icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
29. čer 2016

@fresijka někde jsem cetla, že nad 5 je bráno jako pozitivni. Vim, další dlouhe cekani, však uvidíš do pondelka, jestli se rozjede MS nebo ti test neco ukáže. Oni musí mít 100% jistotu,zda hCG klesne, když jsi ho v krvi měla.

fresijka
29. čer 2016

@itworks Jo já vím, ale zas 5 dlouhých dní čekat 😀 Co nadělám..ale ta hodnota je bídná, co si budem povídat...neraduju se vůbec

jennyy12
29. čer 2016

@zana21 Mne boli taky bricho jak na ms. Prsa jsem mela bolavy do 5. dne, pak tak jak kdyz utne 😞. Boli me bricho vlastne uz od ET, asi s 2 denni prestavkou, tak nevim.

itworks
29. čer 2016

@fresijka no jestli nebylo lepší, mít tam 0 a bylo by rozhodnuto, bez dalšího čekání na zázrak. Nech to teď koňovi,ten má na to hlavu.

tehulka1167
29. čer 2016

@fresijka kolik ti vyšlo?

tehulka1167
29. čer 2016

@fresijka jo už to čtu. ..

fresijka
29. čer 2016

@itworks Moje řeč...lepší nic než takové stresy...To je směšné čísílko 😀

sisul_ka
29. čer 2016

@fresijka dufam, ze u teba porastie!!! Velmi ti to prajem, no ja som mala biochemicke TT s 15hcg ☹

fresijka
29. čer 2016

@sisul_ka Taky se toho bojim..a to jak se řeší následně??

sisul_ka
29. čer 2016

@fresijka vysadis lieky a cakas na mrchu a dalsi cyklus mozes opat skusit stastie 😵

fresijka
29. čer 2016

@sisul_ka Okej, odplaví se s menzes. No, už aby bylo pondělí, ti řeknu..Jdu spát, jsem jak po flámu. Bolí mně děsně břicho:(

zuzanaxx
29. čer 2016

@itworks prý až nad 50, já měla 75

tehulka1167
29. čer 2016

@fresijka nijak zda se,ze šlo i biochemicke tehu. Odejde to samo s menses.

fresijka
29. čer 2016

@tehulka1167 Jo, chápu..jenže mám dál bohužel brát hormony..takže ta mrcha nepřijde, asi..pokud nevysadím ten utrouš

itworks
29. čer 2016

@zuzanaxx aha, to jsem si nějak spletla 🙂

brukbond
29. čer 2016

Ahoj holky, jsem tady nova...procitam prispěvky abych nasla utechu, ale je to asi zbytecne..Jsem po ET kdy mi byla zavedena kompaktni morula, ale bohužel o den opozdena, jelikož 5. den kultivace uz by to mela byt blasta..co tak ctu, tak sance na uspech jsou minimalni:( Nikde jsem se nedočetla v zadne diskuzi, ze by se to nekomu povedlo:( Mate s tim prosim nektera zkusenosti?

zana21
29. čer 2016

@jennyy12 tak uvidime.Budu drzet palecky,dam zitra vedet.Ale moc to nevidim.Musim jit,mam nemocnou dceru..

lenejewel89
29. čer 2016

Holky Ovitrelle nebo Pregnyl se pred zavedenim embryjka picha vzdy? Nebo nekdy ho nepichnou? Diky😉😃

tehulka1167
29. čer 2016

@lenejewel89 me ho po zavedení nikdy nepichal

tehulka1167
29. čer 2016

@fresijka uvidíš. Já to přes uutrous dostala vzdy

lenejewel89
29. čer 2016

@tehulka1167 Ja o nem v dokumentu prave take nemam nic psano, takze asi ho take nemam pichli. Ja jen, abych potom, kdyz se mi treba objevi dve carecky nebyla zase na vazkach, jestli se to opravdu povedlo nb je to pregnyl.😊

itworks
29. čer 2016

@brukbond a který den jsi? Ano, je lepší zavádět blastocysty a ne každému do toho stádia v car dojdou, to ale ještě neznamená, že se embryu u tebe nemusí dařit. Někdo zavádí i třídenní a vyjde to. Záleží taky na sliznici a na dalších "milion" věcí, které prostě neovlivníme. Přeji ti hodně štěstí 🙂

jennyy12
29. čer 2016

@lenejewel89 Ja myslim, ze by Ti ho urcite nepichli bez toho aniz by Ti to oznamili. Porad krvavis nebo uz je to lepsi??

sisul_ka
29. čer 2016

@brukbond ja som s morulkou otehotnela 🙂 , no z neznamej priciny som 6tt zacala krvacat a malinke odislo ☹ Aj morulke treba dat sancu! Maternica dokaze zazraky 😵

lenejewel89
29. čer 2016

@jennyy12 Uz nekrvacim, jen spinim malicko tak tmave hnede...tak snad jeste neni vse ztraceno a bublinka se drzi...uvidime za par dni az bude cas na test...😃

anette30
29. čer 2016

@lenejewel89 vidíš, tak super 🙂 Bude to dobré, uvidíš 🙂
Já jak jsem si říkala, že mi nic není, tak dneska mi to to břicho dává fest najevo, tak tlačí, bolí, nafukuje se, píchá...ani nevím co všechno 😀

michalka147
29. čer 2016

@lenejewel89 Mi ho dávali vždy,pichala jsem siho čtvrtek a v sobotu jsme šli na opu

lenejewel89
29. čer 2016

@michalka147 Me ho nepichli, asi zalezi na ovulaci...jak ji kazda zena ma...

adelinkkaa
29. čer 2016

@brukbond mame syna z morulky😃 a u nas v soukrome diskuzi jsme dalsi 4 co taky maji uz 2,5 lete morulky.tak klid😃

lenejewel89
29. čer 2016

Me zavadeli hatchujici blastocystu🙂

Strana