icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fresijka
19. črc 2016

@doubravka62 Jako za mně kouření ne..ale zase vím, že kamaradce co už má prcka doma, řekla mudr že to má jen omezit, ne přestat uplně, že to dítě v ní, už je na nikotin zvyklé...nevím co je na tom pravdy. Každopádně pokud se snaží přes IVF tak bych omezila či vypustila vše, co neprospívá tělu, v tom případě i to kouření. Musí ona vědět, co je pro ní nejlepší.

beluci007
19. črc 2016

@itworks ahoj, na krvi jsem byla, výsledky se dozvím dnes kolem 13 hodiny. Ty si nedočkavější než já 🙂

itworks
19. črc 2016

@beluci007 jo no, víš jak, každý dalsi úspěch nás posílí 😀 u nás máme výsledky tentýž den odpoledne.

fresijka
19. črc 2016

@beluci007 aspon tolik nemyslí na svoji dělohu 😀 :-P

beluci007
19. črc 2016

@itworks taky to tak bylo, jenže v Pronatalu, teď změnili laboratoř a výsledky jsou a ž druhý den 😒

itworks
19. črc 2016

@fresijka jojo 😀 už začínám srovnavat, minule mě zaclo bolet břicho už druhý den a zatím teda nic moc 😕 asi s tím srovnáváním raději skončím,necham to koňovi 😀

beluci007
19. črc 2016

právě jsem se dozvěděla výsledek včerejší krve - hodnota hcg 2240, 14. den po ET. Holky je to hodně nebo málo?

itworks
19. črc 2016

@beluci007 určitě dost pozitivní 😀 blahopreji, dávej na sebe pozor.

adelinkkaa
19. črc 2016

@beluci007 hodne😃kolik sis nechala zavadet embryii.ja mela 860 a rikali ze to je dost

beluci007
19. črc 2016

@adelinkkaa 2 embrya

terezabinkova
19. črc 2016

@beluci007 je to dost, gratuluji! Pokud sis nechávala dávat dvě, klidně by to mohla být 2 miminka. Ale já za sebe musím říct, že se dle výše HCG počet uchycených embryí nedá posuzovat. Sama jsem měla vždy hodnoty vysoké, ale miminko jedno. Tobě každopádně ještě jednou gratuluji!

beluci007
19. črc 2016

@terezabinkova moc děkuji, ještě tomu pořád nemůžu uvěřit, že se zadařilo. Za 14 dní jdu na UZ tak tam by už mi mudr mohl říct jestli bude jedno nebo dvě?

terezabinkova
19. črc 2016

@beluci007 to už Ti určitě řekne, zda vidí jedno či více 🙂

fresijka
19. črc 2016

@itworks Bud v klidu, mně není vůbec nic..vždy mně bolelo taky břicho...možná to nějak vše ovlivnila ta bába?? 😉 já si užívám pohody a že je teplo konečně ;)

fresijka
19. črc 2016

@beluci007 Blahopřeji!!!! to jsou krásné zprávy tady, jupíííííí

kecka28
19. črc 2016

@beluci007 to je nádhera! Moc gratuluji!!! To je parádní hodnota 🙂 honem nás poplivej 🙂

evelinah
19. črc 2016

Ahoj, ráda bych se přidala do vašeho spolku snažilek a popřípadě těhulek. Chtěla bych se zeptat, kdo pil "bábu" pociťovaly jste něco. Já ho piju týden a bolí mi prsa, hlavně bradavky. Je to normální? Jinak už jsem samoplátce, teď mám před sebou druhý Nativ. A je to nejspíš poslední pokus. Jedno dítko se mi povedlo před 5 lety na první pokus. Ale teď to nejde. V lednu se zadařilo, ale v 10 tt ZT a revize. Od té doby nic 😕.

itworks
19. črc 2016

@evelinah ahoj, vítej u nás. Ja jsem pila babu teď před ket 14 dni a prsa taky bolelo i bradavky bolí trochu i teď. Celkove jsem cítila podbrisek. Tak uvidíme,jestli pomohla 😉

evelinah
19. črc 2016

Já už nevím, čím to podpořit, zkouším vše možné.

martasek33
19. črc 2016

@beluci007 to je pěkné. já měla 12 den 214, a 14 den 231, tak to bych řekla, že to vypadá na dvojčátka. Potichučku gratuluji

sisul_ka
19. črc 2016

Dievcata, rano som opat zacala krvacat, tak som hned isla do nemocnice a tam mi zistili, ze cely gestacny vacok je obklopeny hematomom a preto aj tolko spinim a dnes aj krvacam, Takze je tam risk, ze o to pridem :( Dnes embryjko nemohla najst a ani akciu srdiecka :( Som vypisana min. dva tyzdne a buduci tyzden na kontrolny UZ. Ak nebude Embryjko tak sa ukonci tehotenstvo ☹ Stale bojujem a nevzdavam to, no je to sila tie nervy!!!

adelinkkaa
19. črc 2016

@sisul_ka v kolikatem jsi tydnu? Drzim palce

sisul_ka
19. črc 2016

minuly tyzden v stredu mi moja lekarka vyratala 6tt+1 a dnes, o tyzden neskor, druha lekarka tiez 6+1 normalne by som mala byt 7tt+1 ak to ratam od menstruacie, no vieme presny datum ET, tak preto dnes vyratala podla nejakej tabulky, ze som 6+1 Zacinam sa v tom stracat, no zmysel to dava. Uvidim buduci tyzden, no dost ma to znepokojuje, ze tam nevidela embryjko a pred tyzdnom moja gyndarka ho videla aj ked moooc malinke, len 1mm. Musim pockat do bud. tyzdna 😒

adelinkkaa
19. črc 2016

@sisul_ka uff to bude dlouhy tyden☹ ale pokud vis datum ET ,tak si od toho odecti 14 dni a mas fiktivni ms.od toho se pocita TP.srdicko se ukazuje zhruba od 6-7tt. Moc a moc drzim palce

sisul_ka
19. črc 2016

@adelinkkaa dakujem!

itworks
19. črc 2016

@sisul_ka 😕 snad se to ještě k dobrému obrátí. Moc držím stále palce, drž se.

anette30
19. črc 2016

@sisul_ka cože, to ne ☹ Jen lež, hematom odejde a mimco to da. Musí prostě. Mě to moc mrzí a věřím, co musíš prozivat. Drz se a fakt jen lež.

anette30
19. črc 2016

@adelinkkaa ještě by měla ale přičíst pět dní,kdxz odečte 14, měla určitě pětidenní blastocyst při zavedení.

handous1
19. črc 2016

@sisul_ka nesmis to vzdávat . Naděje umírá naposled ! Držím moooooc palečky ať to dopadne dobře ! Drž se. 🍀✊💜
Já jdu zítra na ultrazvuk a v pátek znova to víš že nervy mám ale snažím se i přesto myslet pozitivně.

handous1
19. črc 2016

@sisul_ka my jsme měli stejný den transfer a já měla zavedené dve pětidenní blastocysty a v pondělí jsem byla 6+5. Ptala jsem se doktora jak to počítá a říkal že se to počítá od punkce a z tabulek mi výpočet tento výsledek. Gynekolog mi to vypocet úplně špatně minulý týden ve středu mi napsal do těhotenské prukazky 7+2

Strana