icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

handous1
10. črc 2016

@tehulka1167 v to pevně doufám 🙂

itworks
10. črc 2016

@lenejewel89 mrzí mě to ☹ brzo to přebolí a bude líp. Teď nevím, máš ještě nějaké embryjka na další pokus? 🙂

lenejewel89
10. črc 2016

@itworks Mam 4...prejdu do jineho centra a tam snad se nam na druhy pokus podari...no ale tak pristi rok...

itworks
10. črc 2016

@lenejewel89 to je dobře, že máš ještě embryjka 🙂 to víš, napoprvé to vyjde málokomu. Však jo, dej si pauzu, načerpáš síly, lepší myšlenky a třeba se to tentokrát povede 🙂

lenejewel89
10. črc 2016

@itworks Musi se to povest...ale doufala jsem, ze se to povede ted...no co nadelame...

sisul_ka
10. črc 2016

@handous1 ja pojdem az na 15tu hodinu, takze ma predbehnes 😉 urcite nam to dobre dopadne 🙂

anette30
10. črc 2016

@sisul_ka dopadne,holky 🙂

handous1
10. črc 2016

@sisul_ka jo dopadne to dobře 🙂

anette30
10. črc 2016

@handous1 já jdu až ve čtvrtek 😁

handous1
10. črc 2016

@anette30 tak já se to dozvím jako první z vás..... no nevadí aspoň to budu mít za sebou 😉

anette30
10. črc 2016

@handous1 buď rada, já ještě toho prcka ani neviděla 😊

handous1
10. črc 2016

@anette30 brzy uvidíš 🙂

itworks
10. črc 2016

Holky vy jste víc nedočkavé než před objevením // 😀 ale úplně vás chápu 😅 Všem držím palečky, ať se vám ukáže krásné miminečko 🙂

handous1
10. črc 2016

@itworks děkuji. To víš že ja jsem taaaak nedočkava.... v jednu chvili se těším ,plánuji a v druhou chvíli se bojím a nic neplanuji a s nikým nemluvím.... jak na houpačce. Těším se až se budu moc opravdu radovat a těšit z těhotenství. Na to si ale chvilku budu muset počkat 😵

tehulka1167
11. črc 2016

@sisul_ka jak ti je?

hanyas
11. črc 2016

Holkyy, ja se asi zvencnu... v patek jsem dobrala Utros, v sobotu max v nedeli jsem mela zacit spinit a dnes uz jsem mela mit 1.den MC. A jeste porad ani sebemensi naznak spineni. Proste nic ☹ proc se to tak kazi zrovna tento mesic, kdy mam zacit stimulovat? ☹ nevite, kde by mohla byt chyba?

alvica
11. črc 2016

@hanyas To ještě nemusí být chyba. Já dobrala ve čtvrtek a MS jsem dostala v noci z neděle na pondělí, v neděli jsem jen malilinko zašpinila. Doktor mi říkal, že MS přichází za 2-3 dny. Tak ještě dnes počkej a uvidíš, případně si zítra zavolej k doktorovi. Držím palce, ať brzy přijde, ono to čekání na MS je snad nejotravnější...

anette30
11. črc 2016

@hanyas prijde uvidis 😊 z toho spádu progesteronu prostě musí přijít 😊

itworks
11. črc 2016

@hanyas ahoj, však to nevadí,tak ji dostaneš později. Vše se řídí podle MS, tak se ti to jen posune, prinejhorsim dostaneš vyvolavacku. Ještě blbý dotaz,test jsis nedělala?😃

hanyas
11. črc 2016

@itworks nedelala, ale s tim ze neovuluju a ani jsme toho ted moc "nenazlobili", byl by to zazrak...

hanyas
11. črc 2016

@alvica to mas pravdu. Je to otrava. Ale tak snad behem dneska neco prijde. Aspon naznak... 🙂

hanyas
11. črc 2016

@anette30 tak sup sem s ni, s potvurkou. To je snad poprve, co se na ni tesim 😀

sisul_ka
11. črc 2016

@tehulka1167 boli ma podbrusko, a zacinam mat citlive prsia, inac v pohode 🙂 a ty, stale ospala? 😉

tehulka1167
11. črc 2016

@sisul_ka tak to je dobře,že ti je dobře 😀 už maličko mín ospala 😀

fresijka
11. črc 2016

@lenejewel89 Proč příští rok? Kvůli odpočinku? Každopádně pak dej vědít, co embryjka převoz a jak se ti líbí v novém CARu. ;)

svatoska
11. črc 2016

Tak dneska poprve na ultrazvuku a jsme v pořadku a už mame 6 milimetru 🙂

itworks
11. črc 2016

@svatoska super 🙂 ať jen prcek krásně roste 😀

itworks
11. črc 2016

Holky tak to zatím vypadá, že nás dalších "keťaček" bude poskromnu 😀 zatím se moc holek nepřidává, asi byl minulý měsíc hodně plodný 😀

sisul_ka
11. črc 2016

@svatoska kraaasa!!! Len tak dalej!!! 😵

panbaf
11. črc 2016

@itworks já jdu na třetí KET snad koncem července 😉 jen teda po přečtení pár příspěvků tady ohledně repromedy jsem trochu znejistěla.. přešla jsem tam z jinýho car na základě super referencí a po tom co jsem tu četla nevím nevím.. 😒

Strana