icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

princezna22
25. únor 2016

@danda3 ahoj,tak já jsem 13.den po ET a 3 dny špiním, nekdy víc, někdy míň.Zítra udělám test, ale ano, tak někak jsem to vzdala :'(
@danda3

danda3
25. únor 2016

@princezna22 a test jsi do teď žádný nedělala?

princezna22
25. únor 2016

@danda3 Ne. Tak brzy to nemá cenu, všechny kamarádky měli test pozitivni az 17 den.

danda3
25. únor 2016

@princezna22 takže se to chystáš zkusit v sobotu a pak v pondělí na krev? Jsme na tom stejně, já jsem také 13. den po ET. já jsem měla ale jen jedno embryo, ty sis nechala dát 2 že? Jinak na sobě nic nepociťuješ?

princezna22
25. únor 2016

@danda3 Přesně !!! Embrya byla 2 tak tajně doufám,že třeba to špiněni je to,že jedno to vzdalo,ale druhé drží :O

princezna22
25. únor 2016

Tak koupen Mama test.Ráno budu mít jasno.Jinak stav neměnný : na slipovce stále trocha hnědého špinění a po utření na wc mala stopička světloulinké krve na papíru. Jak jsem psala na blogu, jsem zmatená, jak Goro před Tokiem

nelluna
25. únor 2016

Při odběru vajíček mi bohužel vzali jen dvě a nakonec se z toho jen jedno oplodnilo. Pan doktor mluvil furt jako ,, bohužel Vám zbylo jen jedno" nebo ,, škoda mohli jsme Vám dát alespoň dvě". Já jsem ani nedoufala, že by to mohlo vyjít. Dneska mi potvrdily z krve, že jsem těhu. Ten maličký se vážně udržel 🙂Nemůžu tomu uvěřit! 🙂 Držím Vám všem palečky 🙂

princezna22
25. únor 2016

@nelluna Gratuluju to je nádhera !!! ♡♡♡ Moc Tí to přeju !!!

pipi39
25. únor 2016

@danda3 no nejak to nedavam. Mam pocit ze je to v haji a jsem zklamana doufala jsem kdyz beru ten prednyson a je to uz po druhe ze se to zlomi. Nespinim sice jen mam pocit. Ale minule jsem take nekrvacela nebo tak mam delsi cyklus tak se jen tak nedockam. A na krev az 4.3 coz je desive.

pipi39
25. únor 2016

@nelluna jezisi to je tak krasnyyy moc gratuluji 🙂

pipi39
25. únor 2016

@princezna22 no moc ti drzim palecky at mas mimi v brisku 😇 jsi dalsi co da nadeji ostatnim.....

princezna22
25. únor 2016

@pipi39 to si hodná,ale já narozdíl od Tebe špiním i s krví :'( takže Ty neplaš !!! JSI NA TOM SKVĚLE !!! VYDRŽ !!! Já Ti to strašně přeju !!!

pipi39
25. únor 2016

@princezna22 jezisi fakt a ty jsis davala jen jedno nebo dve? Byla jsi u lekare. Je jeste nejaka sance?

princezna22
25. únor 2016

@pipi39 Dávali mi 2 je to můj 3 pokus. Ne, u lékaře jsem nebyla, jen jsem zvýšila Utrogestan na 2-2-2

tomyhilfiger
25. únor 2016

Zabrousila jsem sem náhodou a chci vám holky říct, nevzdávejte to! Ale zároveň to zkuste trochu "hodit za hlavu". Byla jsem v podobné situaci,vím o čem mluvím. Tři roky snažení, doktoři,dvě laparoskopie, dvě inseminace,cvičení dle Mojžíšové a nakonec ISCI. Přitom oba jsme zdraví, žádná příčina nenalezena. A teď mi tu spinká sedmiměsíční poklad 🙂 Ačkoli je to samozřejmě těžké na to nemyslet, po ET jsem zůstala na neschopence a v hlavě si to nastavila jako že mám dovolenou. Prostě jsem si na to ZAKÁZALA myslet. V Pronatalu mi řekli, že nejdůležitější pro uchycení embrya jsou první 4 dny po ET. Pokud se to v té době neuchytí,tak i kdybych se na hlavu stavěla, už s tím nic nenadělám. Takže jsem se pět dní po ET snažila být co nejvíc mezi lidmi, abych myslela na cokoli,jen ne na TO. Až šestý den jsem začala doufat a dovolila si začít o tom snít, představovat si, co kdyby, třeba už tam je..A bylo!! Test jsem podle doporučení dělala až 16 dní po ET s tím, že dřív to stejně nemá cenu,byly by to jen dohady a nervy. Takže i když jsem byla našponovaná a jako na jehlách,vydržela jsem. Protože pokud tam je,tak přece i do toho 16 dne počká a já si pak můžu být JISTÁ, že tam fakt je.
Takže držím všem palce a i když to zní vážně jako klišé, sama za sebe musím říct,opravdu se na to snažte nemyslet, zakážte si to. Psychika je mocná a v tomhle případě i pěkná svině!

princezna22
26. únor 2016

Tak holky, děkuju všem za podporu.Jsem 14 den po ET, špiním s krví, test NEGATIVNÍ. Tak doufám,źe jsem tu smůlu vybrala a Vám to vyjde. !!!

pipi39
26. únor 2016

@princezna22 tak to je pech fakt. No je to taky vim splasklo mi trochu nafoukle brisko a prsa prestali bolet opadlo to ze me njn mame smulu. A pujdes na dalsi? Ja pujdu konecne na to imuno tak doufam ze najdou proc tomu tak je. Je mi to uprime moc lito. Preji to vsem co se snazi a stoji moc o mimi.

