Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@doubravka62 Co všechno musí člověk zažít, aby se dočkal vytouženého miminka. Je to nefér...někdo rodí, jen když vidí trencle a druzí se trápí tolik let. Já počítám zítra taky s blbou zprávou, jdu na krev..Testy nic a špiním už týden...takže jsem to oplakala už nekolikrat,ale ještě to zažít od nich ty výsledky a pak bude zas dobře na duši. Tak at to všem vyjde PŘÍŠTĚ!
Dobré ráno, tak já jsem dneska 8. den a test bílý jak padlý shíh 😒 . Další zkusím v pátek.
Vyšlo 🙂
@lenejewel89 samu seba utrapis s tym vecnym nariekanim a stresovanim. Viem, nemas to lahke, no s tymto stresom a v neustalom strachu ublizujes nie len sebe ale zvlast embryjku. Krvacas preto, lebo ti bol robeny zasah do maternice, to je normalne. Skus sa ukludnit, len tak pomozes sebe aj tomu embryjku aby sa uspesne uchytilo. Drzim palce!!!!! 🙂
@lenejewel89 museli ti tam pravdepodobne nieco narusit a preto to krvacanie. Povedali ti ako dlho to krvacanie moze trvat? Myslim si, ze si mala byt ohladne tochto zakroku informovana co sa aj krvacania tyka, ak nie, tak si tam zavolaj!
Hlásím, že ráno na testu ani památky...tak sem jela na krev a za hodk mám volat. Ukončila jsem už neshcopenku a v pondělí hurá do práce a zas ten samý koloběh nastane. Tak se holky nevzdám, půjdu do toho posledního nanučka. Už vyřizuji lázně, tak snad se pohnou ledy;) Kraásný slunčkový den. Já jdu hodit tělo do bronzu, ted už mám po ptákách ;)At je Vám všem dobře a Ti, co čekají na test, tak držím palce.
@itworks Přesně, první dny jsou nejhorší! Uff, už aby to přišlo ;) Já ovulaci sice mám, ale neroste mi sliznice bo co, takže zas od prvního dne menzes budu zobat Estrimax :-/ A zas 18 den cyklu na Ket..Zajímalo by mně, proč to nezkusí třeba jiný den..vždy to byl ten 18 den....no, musím jím veřít.
@itworks Asi to tak bude..já musím vždy něco jíst..v přirozeném cyklu to nešlo nikdy..vždy jsem musela počkat na dlaší mennzes a pak zas něco jíst a nebo si píchat. Dám tam to poslední a děj se vůle boží. Snad nám zabere i ten čaj, mně by měl dorazit večer na poštu ;)A od zítra piju :-P

@fresijka nic jinyho nez verit nam nezbyde,to vis ze na to myslim proc to nevyslo,ale zas si rikam asi to tak melo byt..