Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fresijka kolik ti vyšlo?
@fresijka jo už to čtu. ..
@fresijka nijak zda se,ze šlo i biochemicke tehu. Odejde to samo s menses.
@tehulka1167 Jo, chápu..jenže mám dál bohužel brát hormony..takže ta mrcha nepřijde, asi..pokud nevysadím ten utrouš
Ahoj holky, jsem tady nova...procitam prispěvky abych nasla utechu, ale je to asi zbytecne..Jsem po ET kdy mi byla zavedena kompaktni morula, ale bohužel o den opozdena, jelikož 5. den kultivace uz by to mela byt blasta..co tak ctu, tak sance na uspech jsou minimalni:( Nikde jsem se nedočetla v zadne diskuzi, ze by se to nekomu povedlo:( Mate s tim prosim nektera zkusenosti?
Holky Ovitrelle nebo Pregnyl se pred zavedenim embryjka picha vzdy? Nebo nekdy ho nepichnou? Diky😉😃
@lenejewel89 me ho po zavedení nikdy nepichal
@fresijka uvidíš. Já to přes uutrous dostala vzdy
@tehulka1167 Ja o nem v dokumentu prave take nemam nic psano, takze asi ho take nemam pichli. Ja jen, abych potom, kdyz se mi treba objevi dve carecky nebyla zase na vazkach, jestli se to opravdu povedlo nb je to pregnyl.😊
@brukbond a který den jsi? Ano, je lepší zavádět blastocysty a ne každému do toho stádia v car dojdou, to ale ještě neznamená, že se embryu u tebe nemusí dařit. Někdo zavádí i třídenní a vyjde to. Záleží taky na sliznici a na dalších "milion" věcí, které prostě neovlivníme. Přeji ti hodně štěstí 🙂
@lenejewel89 Ja myslim, ze by Ti ho urcite nepichli bez toho aniz by Ti to oznamili. Porad krvavis nebo uz je to lepsi??
@jennyy12 Uz nekrvacim, jen spinim malicko tak tmave hnede...tak snad jeste neni vse ztraceno a bublinka se drzi...uvidime za par dni az bude cas na test...😃
@lenejewel89 vidíš, tak super 🙂 Bude to dobré, uvidíš 🙂
Já jak jsem si říkala, že mi nic není, tak dneska mi to to břicho dává fest najevo, tak tlačí, bolí, nafukuje se, píchá...ani nevím co všechno 😀
@lenejewel89 Mi ho dávali vždy,pichala jsem siho čtvrtek a v sobotu jsme šli na opu
@michalka147 Me ho nepichli, asi zalezi na ovulaci...jak ji kazda zena ma...
@brukbond mame syna z morulky😃 a u nas v soukrome diskuzi jsme dalsi 4 co taky maji uz 2,5 lete morulky.tak klid😃
Me zavadeli hatchujici blastocystu🙂

@fresijka někde jsem cetla, že nad 5 je bráno jako pozitivni. Vim, další dlouhe cekani, však uvidíš do pondelka, jestli se rozjede MS nebo ti test neco ukáže. Oni musí mít 100% jistotu,zda hCG klesne, když jsi ho v krvi měla.