princezna22
26. únor 2016

@pipi39 Já teď za sebe řikám, že už nikdy ... ale potřebuju trochu času, jsem unavená :'( :'( :'(

pipi39
26. únor 2016

@princezna22 no ja jeste jeden a uz nemam pak z ceho zkouset. Takze do tretice. A myslis ze opravdu nic. Na forech pisou ze se carka druha ukazala az 17den. Pujdes jeste pro jistotu na krev ne?

danda3
26. únor 2016

@nelluna gratuluji, to máš teda opravdu štěstí.. 🙂 🙂

danda3
26. únor 2016

@princezna22 tak to mě mrzí za Tebe... přála jsem Ti to a věřila, že aspoň to jedno tam bude.. tak ted přijde jaro, pak léto, dovolená, načerpáš nové síly a na podzim to zkusíš třeba znova... žádné mrazáčky nemáš?

danda3
26. únor 2016

@pipi39 vydrž ještě!!

princezna22
26. únor 2016

@danda3 nemám :'( a v květnu mi je 39 ... takže asi konec

evulinka10
26. únor 2016

@princezna22 Nevzdávej to, já jsem otěhotněla po IVF v říjnu 2015 v 38 a letos v únoru mně bylo 39, takže určitě do toho pokusu běž 😉

danda3
26. únor 2016

@princezna22 mám v okolí 2 kterým bylo 41 a 42 když rodily.. takže ten věk pořád nevadí.. hlavně aby se přišlo na příčinu, proč se to nechce udržet. Já třeba beru Medrol, na snížení imunity abych to přijala..

princezna22
26. únor 2016

@danda3 já brala Metypred a měla jsem po něm mrtvici :'( v prosinci :'( zhušťuje krev ... takže už to brát nesmím

danda3
26. únor 2016

@princezna22 aha, takže to nemáš vůbec lehké.. a jaké šance ti dávají lékaři? Je to jen že to "zkouší" a nebo opravdu hledají příčiny.. jsi celkově ve svém CAR spokojená? myslím s jejich postupy atd..

princezna22
26. únor 2016

Ahoj holky, dojeli jsme domů z hor ... jsem smutná, ale víc než co jiného cítím hroznou marnost, bezmoct a prázdnotu ... moc nevím co teď ... ten náš případ, asi jako každé z Vás tady ... není jednoduchý " My máme líné spermie, já zvýšené protilátky na Embryo, dostala jsem na to Metypred, ale po Metypredu jsem měla v prosinci 2015 slabou mrtvici, slabou jen protože jsem byla do hodiny v nemocnici a dali mi trombolýzu, kterou rozspustili tu krevní sraženinu, poklesl mi pravý koutek a cenila jsem zuby jen na jednu stranu ... ale díky trombolýze se to spravilo do hodiny ... kdyby se mi to ale stalo v Egyptě, kde jsme byli pár měsíců před tím na dovolené ... tak je po mě ☹ nebo jsem ochrnutý ☹ ... no prošla jsem všema vyšetřeníma a zkrátka na tu imunitu proti embrouškům nesmím nic brát - protože na to jsou jenom nějaký kortikosteroidy,který zhušťují krev ☹ ... no a dál .. měla jsem srůsty v děloze, odstraněny laparkou po 2.IVF kam mě pro jisotu poslala MUDr. Langerová a to v srpnu 2015 (Jsem po císařském řezu z roku 2000 porod mých dvojčat🙂 a po císaři jsou srůsty velmi časté ) . Dál mam nějaký vadný Chromozom, jako když máš řetězec písmen CCCCCC ale to jedno C je otočené předem : CCC)C použila jsem pro příklad závorku neb obrácené C klávesnice nemá. No ale ne každé vajíčko si nese tenhle chromozom vadný ... ne vždy, čehož důkazem jsou má 16ti letá dvojčata počatá přirozeně. A tenhle vadný chromozom,může, ale nemusí způsobit rozpad embrya ... doktorka chtěla embrya poslat na vyšetření PGD ale tam se posílají až po 5ti denní kultivaci , když jsou z nich krásné blastocysty ... ale já mám vždy max 3 vajíčka a embrya mi v misce do 5dne nevydrží :'( tak je halt zkusili dát dřív do mě, neb tam se stává, že i ta slabší, mladši embrya někdy vydrží ... jakože je to přirozenější prostředí pro ně než v misce ☹ ale jak už víte, ani napotřetí mi to nevyšlo ☹ .... kéž bychom žili někde v americe ... vzala bych si miminko od nějaké dárkyně ... a byla přešťastná ☹ ... jinak dál ... nevím jak dál ... fakt nevím zda to vše znovu podstupovat ... cítím se vyčerpaná ...

princezna22
26. únor 2016

@pipi39 Na krev půjdu, to se dělá kvůli pojištovně, aby si nás odškrtli ☹ ale nic tam nebude špiním jako šílená a přeci jen 14 dní je 14 dní ... to už by tam byl alespoň duch ...

lenusaak
26. únor 2016

Ahojky holky, jsem dnes po mem prvním KET- 5denni krásná blastocystička😊 trápim mě ale bolest břicha, nijak velka, ale v podstate o tom břichu stále vim..je klasická jak před MS, máte s tím zkušenost? Jinak přeju tady všem hodně štestička, ať se mrňousci zavrtávají a na testech je hotová dálnice 😊

Strana