Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky; zítra jdu do poradny. Tesim se na mrne 🙂
@tehulka1167 No bodejt, nedivím se 🙂
Holky potřebuji radu ... sami se s manželem neumíme rozhodnout ... Čeká mě v pořadí 3 IVF s diagnostikou PGS,MASC,PISCI,ISCI,AH a prodlouženou kultivací ... První IVF nevyšlo a z druhého IVF (mi zůstali 2 embryjka ale musela jsem nechat zamrazit) jsem přešla na KET a opět 2x bezúspěšně. Teď u 3 IVF (bude se konat až v srpnu) budem muset kvůli PGS opět embryjka nechat zamrazit ... Jsem od února na nemocenské (smlouvu mám na neurčito, takže se nemusím, aspoň kvůli místu, stresovat) ale mám jít hned po měsíci pauzy na KET nebo jít do konce roku do práce a jít na KET až další rok ?? Jako před Vánocemi se penízky budou hodit o tom žádná nemocenskou mám teď 6500Kč a normální plat tak kolem 11000Kč. Nějak nevím co po odebrání vajíček dál ..
@vercanika to záleží na tobě. A taky vis sama kolik vydělá manžel a jestli s Tim vyjdete. Já osobne jsem nezmar a nečekala bych 🙂
@tehulka1167 ako to znasaju doma?
@sisul_ka dobřezna snad 🙂 už na me jde zase chrápání cha cha. Ještě ,že manžel je do zítra v práci a nevidí jak furt chrápu :D
@tehulka1167 Jako vyjít se s tím dá ... když jsme přežili s 10.000Kč na měsím pro oba tak se dá zvládnout i tohle uskromnit a škudlit se dá na všem ...
@anette30 Jako být to na mě tak nečekám do srpna a šla bych hned ale moje CAR se mi stěhuje jinam tak mají zavřeno ... Zase se mi nechce v práci poslouchat ty kecy jak je to ,, všechno mrzí ´´ a ,, že to tak má být ´´ a jiné KLIŠÉ .... :( fakt se mi nechce vracet :(
@vercanika bud doma a pokračuje v tom dal. 🙂
@tehulka1167 asi jo ... tohle téma navrhnu až bude chlopek trochu připitý na dovolené :D to mi odkývá všechno :D
@vercanika Mám v práci to samé...dnes jsem byla první den skoro po třech týdnech a koukali někteří jak na debila...někteří zbytečně litují a jiní jsou falešní! Ostatně, koukají jak vrazi, když jim řekneš, že se tu moc dlouho neohřeju, že jdu do dalšího pokusu...myslí si,jak se doma v klídečku válíme a pohodička....Grrrrrrrrr....kašlat na ně ;)
Ja teď zažila jiný stres 😁 Jak mi je blbe celé dny,tak mi manžel nachystal krajíc chleba s tvaruzkovou pomazankou, já to do sebe s chutí nacpala a pak mi došlo,ze takové věci nesmim jíst. takže teď jsem z toho akorát tak nesva..chj
@anette30 Já že tu každý den Plesnivec jaksi si nemůžu poručit 🙂
@tehulka1167 Uzij si zítřejší ultrazvukovy přímý přenos 😃
@tehulka1167 takže jsem klidná 😁 Kamarádka mě zdrbala,ze mužů dostat listerii...já si to nějak neuvědomila..o hermelínu vím,ze se nemá,ale tvarůžky mi nedošly no.
@anette30 jojo to je doba internetu. Dřív ženský nic necetly, jedly všechno a taky jim bylo fajn. Dam si prostě na co mám chuť 🙂 ze začátku jsem byla jen na utopencich a pila ocet atd.
@anette30 hele jedla pri prvnim vsechno a nak se neomezovala.jedine teda co tak syrove ryby(losos) a tatarak...nic se nema prehanet.jez naco mas chut a bud rada ze tu chut mas.ja cokoliv snim tak je mi z toho akorat spatne a zvracim☹
@adelinkkaa chudino.ja mám jen celodenní nechutenství,nevolnost a večer se to zlepší,tak se konečně najím za cely den 😁 A dnes to padlo na tvaruzkovou a kamoska mi zkazila požitek.
@tehulka1167 ty jo, ocet,tam to je drsné. Budu na tebe zítra myslet 😊
@tehulka1167 ja jsem taky na kyselim😃vidis utopenci hmmm...
@anette30 hele na me to prislo az ted v 8 tt.jense me bylo spatne uz 3den po ET😃
Tak holky, dneska 9 den utz, folikul už 16mm, že by "bába" začala působit 🙂 pregnyl bude v neděli, pak jen kontrola v úterý a hurááá do dalšího ketu posledních 2 embryjek 🙂 Jak se máte dneska Vy?
@tehulka1167 skvělých zpráv není nikdy dost, tak na tuto fotečku jsem čekala, mrňous teda pořádně vyrostl 😀
@itworks jsi v poradi na Dobrý zprávy 🙂
@tehulka1167 krasa 😵 len tak dalej 🙂
Děkuji za srdíčko 🙂

@anette30 stejne je to neuvěřitelný co dnes Car dokážou i když je to Mega byznys, ale zaplat bůh za ne.