Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak já volala do CARu a jdu na krev už dneska místo v pondělí. Koordinátorka říkala, že pokud tam něco dnes 10. den je, tak těch jednotek bude jenom mín, že se to stejně zjistí. Domluvili jsme se s mužem, že pojedeme zítra na dovolenou 🙂 . At už mám ten neuspěch černý na bílým a nemusím to řešit. V pondělí by to stejně nebylo jinak, tak na co čekat.
@jennyy12 Třeba je vážně ještě brzo, ta naděje tam může být. A další pokus? Na to se musíš ptát sama sebe, abys byla v dobrém psychickém stavu a mrnousovi se líbilo;) je jasny, že s depkou, že to nevyjde, je vše zbytečné. Zvládnem to, holky. Já taky nemám žádné dítě...jen dva retrívry 😀 a dvě kočky 😀 😀 Hlavu vzhůru, pořád máš šanci ;)
Ahojte, chtěla bych se zeptat, nevíte někdo jestli dělá Decapeptyl falešně pozitivní těhotenské testy podobně jako pregnyl ?
@itworks Já o žádným praskání folikulů nic nevím 🙂 . Já myslela, že když je KET v přirozeném cyklu bez hormonů, za předpokladu, že mám dobrou sliznici (u ET jsem ji měla 11 mm) . Nebo můžu se zeptat jak to vlastně ten KET probíhá a co je k tomu potřeba aby to proběhlo??? Kolikrát se cca chodí na ultrazvuky apod. ?? Ještě jsem se o to vůbec nezajímala, musím to naštudovat 🙂
@jennyy12 pokud je ket v přirozeném cyklu, musí být utz prokázána ovulace. Takže jdu třeba 13 den na utz,pokud je dobrý folikul,pichne se pregnyl na dozrani- prasknutí,pak kontrola,zda už tam není.Pokud neni- jde se na ket podle stáří embrya- tak za pět dní, když mám blastocystu,den ovulace se nepocita. Po ovulaci začínáš brát utrogestan. Pak se jen rozmrazi embryjko a sup dovnitř stejně jako ET 😃
@itworks Díky za info, já si právě říkala, jak se to udělá, když tam budu mít vajucho svoje a pak se tam dá to embrijko :- ). Tak ted už to chápu. Občas se mi stane, že ovulaci nemám, vím to, protože jsem chodila před IVF na kontrolní ultrazvuky při píchání Pregnylu při domácím snažení na čas 🙂 . domluvím se z doktorem a uvidím, ale chtěla bych to v co nejvíc přirozeným cyklu, jak to bude jenom možný.
@jennyy12 No, já si panáka dám asi hned v pondělí 😀 Ano, jdu ješte na krev jednou.Včera mi bylo bídně, i trochu krev, ale vážně jen trochu, čekala jsem, jak se to rozjede a ono nic! Takže patřím do reklamy, že opravdu nerozumim svoji vagině 😀 😀 😀 😀 Dneska mi je zas suprově..takže jsem sama zvědavá, co z toho vyleze. Ale nepočítám s dobrým,jelikož to mám jak na houpačce.Nechám se překvapit;)
@fresijka 🙂 . Ta reklama je hustá, manžel je z ní úpně hotovej 🙂 🙂 . Každopádně já se taky přidávám do klubu nerozumících 🙂, protože mě ted 3 dny bolelo šíleně břicho + křeče a dneska vůbec nic. Pohoda, jako by se nechumelilo 🙂 . Mám už 2 dny po termínu ms a absolutně nic, ani nešpiním. No, jsem taky zvědavá na tu krev ale na testu bílo, takže tomu vůbec nevěřím. Chci mí jenom jistotu. Taky si nechci dělat nějaké plané nesmyslné naděje. Vyjde nám to příště !!
@sisul_ka doufám, že můžu gratulovat 🙂
@fresijka Jdu dneska až skončím v práci, takže kolem 13 hodiny. Snad tam nebude jiná koordinátorka než s kterou jsem se po telefonu domlouvala na té krvi a neřekne mi, že je brzo ten 10. den. No, nějak to dopadne, ale hlavně si myslím, že už obě chceme vědět na čem jsme. Pak se to bude řešit dál.
@sisul_ka Jo dej vědět a zítra chci vidět test 🙂
@alvica je mi to moc líto . Moc dobře vím jak to bolí. Já už mám za sebou 4 IVF a z toho jedno zamlkly těhotenství to se stalo před 2 měsíci. Taky mám málo vajíček teď jsem měla jen dvě. Ja říkám že hormony ze mě udělají úplně jiného človíčeka ,proto naprosto chapu jak si psala o tom jak tobě je. Mnohokrát jsem myslela že už do dalšího IVF nepůjdu ale ta touha po miminku je tak obrovská že jsem nakonec našla sílu a šla do dalšího boje. Také to mam komplikované protože v Čechách nežiju.
Tobě přeji ať tu sílu taky najdeš a nenechas se odradit neúspěchem. A s tím testovanim jsem na tom stejně jako ty . Já to pořád odaluji ale snad zítra už si ho udělám . V pondělí mám jít na krev. Dneska jsem už 12 den. Já mám takový strach z dalsiho zklamání ☹ .
Ajojte takže já sa hlásim že test negatívní ☹ a začínam špiniť takže my svoj boj prehrali
Dievky moje zlate, tak som tehotna 🙂 zajtra este spravim klasicky TT na porovnanie a v pondelok jupiiii pre intralipidy 😀
@handous1
@alvica Muzu se zeptat holky,kde momentalne zijete?Ja vcera testovala,snehobilo a zacinam i spinit.Mrazacky nemame,tak ze absolvovat dalsi ivf.Jenze je to cele komplikovanejsi,ze zijeme v zahranici,letadlem 15 az 16 hodin,letenka kdyz se sezene dobre cca 25 tisic. Resim,zda se nemam smirit s dcerou a uz to vzdat.

@jennyy12 je mi to líto 😞 já jsem chtěla taky hned po 1. Ivf na ket, ale nechtěli mi praskat folikuly,tak jsem musela čekat 2 měsíce. Teď chci zase hned ket 😃