Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lenuska115 @itworks
Holky, nevzdávejte to, určitě to dobře dopadne. Uvidíme v pondělí na krvi. Užijte si víkend jako těhulky, čárka je, takže něco se tam dole děje a musíme doufat, že to dobře dopadne 🙂
@hahebu já to nevzdavam😃já se musím jn připravit i na to nejhorší,pak to strašně blbě nesu,ale jsem pořád pozitivní😃😃😃
@lenuska115 Děkuju moc. Já už začínám chvílema panikařit. Říkám si, že budu v klidu, že to neovlivním, ale pak zas hledám jak ten debil na netu odkazy s diskuzema, kde co a jak 😀 Čekala, jsem že přijde ta potvora menzes, když jsem špinila, ono nic, přestalo to, tak mám v sobě pořád špetku naděje, že tam zůstal aspon jeden a že se mu v tý děloze líbí. Píchám si i každé rán na ředění krve, takže možná i to ovlivnuje ten pregnyl, nevim, jak je to pak s koloběhem krve jak dlouho se drží. Musíme zkrátka doufat a ČEKAT 🙂
Holky, tak ted mě začalo dost bolet břicho a nalily se mi od rána prsa. Jsem dnes 3. den do ET. Začínám docela panikařit, že přijde MS, má přijít za 5 dní 😒: Právě to na mě nějak padlo, že to nevyšlo 😒 . To čekání a nejistota je fakt šílený. Včera jsem neměla ještě na test ani pomyšlení a dnes už bych letěla do lékárny i když je strašně brzo, to je jasný. Přeju aji vám všem hodně sil při tom nekonečným čekání na // .
@jennyy12 Neboj se, třeba se mrnous zavrtává, tak proto tě bolí břicho. Taky pokud bereš nějaký hormony, tak to ovlivnuje celé tělo a je to jak na houpačce. Tudíž ti ani MS nepřijde podle kalendáře, hormony to většinou pozastavují, zvlášt ti nepřijde když jsi po transferu, neboj se. Ten čas je hroznej, já vím. Ale zkus si vzít knížku nebo v mém případě i omalovánky a zabav se. Neboj se, bude to dobrý 😉
@jennyy12 me taky pobolivalobricho 4-5 den pak se to uklidnilo.Cekani je opravdu neco silenyho ale jak rika Fresijka skus se nejak zabavit aby jsi na to nemyslela,ja jsem dnes 8 den a test jsem skusila ale ☹ asi je to brzo.
@doubravka62 Je to brzo. 😉
@fresijka Já mám odzkoušeno, že za šest dni jsem mela test negativní po pregnylu
@tehulka1167 Zkusím to ještě v neděli, na krev jdu ve středu. Tak uvidíme. 😒
@fresijka a jak vypadá test? Sili?
Já si ho dělala dnes prvně, takže nemohu soudit. Netestovala jsem předchozí dny
Jste zlatý, holky. Ještě ráno jsme byla naprosto v pohodě fyzicky aji psychicky a ted jsem v háju 😒 . A ještě do toho mi ted přišel mail z mýho CARu, že máme zamražený jenom jedno embryo a přitom doktor při EF říkal, že budou min 3. 😒 . Ještě, že chodím do práce. Aspon tak ten čas uteče. Ale ty omalovánky na doma výbornej nápad 🙂 . děkuju 🙂
@fresijka ahaaa. A kolik dni jsi po pregnylu?
@tehulka1167 Pragnyl byl v pondělí ráno. Já beru ještě fraxiparin na krev, tak nevím, jak to vše čaruje dohromady 😒
@fresijka hm tak to je ještě určíte Pregnyl.
@tehulka1167 Taky si myslim, proto se vůbec z toho neraduju. ☹
@fresijka za pár dni uvidíš 🙂
@fresijka Nevím proč nakonec zamrazili jenom jedno. Došel mi ted mail jenom s počtem embrii, který nakonec zamrazili a jeho stavem při zamražení. Žádný jiný vysvětlení. Asi se přestaly vyvíjet nebo nevím jak si to jinak vysvětlit 😒 . Jinak práci mám naprosto klidnou v kanclu, takze v tomto je to bez problémů.
Holky, přeju vám ale moc ze srdce aby vám to vyšlo. Už vás šmíruju asi 4 měsíce a každý uspěch a neuspěch prožívám s vámi. Jsme moc ráda, že jsem se k vám přidala.
prosím Je tu někdo kdo byl mimoděložně těhotný po IVF a sebrali mu vejcovod ? Chtěla bych se zeptat kdy jste se zas začali snazit a šli na dalsi pokus moc děkuji
Ahoj holky , můžu se přidat ať v tom nejsem tak sama. Byla jsem 20.06. na transferu dvou krásných embryí a teď to cekani to je hrůza. Už jsem pěkně na nervy. ☹
@klarka011 ahoj,ja jsem sice po Ivf mimoděložne tehu nebyla,ale byla jsem mimoděložne těhotná dvakrát a to jsme ještě do caru nechodili,no vždy mi řekli po laparoskopie,ze mám čekat 2-3 měsíce,nez se začneme snažit znovu,samozdrejme než mi vzali i ten druhý a pak už jsem musela jít do caru,myslim,ze to trvá i po Ivf stejně,ale nevím.zeptej se v caru,a máte ještě nějaké zamrazene?pokud ne,tak stejně budeš čekat na další Ivf pokus 2-3 cykly.

@itworks ja taky,po čerstvým transferu jsem to dostala na den,hned jsem začla krvácet.kdyz to bude biochemko,tak doufám,ze to dostanu.ja uz zamrazene nemám,takze musím jít znovu na celý proces,ale už budu chtít udělat Ivf s PGD.to je stejné strašný to čekání.