Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks Prave ze jsem delala rano!Docela pekne me to rozhodilo!!!Testy uz nemam v pondeli krev tak se uvidi
@martinek14 Neměla jsi pregnyl? nebo něco podobného, co by ovlivnovalo test?? Jsme na tom podobně, taky jsem měla včera ducha, místo aby to bylo jasné už...v pondělí nečekám u sebe dobré zprávy...tobě přeju at to vyjde.
@fresijka mela ale ten uz to neni
Holky, co jdete zítra na krev, tak přeji jen dobré zprávy. U mě je to jasné, bude 0, MS už jsem dostala
☹ uvidíme, kdy bude další ivf. Snad to aspoň někomu tentokrát vyjde
🙂
Holky to me mrzí :(
@itworks Ach jo to mi je lito☹️Ja si dnes test nedelala ale vidim to blede trosicku jsem zaspinila ale tak hnede tak nevim co se deje
@martinek14 jo no, je to boj, ale já ho nevzdám 😉 jak psala pěkně @adelinka, že na každého někde čeká miminko, jen to chce trpělivost. Uvidis zítra, třeba se to ještě obrátí 😉
@martinek14 Jsme na tom stejně..já ale stojím nohama na zemi a vím, cítím to, že to je blbý..obcas špiním, občas ne, občas děsný bolesti, občas ne..nevím, tohle je děsně úmorný..ale už zítra budem vědět, to jediné mně teší snad.
@doubravka62 to je mi moc lito......
@fresijka Tak spíše se to neuchytilo než ano, ale i tak to může být. Byla jsem u sestřičky zrovna když tam volala nějaká paní o výsledky z krve a hádala se s ní, že to není možné, že je těhotná, když krvácí (a test tuším taky byl bílý). U nás na klinice po ET nikdy nedovolují vysadit Utrogestan dokud se nepotvrdí výsledky z krve, protože samozřejmě negativní těhotenský test je indikátor, ale nikoli hlavní. Dokonce jsou kliniky, kde ženám píšou "netestovat, přijít na krev".
Ahoj holky , tak nadále informuji. Doktor vyměněn už k němu nejdu teď chodím k doktorce. Dneska první ultrazvuk u ní jelikož mi do těhotenske prukazky nadále psal nesmysly. Dnešní ultrazvuk v pořádku srdíčko bije jako zvon. Říkala že gestacni vacek ma jiný tvar ale že to nevadí a že to je prosperující těhotenství.Uf ! Spadl mi kámen ze srdce. Příští kontrola za 4 týdny hned po dovolené. Bude to dlouhý čas ale co se da dělat... jako vzdy doufat a čekat a čekat 😀
Vám co jdete na krev držím pěstí a vám co bojujete brzy pozitivní výsledek. Děkuji holky za podporu dost mi to pomáhalo. 😉
@handous1 tak to byl Teda peknej idiot ten doktor ! Hlavně, že jste ok.
@tehulka1167 děkuji. Doktor byl opravdu blb když jsem šla na kontrolu tak jsem měla takový stres !!!! Teď už jsem v klidu a k němu v životě už nevkrocim.
@handous1 ja vedela ze to bude v poradku.od zacatku to bylo cele takovne podivne😃 ted uz si tehotenstvi muzes jen a jen uzivat🙂
Tak ja hlasim ze krev pozitivni ale hrozne me rozbolelo bricho a docela sponim😰

@martinek14 No to snad ne:(((( zkus zítra, dnes ho vyhoď a dělej že sis nic nedělala..to musí sakra vyjít!!!!