icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fresijka
30. črc 2016

@martinek14 No to snad ne:(((( zkus zítra, dnes ho vyhoď a dělej že sis nic nedělala..to musí sakra vyjít!!!!

martinek14
30. črc 2016

@itworks Prave ze jsem delala rano!Docela pekne me to rozhodilo!!!Testy uz nemam v pondeli krev tak se uvidi

fresijka
30. črc 2016

@martinek14 Neměla jsi pregnyl? nebo něco podobného, co by ovlivnovalo test?? Jsme na tom podobně, taky jsem měla včera ducha, místo aby to bylo jasné už...v pondělí nečekám u sebe dobré zprávy...tobě přeju at to vyjde.

evelinah
30. črc 2016

@fresijka tak jestli byl včera duch, tak by to mohlo být dobrý nebo pořád ještě špiniš? Jo krev je vždy rozhodující. Budu vám držet pondělním palečky.

fresijka
30. črc 2016

@evelinah Bohužel, začla jsem dost špinit...je to ztracené..poznám svoje tělo a tohle je jen otázkou času, kdy přijde menzes. Přeji všem úšpěšný snažení a sílu do dalších bojů. Děkuji, že jsem tu mohla s vámi být.

martinek14
30. črc 2016

@fresijka mela ale ten uz to neni

itworks
31. črc 2016

Holky, co jdete zítra na krev, tak přeji jen dobré zprávy. U mě je to jasné, bude 0, MS už jsem dostala
☹ uvidíme, kdy bude další ivf. Snad to aspoň někomu tentokrát vyjde
🙂

tehulka1167
31. črc 2016

Holky to me mrzí :(

martinek14
31. črc 2016

@itworks Ach jo to mi je lito☹️Ja si dnes test nedelala ale vidim to blede trosicku jsem zaspinila ale tak hnede tak nevim co se deje

itworks
31. črc 2016

@martinek14 jo no, je to boj, ale já ho nevzdám 😉 jak psala pěkně @adelinka, že na každého někde čeká miminko, jen to chce trpělivost. Uvidis zítra, třeba se to ještě obrátí 😉

fresijka
31. črc 2016

@martinek14 Jsme na tom stejně..já ale stojím nohama na zemi a vím, cítím to, že to je blbý..obcas špiním, občas ne, občas děsný bolesti, občas ne..nevím, tohle je děsně úmorný..ale už zítra budem vědět, to jediné mně teší snad.

evelinah
31. črc 2016

@fresijka Třeba to bude ok, já když jsem v lednu otěhotněla, tak mi taky bolelo břicho jako na mrchu, čekala jsem, že to dostanu a pak jsem i špinila, ale měla jsme hematom. Budeš zítra vědět výsledky?

fresijka
31. črc 2016

@evelinah Ano budu vedet hned zitra do dvou hodinek od odběru. Mám ale test negativní z moči..respektivě duch je uplně slaboulinky, že se spíše ztrácí..musel by to být veliký zázrak.

evelinah
31. črc 2016

@fresijka Aha, myslíš, že je to ještě Pregnyl. Budeš ještě bojovat dál? Já teď čekám až to dostanu a jdu na Nativ, i když tomu moc nadějí taky nedávám 😯

fresijka
31. črc 2016

@evelinah Pregnyl už určitě ne..minulej měsíc jsem v tuhle dobu měla test uplně čistý..spíše se to neuchytilo..bojovat dál budu, ale ne ted..musím čekat na novou kliniku a vše od začátku..Proč tomu nedáváš naději?

evelinah
31. črc 2016

@fresijka Nevim, už jsem toho tolik prošla, že jsem skeptická. Už jsem na jednom byla a nic. No uvidíme, kdyby to vyšlo bylo by to super. Ale...známe to. Zítra dej vědět.

pipi39
31. črc 2016

@fresijka ach joooo, to snad ne....

pipi39
31. črc 2016

@jennyy12 ano i me to take v car podobne vysvetlili. Tak smiruj hi hi. A hlavne brzy se sem vrat ☺

pipi39
31. črc 2016

@doubravka62 to je mi moc lito......

pipi39
31. črc 2016

@evikuuu ty brdo tak brzy srdicko....parada moc gratuluji.....dalsi meta je za tebou. Drzim palecky at je to prosperujici tehu....

pipi39
31. črc 2016

@itworks to me mrzi 😦

pipi39
31. črc 2016

@fresijka no pokud ducha mas tak nehazej flintu do zita. Ja mela duchy do 11dne po ket. Az 13den jsem mela slabou carku. Upozornuji ze nektere mi psali ze nikdy nemeli silnou carku. Kazdy jsme jiny a i tehu muze byt kazde uplne jine. Jukni ke me na foto testu u druheho ketu.

pipi39
31. črc 2016

@fresijka podivej sama ducharina ....

merope
1. srp 2016

@fresijka Tak spíše se to neuchytilo než ano, ale i tak to může být. Byla jsem u sestřičky zrovna když tam volala nějaká paní o výsledky z krve a hádala se s ní, že to není možné, že je těhotná, když krvácí (a test tuším taky byl bílý). U nás na klinice po ET nikdy nedovolují vysadit Utrogestan dokud se nepotvrdí výsledky z krve, protože samozřejmě negativní těhotenský test je indikátor, ale nikoli hlavní. Dokonce jsou kliniky, kde ženám píšou "netestovat, přijít na krev".

handous1
1. srp 2016

Ahoj holky , tak nadále informuji. Doktor vyměněn už k němu nejdu teď chodím k doktorce. Dneska první ultrazvuk u ní jelikož mi do těhotenske prukazky nadále psal nesmysly. Dnešní ultrazvuk v pořádku srdíčko bije jako zvon. Říkala že gestacni vacek ma jiný tvar ale že to nevadí a že to je prosperující těhotenství.Uf ! Spadl mi kámen ze srdce. Příští kontrola za 4 týdny hned po dovolené. Bude to dlouhý čas ale co se da dělat... jako vzdy doufat a čekat a čekat 😀
Vám co jdete na krev držím pěstí a vám co bojujete brzy pozitivní výsledek. Děkuji holky za podporu dost mi to pomáhalo. 😉

tehulka1167
1. srp 2016

@handous1 tak to byl Teda peknej idiot ten doktor ! Hlavně, že jste ok.

handous1
1. srp 2016

@tehulka1167 děkuji. Doktor byl opravdu blb když jsem šla na kontrolu tak jsem měla takový stres !!!! Teď už jsem v klidu a k němu v životě už nevkrocim.

adelinkkaa
1. srp 2016

@handous1 ja vedela ze to bude v poradku.od zacatku to bylo cele takovne podivne😃 ted uz si tehotenstvi muzes jen a jen uzivat🙂

martinek14
1. srp 2016

Tak ja hlasim ze krev pozitivni ale hrozne me rozbolelo bricho a docela sponim😰

evelinah
1. srp 2016

@handous1 Tak to ti moc přeji. Udělala si dobře s výměnou doktora. Teď už se raduj a užívejte dovolenou☺

Strana