icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

doubravka62
28. čer 2016

@fresijka nic jinyho nez verit nam nezbyde,to vis ze na to myslim proc to nevyslo,ale zas si rikam asi to tak melo byt..

fresijka
28. čer 2016

@doubravka62 Co všechno musí člověk zažít, aby se dočkal vytouženého miminka. Je to nefér...někdo rodí, jen když vidí trencle a druzí se trápí tolik let. Já počítám zítra taky s blbou zprávou, jdu na krev..Testy nic a špiním už týden...takže jsem to oplakala už nekolikrat,ale ještě to zažít od nich ty výsledky a pak bude zas dobře na duši. Tak at to všem vyjde PŘÍŠTĚ!

jennyy12
29. čer 2016

Dobré ráno, tak já jsem dneska 8. den a test bílý jak padlý shíh 😒 . Další zkusím v pátek.

hahebu
29. čer 2016

@jennyy12 vydrž! Je brzy 🙂

markatka
29. čer 2016

@jennyy12 Je opravdu hrozně brzy.. Já měla 12tý den tak slaboulinko, že den před tím by tam určitě nic nebylo.. Držím palce 🙂

jennyy12
29. čer 2016

@markatka A vyšlo to 🙂 ??

markatka
29. čer 2016

Vyšlo 🙂

sisul_ka
29. čer 2016

@lenejewel89 samu seba utrapis s tym vecnym nariekanim a stresovanim. Viem, nemas to lahke, no s tymto stresom a v neustalom strachu ublizujes nie len sebe ale zvlast embryjku. Krvacas preto, lebo ti bol robeny zasah do maternice, to je normalne. Skus sa ukludnit, len tak pomozes sebe aj tomu embryjku aby sa uspesne uchytilo. Drzim palce!!!!! 🙂

sisul_ka
29. čer 2016

@lenejewel89 museli ti tam pravdepodobne nieco narusit a preto to krvacanie. Povedali ti ako dlho to krvacanie moze trvat? Myslim si, ze si mala byt ohladne tochto zakroku informovana co sa aj krvacania tyka, ak nie, tak si tam zavolaj!

sisul_ka
29. čer 2016

@jennyy12 nevzdavaj to!!!! Ano, skus o 2dni.Drzm palce!!!! 🙂

jennyy12
29. čer 2016

@sisul_ka No, ono mi to nějak nejde ☹ . Bolí mě dost břicho, ms přijde, cítím to, ale naděje umírá poslední, to je fakt.

anette30
29. čer 2016

@sisul_ka tak co,testovala si?😊

itworks
29. čer 2016

@jennyy12 taky se přidávám, že to vůbec nic neznamená, pořád se můžou teprve objevit //

itworks
29. čer 2016

@anette30 myslím, že vcera říkala sisulka, že bude testovat až večer 😃

anette30
29. čer 2016

@itworks jo vlastne😊

itworks
29. čer 2016

@anette30 jojo, taky jsem zvědavá, doufám, že ji to vyjde 😃

anette30
29. čer 2016

@itworks Já čekám právě na ni, bojím se sama testovat 😀

itworks
29. čer 2016

@anette30 který den jsi?

anette30
29. čer 2016

@itworks My jsme uplně stejně 🙂 9.den

itworks
29. čer 2016

@anette30 😃 tak to chápu, že už vás to bere 😃 přeji vám, ať najdete obě sílici //, Držím palce

anette30
29. čer 2016

@itworks děkujeme. No,ja má spíše strach.Ale jak mi nci nebylo,tak dnes mi podbřišek se hlásí.Tak uvidíme,co se z toho vyvrbi

fresijka
29. čer 2016

Hlásím, že ráno na testu ani památky...tak sem jela na krev a za hodk mám volat. Ukončila jsem už neshcopenku a v pondělí hurá do práce a zas ten samý koloběh nastane. Tak se holky nevzdám, půjdu do toho posledního nanučka. Už vyřizuji lázně, tak snad se pohnou ledy;) Kraásný slunčkový den. Já jdu hodit tělo do bronzu, ted už mám po ptákách ;)At je Vám všem dobře a Ti, co čekají na test, tak držím palce.

itworks
29. čer 2016

@fresijka moc mě to mrzí, tak budeme bojovat zase spolu 😃 Drzim palce, ať ti ty lázně vyjdou.

fresijka
29. čer 2016

@itworks Děkuju, jen se modlím, at ty krámy přijdou ted, dokud jsem doma..jelikož to bude peklo.

jennyy12
29. čer 2016

@fresijka ☹ Je mi to moc líto, přeju moc moc sily a štestíčka s mrazáčkem 😲

itworks
29. čer 2016

@fresijka tak to máme taky stejně, taky u toho trpim jak pes, bez hodně brufenu a ohrivaci lahvy se neobejdou tak 2-3 dny 😞 musíme to překonat, po mesickach bude líp, protože bude ovulace a tím i další ket, který už prostě vyjde 😃

fresijka
29. čer 2016

@itworks Přesně, první dny jsou nejhorší! Uff, už aby to přišlo ;) Já ovulaci sice mám, ale neroste mi sliznice bo co, takže zas od prvního dne menzes budu zobat Estrimax :-/ A zas 18 den cyklu na Ket..Zajímalo by mně, proč to nezkusí třeba jiný den..vždy to byl ten 18 den....no, musím jím veřít.

fresijka
29. čer 2016

@jennyy12 Děkuju, Tobě přeju moc štěstí, at najdeš dvě ;)

itworks
29. čer 2016

@fresijka já to mám podle prokázané ovulace a podle stáří embryjka, takže 5 dni po ovulaci. Tak ty máš asi ket v umělem cyklu.

fresijka
29. čer 2016

@itworks Asi to tak bude..já musím vždy něco jíst..v přirozeném cyklu to nešlo nikdy..vždy jsem musela počkat na dlaší mennzes a pak zas něco jíst a nebo si píchat. Dám tam to poslední a děj se vůle boží. Snad nám zabere i ten čaj, mně by měl dorazit večer na poštu ;)A od zítra piju :-P

Strana