Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 mozno isla kupit malinke dupacky 😉
@terezabinkova byl tam gestacni vacek ale je moc malí. Ja jsem si tou hruzou kdy srdíčko nebylo a následnou revizí už před nedávnem prošla myslím že mě to čeká i nyní ja už si nedělám planý naděje. samozřejmě jsem s tim nepočítala a tak mě to dost vzalo už tech neuspechu bylo vic než dost.....
Děkuji za srdíčko se splněným přáním 🙂
@anette30 tak hurá 🙂
@tehulka1167 Srdíčko bije 🙂 Nádherný pocit, i když mi to ještě nedochází. Za 14 dní znova a pak mě předá do péče již 🙂
pevne dufam, najma 7tt je rozhodujuci, takze buduci tyzden uz musi busit ako zvon 🙂
Ahoj holky, druhý KET se nám nevydařil...chtěla bych se vás zeptat, na kolikátý pokus vám to vyšlo?? Potřebuji povzbudit..celý den jenom řvu ☹ jsem zdravá ( máme špatný spermio), kontryhel pomohl na sliznici a nic.. kolikátý den cyklu vám zavádí embryo? Děkuji za odpovědi 🙂
@nknee já taky pořád pláču. Mě se zařadilo na 3 pokus ale bylo to zamlkle těhotenství které skončilo revizí. Teď na 4 IVF se opět zařadilo ale bohužel to vypadá zase na zamlkle těhotenství dost mě to vzalo. Hodně malá šance je že by možná příští týden se ukázalo srdíčko ale byl by to asi zázrak. Doktor mi rikal že se mu nelíbí ten malí gestacni vacek. Myslím že vím jak to skončí jen tentokrát to nedávám.... ☹

@sisul_ka Já myslela,že šla dopoledne.