icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evelinah
1. srp 2016

@martinek14 gratulace k pozitivnímu výsledku 😉. A neptala ses na to špinění? Je to ale dost časté na začátku těhotenství. Uvidíš, kdy jdeš na kontrolu? Jakou jsi měla hodnotu?

martinek14
1. srp 2016

@evelinah Hodnotu mi sestra nerekla.Mam uzivat utrogestan a klidovy rezim.Silene se bojim ze se to rozjede to bricho me fakt boli

itworks
1. srp 2016

@martinek14 budu držet moc palce, odpočívej, nic nedělej, hodně vitamínu C. Určitě se miminko pořádně zavrtává 🙂

martinek14
1. srp 2016

@itworks Dekuji moc

evelinah
1. srp 2016

@martinek14 to bude dobrý, jen odpočívej

fresijka
1. srp 2016

Já negativní! Holky mějte se a držte se hlavně 😉

handous1
1. srp 2016

@adelinkkaa doktorka mi to až dneska prepsala tak minulý týden jsem byla ještě 9+3 a dneska jsem 8+2 😀 doporučila mi nechat si udělat z krve speciální test (praena test.)Sice stojí kolem 500-800 euro ale ze to má vyloučit nějaké chromozomni vady. Musím si něco o tom přečíst. Doporučuji to starším tehotnym zenam. Tak to do toho 12 týdne nastuduji abych o tom něco věděla . Já jsem taaaaak šťastná že se miminko vyvíjí jak má samozřejmě že se radují ještě moc brzy ale po tom strasnem stresu.....
Ještě jednou děkuji za podporu. 😉

handous1
1. srp 2016

@evelinah díky. Dneska se opravdu poprvé za celou dobu raduji a věřím že to bude v pořádku. Teď se mi bude jinak dojíždět na dovolenou. 🙂

handous1
1. srp 2016

@martinek14 gratuluji ! A držím palečky ať je to v pořádku.

merope
1. srp 2016

@jennyy12 Já vím, že abys to měla na pojišťovnu, tak ti stačí jednou jedinkrát mít papír od genetika, že to u tebe doporučuje. A pak už to je na pojišťovnu. Takže možná genetik od genetika jiné, ale jakmil ten papír máš, tak ho máš.

anette30
1. srp 2016

@handous1 No super, jsem ráda, že je vše ok 🙂 ten týden se ještě budě měnit. Nejpřesnější termín porodu bude stanoven až na NT Screeningu 🙂 Ted jsou to jen takové odhady vzhledem k tomu, že jsme po KETu.

evelinah
1. srp 2016

@fresijka To je mi líto, věřila jsem, že to bude dobrý 😕. Tak nabereš sílu a hup do dalšího.

jennyy12
1. srp 2016

@fresijka Holka drž se, moc jsem Ti držela palce ☹ . Ach jo ☹ .

fresijka
1. srp 2016

@jennyy12 Děkuju, já jsem v pohodě, uronila jsem pár slz už o víkendu, takže dneska to už tak nebolí. Život jde dál;)

itworks
1. srp 2016

Holky, já vás teď budu taky jen šmírovat, půjdu do práce, příjdu na jiné myšlenky a pak v září druhé ivf.

pipi39
1. srp 2016

@fresijka 😢

pipi39
1. srp 2016

@handous1 tak az neco nastudujes pisni o co to jde presne?

pipi39
1. srp 2016

@martinek14 gratuluji a moc drzim palecky aby vse bylo v poradku 😊

zabbkakvak
2. srp 2016

@itworks tak budem v září bojovat společně 😉

itworks
2. srp 2016

@zabbkakvak 😀 jo to bude fajn, tento měsíc chci vše hodit za hlavu, teda pokud to půjde.

martinek14
2. srp 2016

@pipi39 Dekuji moc ale bojim bojim vcera me docela dost pobolivalo bricho a spinim

kurimka
2. srp 2016

@martinek14 vydrz vydrz, ja uz dvakrat spinila, poprve asi 7my den od ET a ted v 7 tydnu taky.. volala jsem tam, tak rekli zase zalehnout a zase zacit zobat ascorutin. spineni se zarazilo jen to bricho je furt jak kdybych to mela dostat ale to je pry normalni... takze se tim tak uklidnuju ze se tam jen krtek zavrtava vic a vic 🙂

anette30
2. srp 2016

@kurimka ty jo a mě to břicho nebolí vůbec. Asi máš delohu jinak postavenou jak já.🙂 člověk se nemůže řídit podle všeobecných těhotenských příznaků, protože každá je máme jinak..

kurimka
2. srp 2016

@anette30 jo to mi presne rekli at nekontroluju kde kdo co a jak a ridim se jen sama sebou ze i zensky co jsou tehotny podruhe to maji uplne jinak a ze jinac zesilim.. tak cekam na 9.8. na kontrolu snad tam bude srdicko a zase si na chvili oddechnu 🙂

anette30
2. srp 2016

@kurimka jj, přesně tak, bychom zblbly. Stejně jsou věci, které neovlivníme. Taky doufám, že další kontrola mě uklidní. Ted mě uklidnuji každodenní celodenní nevolnosti, tak snad si je nenamlouvám 😀

kurimka
2. srp 2016

@anette30 mno me prave predtim bylo blbe ze vseho co jsem videla a najednou buch a sezrala bych vsechno sladky na svete ... tak snad je to oka no.. ale proste stejne s tim nic neudelam mno. Bricho boli a pak zas neboli.. kdyz boli rikam si sakra to je asi spatne jakmile neboli delsi dobu rikam si no dopr.... takze asi tak 😀

anette30
2. srp 2016

@kurimka který si vubec týden?

kurimka
2. srp 2016

@anette30 kdyz to pocitam z toho co mam na poslednim ultrazvuku tak by to melo byt 6+3

anette30
2. srp 2016

@kurimka 😊

martinek14
2. srp 2016

@kurimka Ascorutin nemam.Setra mi jen rekla lezet a brat utrogestan

Strana