Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lenejewel89 mrzí mě to ☹ brzo to přebolí a bude líp. Teď nevím, máš ještě nějaké embryjka na další pokus? 🙂
@itworks Mam 4...prejdu do jineho centra a tam snad se nam na druhy pokus podari...no ale tak pristi rok...
@lenejewel89 to je dobře, že máš ještě embryjka 🙂 to víš, napoprvé to vyjde málokomu. Však jo, dej si pauzu, načerpáš síly, lepší myšlenky a třeba se to tentokrát povede 🙂
@itworks Musi se to povest...ale doufala jsem, ze se to povede ted...no co nadelame...
Holky vy jste víc nedočkavé než před objevením // 😀 ale úplně vás chápu 😅 Všem držím palečky, ať se vám ukáže krásné miminečko 🙂
@sisul_ka jak ti je?
Holkyy, ja se asi zvencnu... v patek jsem dobrala Utros, v sobotu max v nedeli jsem mela zacit spinit a dnes uz jsem mela mit 1.den MC. A jeste porad ani sebemensi naznak spineni. Proste nic ☹ proc se to tak kazi zrovna tento mesic, kdy mam zacit stimulovat? ☹ nevite, kde by mohla byt chyba?
@hanyas To ještě nemusí být chyba. Já dobrala ve čtvrtek a MS jsem dostala v noci z neděle na pondělí, v neděli jsem jen malilinko zašpinila. Doktor mi říkal, že MS přichází za 2-3 dny. Tak ještě dnes počkej a uvidíš, případně si zítra zavolej k doktorovi. Držím palce, ať brzy přijde, ono to čekání na MS je snad nejotravnější...
@tehulka1167 boli ma podbrusko, a zacinam mat citlive prsia, inac v pohode 🙂 a ty, stale ospala? 😉
@sisul_ka tak to je dobře,že ti je dobře 😀 už maličko mín ospala 😀
@lenejewel89 Proč příští rok? Kvůli odpočinku? Každopádně pak dej vědít, co embryjka převoz a jak se ti líbí v novém CARu. ;)
Tak dneska poprve na ultrazvuku a jsme v pořadku a už mame 6 milimetru 🙂
Holky tak to zatím vypadá, že nás dalších "keťaček" bude poskromnu 😀 zatím se moc holek nepřidává, asi byl minulý měsíc hodně plodný 😀

@tehulka1167 v to pevně doufám 🙂