icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

sisul_ka
23. črc 2016

@handous1 ahoj! Dufam, ze ta v piatok na klinike povzbudili a je nadej na uspesne tehulkovanie 🙂 Ja zatial trpnem a cakam na posledny kontrolny UZ ci bude akcia srdiecka. Drzkaj sa 🙂

martinek14
23. črc 2016

Pekne dopoledne dnes mame krasny paracek myslite ze bude vadit kdyz si vlezu sem tam do bazenku?

rory_g
23. črc 2016

Ahoj, měla jste některá nežádoucí účinky na Puregon nebo Synarel a případně jaké? Děkuju

itworks
23. črc 2016

@martinek14 ty jsi po et nebo těhotná? Už se v tom nějak ztrácím 😀 pokud po et aspoň 4 dny, tak určitě můžeš, samozřejmě nezůstávat v mokrých plavkách a tak. Přeji pěknou koupačku 🙂

doubravka62
23. črc 2016

@martinek14 kdyz mas doma vlastni bazen a cistou vodu tak u rcite ano,koupaliste se nedoporucuji mohla bys jsi tam chytnout infekci.Ja bych taky nejradeji vlezla do bazenu ale ratsi nebudu nic riskovat ale vedro je teda sileny.

fresijka
23. črc 2016

@itworks Jak ti je? Mně senzace :-P už mně to děsi

itworks
23. črc 2016

@fresijka taky tak 🙂 sem tam se nafouknu jak balón 🙂 třeba nás vůbec nic bolet nemusí, tím líp. Už aby byla středa, u mě 28 dc.

fresijka
23. črc 2016

@itworks Já ve středu budu 27 dc. Jsi o den napřed ve všem ;) minulý měsíc jsem tenhle den začla špinit...jen se bojím, že to ani tak nevyjde a položí mně to, jak jsem ted optimisticka 😀

fresijka
23. črc 2016

@kecka28 Ahojky, jak ti je dneska? Nešpiníš? Vše dobré?

itworks
23. črc 2016

@fresijka úplně tě chápu, teď je nám dobře, ale při pomyšlení na negativní test, prázdný mražák a třetí neúspěšný pokus mi už teď špatně u srdíčka. Ještě na to nebudeme myslet 🙂

kecka28
23. črc 2016

@fresijka ahoj, děkuji že na mě myslíš. U nás to nedopadlo. On noci na včerejšek mám urputné křeče, dnes už trošku lepší, ale včera jsem víceméně mohla jen ležet, musela jsem si z práce vzít volno. Jsem dnes 29 DC, dělala jsem si digi test a je negativní, takže u mě je po všem. Vím, že jsem "teprve" 10 dní po KET, ale už by nějaké hcg být muselo. Pamatuji si, když jsem posledně začala devátý den krvácet, že mi sestřička v CARu brala krev že devět dní po transferu pětidenní blastocysty už hcg být musí.... takže u mě druhý neúspěch. Ráda čtu, že je Ti dobře, jen tak dál 🙂

itworks
23. črc 2016

@kecka28 to mě mrzí ☹ a test jsi měla clear blue? Ptž ten digi má citlivost myslím 20ml. Já jsem minule měla taky takové křece 9 den. Možná se ještě objeví 😒

kecka28
23. črc 2016

@itworks a dopadlo to u tebe? i po křečích? Ano, dělala jsem ClearBlue, ale dělala jsem i klasický papírkový s citlivostí 10 a je negativní, že víc bělejší by nebyl ani po vyprání

itworks
23. črc 2016

@kecka28 bohužel nedopadlo, byly to úplně menstruační křeče bez krve, špinění. Tak to je fakt blbé, bude líp.

kecka28
23. črc 2016

@itworks tak zo mam přesně stejne, ani chodit rovne jsem včera nemohla ☹ ach jo

fresijka
23. črc 2016

@itworks Mně už asi hodinku, možná déle bolí bříško :( snad to bude v poho. Taky už nemám žádný nanuky.

fresijka
23. črc 2016

@kecka28 To mně mrzí:( je mi to vážně líto. Takové křeče pamatuji, chtělo to ven no:( ale mně už taky není nejlíp..začalo mně bolet břicho:( tak snad to neni zlé:( takže jsi už vysadila hormony?

kecka28
23. črc 2016

@fresijka ano, poslední jsem měla včera vecer...

fresijka
23. črc 2016

@kecka28 No to mně mrzí:( půjdeš hned na další? máš ještě mrazáčky?

