Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fresijka v lednu jsem byla na ET, jen jsem ležela a odpocivala. Nevyšlo to. Takže teď mam taktiku opačnou, v pátek jsem byla normalka v práci (admin). Včera jsem uklidila cely dům - nezvedala jsem nic těžkého. Dnes jsme byli dvě hodinky v lese na vycházce a teď vařím a pecu. Nesetrim se, ale cítím se daleko lépe než po ET. Jo a denně si dam dvojku červeného.
@kecka28 Tak to mám taky v plánu, ted za to vzít za jiný konec ;) dneska jsem měla domácí třešnovici, at jsem na zítřek připravená 😀 a taky nehodlám ležet a nervovat se. Nebudu nic přehánět, tudíž ani s ležením ;) ona pak ta psychika dělá hodně. Já jdu zítra a mám v plánu žehlit a poklidit trochu. Jaj, vínko bych si taky dala...jaké piješ červené, jaké máš ráda?
Ahoj holky pridavam se dnes 2 ket zamnou tak preji vsem stesticko snad nam to dobre dopadne
@evikuuu Gratulace
@kecka28 jo to jsem mela taky. Poradne me bolelo břicho.
Me pobolivalo bricho cca 5.den po KET, ted me boli stale, jako pred MS. Od 9.dne me boli prsa. Stale mam strach, ze se neco pokazi, ale prvni krok mam za sebou a jsou to //.
@martinek14 Držím palecky, mas jedno nebo dvě?
@itworks 2 a ty?
@martinek14 jo taky dvě 😀 tak hlavně ať se nás drží zuby nehty.
@evikuuu noc gratuluju ke // 🙂 me ceka zitra 3ket tak snad uz by se mohlo usmat stesti.
@doubravka62 drzim palce. Ja nasla // az na 6.pokus.
JInak já mám Ketík za sebou. Ted jsem si dopřála pořádnej oběd, dám slabou kávičku a zaleju si kytky ;) nebudu to hrotit. Co se stane, stane se...snad se zakousne a bude mu chutnat :-P
@anette30 si moc hodná. Tak jsem byla v caru na kontrole jsem 6+5 a doktor potvrdil srdeční akci vůbec jsem v to nedoufala brecela jsem jak malá holka. Odpoledne mi volali z caru že mám přijít ještě v pátek na kontrolu. Ten gestacni vacek je malí a hcg taky nízké takže zdaleka nemám vyhráno a nervy pracují nadále.....
Děkuji za podporu a ty palečky drž nadále 😵
@handous1 je mi moc líto, že jsi do pátku v takovém napětí, ale když se objevilo embryjko i se srdeční akcí, tak to snad bude dobré, ne? Musí! Budu na Tebe myslet a držet pěsti...

@itworks jeste ne ☹ uz treti den spinim, sem tam citim malilinko podbrisek, ale jinak nic. Uz prestavam doufat, ze ten prvni pokus o prazdninach stihneme...