Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@princezna22 mám 2. pokus, z 1. IVF vydrželo jen 1 embryjko do zavedení 3 den, ale neuchytilo se. Ted po 4 měsících bylo víc vajíček, dávali jsme 2 embryjka a máme ještě zamraženo. Jinak mě občas břicho bolí, ale nijak extrémně. Občas tam cítím takový lehký šimrání, to si z minule nepamatuju. Ale radši si nedělám velký naděje, musím vydržet do toho testu a jestli se nepovedlo, uklidní mě aspoň to, že máme ještě další pokusy v mrazáku 😉
ale tentokrát jsem měla komplikovaný odběr, na vajíčka se šlo špatně dostat a krvácela jsem, museli mě uvnitř šít, ještě doma mi bylo blbě a břicho bolelo o dost víc jak minule, ale zase transfer šel podle pani doktorky skvěle , necítila jsem absolutně vůbec nic, kdybych nekoukala na ultrazvuk a neviděla, jak tam embryjka putují, neuvěřím, že mi něco dělali. Kam chodíte do CAR? Nechodí některá z vás do Prahy do IVF Europe na Smíchov?
@pavlina1976 Asi máš pravdu, uvažuju všechny možnosti 🙂 Jak to probíhá s darováným embryjkem? Trvá to dlouho?
@princezna22 no ja xetla ze vic jak 40 asi do 43let ale maji take nejake kriteria tak jsem zvedava jak to dopadne nakonec. Snad se zadari a vydaje budou jen prijemnejsiho razu 😊
@pepina007 Ne, jedeš na konzultaci a hned další měsíc můžeš v podstatě na KET, brala jsem utroš, estrofem a metypred na ty NK buňky 😉 . A je to levnější než jen darované vajíčko....Dávali jsme 18.800,-Kč a dali mi dvě, rozmražovali tři 😉 . Naštěstí se chytlo jedno - Vojtíšek 😀
@pavlina1976 Tak to je super, v pondělí jedu na kontrolu, tak se na klinice domluvím na všech možnostech 🙂
@pipi39 tý jo tak to by bylo úžasný 🙂
Holky, tak dneska jsem opět zkusila test....8 den po ket je test sněhobílý....☹
@pepina007 Zbytečné se nervuješ testem.JE BRZO !!! Fakt brzo.. to male se tam sotva tak pred 3dny zavrtalo, hcg by bylo tak minimalni,že Ti to test nemůže ukázat !!! POČKEJ !!!A nevzdávej to!!!.
@princezna22 Asi jsem potřebovala trošku seřvat a začít fungovat 🙂 Takže dost lisování a jdu uklízet 🙂 Díky
Holky děkuji, ale ještě možná není k čemu. Jak už jsem psala, tak ta čárka se tam objevila až po limitu. Nedokážu říct přesně, za jak dlouho, ale když jsem ten test udělala a bylo sněhobílo, tak jsem vzteky nechala test testem. Do koupelny jsem se vrátila asi za 3/4 hodiny, podívala jsem se a je tam druhá čárka.. tak jsem z toho jelen, ale z čeho by se tam ta druhá udělala? proč píšou, že po limitu at se objeví cokoli už se nemá počítat?
@pepina007 Tak já špiním a hodně, je konec :'(
@princezna22 neházej ještě flintu do žita... to nevadí, pokud to není jasná krev, ale pouze špinění, tak to ještě může dopadnout dobře.. držím moc moc palce..
@danda3 Mám 3 IVF pokaždý začnu špinit a do druheho dne dorazi menzes.Teď tam byla embryjka 2 asi to vzdali :'(
@princezna22 no vidíš, tak třeba to !nezvládlo" pouze jedno a to druhé tam ještě pořád někde je..
@danda3 to zni hezky :'( na krev jdu až v ponděli. Do té doby ... pokud dorazí menzes ... :'( :'( :'(
Ahoj holky ja uz jsem tyden po prvnim IvF po transferu. Uz zacinam byt trochu nervozni. I tomu IVF jsme si jeste priplatili ICSI a EmbryoGlue. Nevite jakou mam sanci na otehotneni? Porad premyslim, jestli se embryo uz uhnizdilo a jestli tam vubec jeste je. Pristi utery si mam delat test. Driv to asi nema smysl co? Jezdime do Prahy na Letnou, vsichni rikaji, ze sanci mame dost velkou, nebot jsme oba zdravi. Kez by to vyslo!!!!! Zmrazene mame jen dve embrya. Potrebovala bych nejak povzbudit. To cekani je fakt hrozne. Kata
ahoj holky, když tahle diskuze začínala, tak jsem byla po prvním KETu, který nevyšel a s touhle diskuzí jsem prožívala i svůj druhý KET a zítra začínám 10tt. Stále tuto diskuzi sleduji a prožívám to s Vámi. Chtěla jsem Vás podpořit. Při prvním KETu mě pořád něco píchalo, bolel mě podbřišek, cítila jsem se strašně těhotná a nakonec nic a při druhém KETu mě nebylo vůbec nic, myslela jsem, že to zase nevyšlo. Opravdu se tolik nesledujte, vím, že je to těžké. Taky jsem se pořád zkoumala a dělala testy. Prvního neviditelného dušíka jsem měla 8 den po KET a od té doby jsem pořád jen ve stresu, aby bylo vše ok. Takže si zbytečně nestresujte už teď protože ty nervy už budete mít už pořád. Holky, držím Vám pěsti!!!!
Jeste jsem zapomela rict, ze mame i prodlouzenou kultivaci. A triletou holcicku uz mame doma. Kata
Ahoj v Gennetu jsou špička.Také tam chodím,ale já mám spousty potíží a je mi 38 ... ke komu chodíš ? Já k Langerové.ŠANCI MÁŠ pokud jste oba zdraví 46% - to je číslo jež vychází Gennetu jako úspéšnost.Ty se máš ... já už mám 3 pokus a ode dnes špiním :'(
Ja vubec nemam zadne reakce, nikde me nic neboli, neprijde mi, ze bych byla ve stresu ale je fakt, ze na to porad myslim. Ale z te hlavy to nejde pryc i kdybych se zblaznila. Povidam si s embryjkem, vypada to blaznive, ale nemuzu si pomoci.....
Princezna22 Ja chodim k pani Jarosove. Byla i u transferu. Je hrozne prijemna.....
@princezna22
@princezna22 ach jo to je fakt pech. Uvidis zitra.....treba fakt to prejde .....moc drzim palecky a drz se .
@ruzicka77 Ahojky,jsem po 1.IVF v Praze v Pronatalu,měla jsem KET 7.2. a první testík jsem prubla už minulý týden ve čtvrtek tedy 11.den po KET.A vyšel pozitivní🙂I my měli embryoGlue a dali jsme si PICSI🙂.Hlavní je na to moc nemyslet,i když vím jak je to těžké.Příští týden v pátek mám jít ke svému gynekologovi,tak věřím že vše bude v pořádku.Zítra bych si podle plánu měla dělat test,samozřejmě se na něj chystám.Tak snad jsem tě trochu uklidnila,že šance je 😉a moc držím palečky,všem aby to vyšlo🙂

@pepina007 Pořád je lepší jít do darovaného embryjka, než do adopce. Sama si mimi odnosíš a páry jsou prověřený! Taky jsem takhle přemýšlela a zvolila jsem darovaný embryjko a povedlo se hned s vyšetřením té imuno 😀 .