itworks
23. črc 2016

@fresijka ty počítáš i den transferu, že? Ptž já ne 😀 aspoň víš, že se něco děje, já cítím někdy jen takový mírný tlak a to kdo ví, z čeho 😀

kecka28
23. črc 2016

@fresijka už nemám mrazacky. Uvidíme. Ja jsem Nela první IVF v lednu, neúspěšně. A od te doby dosud jsme měli dvakrát pozitivní test a vždy do tři dnu přišla MS a bylo po všem. V CAR jsem jim to před KET říkala, a zadala jsem aby mi udělali imunologicke vyšetření. Ale prý ho dělají az po několika nepovedenych pokusech. Takže si ho ted sakra vydupu!!!

itworks
23. črc 2016

@kecka28 to je teda přístup, já jsem si teď vyžádala imuno vyšetření, dr mi dala jen žádanku, že můžu jít kde chci. Abych to měla před případným druhým ivf vyšetřené. Výsledky budou v srpnu. To by ti mohla napsat přinejhorším i tvá gynekoložka, když ji požádáš. Možná můžeš mít problém s protilátky, nasadí se kortikoidy a ty většinou ihned zaberou.

martinek14
23. črc 2016

@itworks jsem po ket byla jsem v pondeli a doufam ze tehotna😊

handous1
23. črc 2016

@sisul_ka děkuji za optani. Tak v pátek mi v caru řekli že ten gestacni vacek je malí a hodnoty také v patek jsem měla hcg 5100 že ta hodnota pomalu stoupá ale není to žádná sláva . Srdíčko bije ale já musím nadále chodit každý týden na ultrazvuk na pozorovani. Takže vím to co jsem věděla předtím. Musím vydržet jak to dopadne ty rozhodující 12 týdnu a jestli se embryjko bude vyvijet jak má. Takže nervy pracují nadále a ta nejistota mě opravdu ničí.
Na tebe budu myslet ve čtvrtek. Přeji ti ať ti to dobře dopadne a držím vše co mám !!!!!

sisul_ka
24. črc 2016

@handous1 no my sme teda dopadli!!! No nic nie je este stratene!!!! Musime bojovat a verit, ze sa to otoci v spavny smer a budeme sa teskat s tehulkovania. Vidis, u teba gestacny vacok maly, no embryjko je a so srdecnou akciou! U mna gestacny a zltkovy vak ukazkovy, no embryjko a srdecna akcia zatial nezachytena, takze si myslim, ze som na tom bohuzial horsie, no nevzdavam to a verim do poslednej minutky 🙂 Musime byt silne a vydrzat....

fresijka
24. črc 2016

@itworks Jo mi to tak počítají v Car. Dnes mi není do zpěvu..takové návaly jak stará bába ceou noc i ted jak sedím mohu znova do sprchy. A cítím opět břicho, není to nic hrozného, ale vím o něm..už se mi začínají klepat kolena. No, co nám zbejvá,,,čekat čekat čekat ...jak je tobě dneska?

fresijka
24. črc 2016

@kecka28 To imuno si nech udělat, každopádně!!!! kašli na jejich moudra, opravdu na to spoléhej, prosím tebe.

handous1
24. črc 2016

@sisul_ka já se taky pořád snažím věřit že se to v dobré obrátí ,každá kontrola je pro mně hrozná vždy mi tak buší srdce a je to velký stres. Prožívám to stejně jako když mam mít kontrolu na srdeční akci. Pořád se bojím jestli srdíčko ještě bije a jestli gestacni vacek se zvětšuje.☹ jsou to fakt nervy.
Z doktorů jsem dobrý pocit neměla. A to hcg taky nestoupa jak by mělo ☹ Takže já se rozhodně z tehulkovani nedokážu těšit a dlouho asi ještě nebudu. Je to takova nejistota která me ubíji....
Měla bych to někdy už říct v práci ale pořád to posunuji ze strachu že to nevyjde. Kontroly si zatím také žádné nedomlouvam. A co mě znejisťuje je pořád to že vůbec nic necítím prsa, neni mi špatně prostě nic. Vůbec se necítím těhotná.
Jak ty pises musíme věřit stejně nám nic jiného nezbývá. Na tebe moc myslím a moc doufám že se srdíčko další kontrolu ukáže. 💜🍀

itworks
24. črc 2016

@fresijka pořád stejně dobře, jen čekám, kdy se to zmeni a dají mi třeba vědět, že tam jsou 😃

fresijka
24. črc 2016

@itworks No to mi neříkej. Že ani tuk 😨

Strana