Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@evelinah Hodnotu mi sestra nerekla.Mam uzivat utrogestan a klidovy rezim.Silene se bojim ze se to rozjede to bricho me fakt boli
@martinek14 budu držet moc palce, odpočívej, nic nedělej, hodně vitamínu C. Určitě se miminko pořádně zavrtává 🙂
@itworks Dekuji moc
@martinek14 to bude dobrý, jen odpočívej
Já negativní! Holky mějte se a držte se hlavně 😉
@adelinkkaa doktorka mi to až dneska prepsala tak minulý týden jsem byla ještě 9+3 a dneska jsem 8+2 😀 doporučila mi nechat si udělat z krve speciální test (praena test.)Sice stojí kolem 500-800 euro ale ze to má vyloučit nějaké chromozomni vady. Musím si něco o tom přečíst. Doporučuji to starším tehotnym zenam. Tak to do toho 12 týdne nastuduji abych o tom něco věděla . Já jsem taaaaak šťastná že se miminko vyvíjí jak má samozřejmě že se radují ještě moc brzy ale po tom strasnem stresu.....
Ještě jednou děkuji za podporu. 😉
@martinek14 gratuluji ! A držím palečky ať je to v pořádku.
Holky, já vás teď budu taky jen šmírovat, půjdu do práce, příjdu na jiné myšlenky a pak v září druhé ivf.
@martinek14 gratuluji a moc drzim palecky aby vse bylo v poradku 😊
@itworks tak budem v září bojovat společně 😉
@zabbkakvak 😀 jo to bude fajn, tento měsíc chci vše hodit za hlavu, teda pokud to půjde.
@pipi39 Dekuji moc ale bojim bojim vcera me docela dost pobolivalo bricho a spinim
@martinek14 vydrz vydrz, ja uz dvakrat spinila, poprve asi 7my den od ET a ted v 7 tydnu taky.. volala jsem tam, tak rekli zase zalehnout a zase zacit zobat ascorutin. spineni se zarazilo jen to bricho je furt jak kdybych to mela dostat ale to je pry normalni... takze se tim tak uklidnuju ze se tam jen krtek zavrtava vic a vic 🙂
@anette30 mno me prave predtim bylo blbe ze vseho co jsem videla a najednou buch a sezrala bych vsechno sladky na svete ... tak snad je to oka no.. ale proste stejne s tim nic neudelam mno. Bricho boli a pak zas neboli.. kdyz boli rikam si sakra to je asi spatne jakmile neboli delsi dobu rikam si no dopr.... takze asi tak 😀
@kurimka Ascorutin nemam.Setra mi jen rekla lezet a brat utrogestan

@martinek14 gratulace k pozitivnímu výsledku 😉. A neptala ses na to špinění? Je to ale dost časté na začátku těhotenství. Uvidíš, kdy jdeš na kontrolu? Jakou jsi měla hodnotu?