neděli a pokud to bude sílit a nedotavo se menstruace,tak budu šťastná.je to strašný,porad se bojím,achjo!!!pokud by nám to nevyšlo necháme si udělat PGD.
@lenuska115 třeba je to jen opožděnec kterej se ještě k tomu stydí a nechce se nechat prozradit, ještě nic není ztraceno 😉
@lenuska115 já si myslím, že pořád šance je. Věř 🙂 Test má ducha, takže něco se děje.
Genetiku jsme my měli zdarma. A PGD, když je z nějakého důvodu potřeba, platí pojišťovna. Nám by ji při dalším IVF hradila. Už mám 6. transfer, takže důvod je.
Já doufám,ze je tomu tak.Mela jsem transfer dvou petidnních,tak aspoň jedno!!!v neděli to bude 14 den a to by měl být výsledek 100%.dam sem pak fotku.
@hahebu aha,tak ja se na to zeptam,hned jak se dozvím výsledky z krve.moc děkuji,jak jste dopadli s výsledkem?určitě se nám to povede všem!!!
@lenuska115 urcite to vyjde 🙂
@doubravka62 za me je nejlepší dr.max
@trubka93 Jsou to strasny nervy, clovek chce nejak povzbudit druhy a pritom je sam v pr...i 😳 . Muj dr. rikal, ze do 48 hodin od transferu se rozhodne jestli se uchyti nebo ne. Za pak je jenom par % , ze se neco stane a nedopadne to. Takze kdyz tam byl duch, tak tam proste je a basta 😄!
@trubka93 jee,,ja si te popletla s jinou holcinnou tady, nejak se v tom ztracim. Tys jeste netestovala, prominnn,,ja si rikala, ze je to jeste nejak brzo, kdyz name tu krev stejne 😄 . No, trapas. Pardon.
Ale urcite tam ten duch pak bude!! Ja zatim roupy na testovani vubec nemam, ale jsem 2. den teprve,,,,to prijde 😄
Tak holky pro lepší přehled, zatím mají //: já, @ lenuska115,@ gabina37 😃 tak huraa čekáme na další //
@itworks noo tak to je paráda,jsem zvědavá kdo bude další...sisul-ka 🙂
Si myslím, že je prvni na řadě @ hahebu 😃
😂😂😂
@sisul_ka jsi ještě v CZ ? Nebo už jste zpět?
@tehulka1167 uz som nazad, v stredu rano som letela. Tu mi to rychlejsie ubieha a smojim stenatom mam o zabavu postarane 😵
My chodíme do pražského Pronatalu a byl to první pokus. Co u tebe?
Holky, tady je to jeden pozitivní test za druhým! Já čumím 😀 Gratuluji 🙂
Děvčata, krásně se nám to tu rozjíždí! Přesně za týden mě čeká první UTZ. Jdu tam o něco dříve, takže srdíčko ještě asi nebude, ale já i dr. odjíždíme pryč, tak se chci ujistit, že je vše, jak má být, a že historie se už nebude po čtvrté opakovat...

@jennyy12 čím víc myslím na testování, tím víc se bojím že to nevyjde. Už mi není ani blbě a ani nějak moc necejtim břicho, tak si říkám jestli se to nepustilo. Ale co, stejně si ten test asi udělám 😆 aspoň pak budu víc připravená na konečnej výsledek ať je jakej chce 😉. Jinak jsem byla v Praze v Pronatalu a super, všichni milí a v klidu ☺. No vidíš, tak na tu krev jdeme ve stejnej den 😉