Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pipi39 No jenže preventivně prednison je k ničemu, kdybys měla jako já zvýšené ty NK buňky ☹ . Tak třeba ho už nebudeš potřebovat, třeba to tam bude 😉 . Dnes vím, že imunologii je dle mého názoru nejdůležitější vyšetření. Bohužel to nikdo v carech moc neřeší, vždy řeknou, no nepovedlo se tak jedem dál a další ivf a další ket a takhle pořád dokola....
ahoj holky, tak se musím pochlubit, dneska 13. den od ET a na testu 2 čárky 🙂
@gacinka Moc gratuluji potichoučku 😉 . Kdy jdeš na krev? 😉
zítra budu volat do centra, myslím, že až za týden dva na ultrazvuk
ahoj, všem co se zítra chystají na krev přeji pozitivní výsledky... 🙂
Tak Vás zdravím.Všem přejí zítra pozitivní testy !!! Já už mám plný menzes,přesnej jak hodinky po 28dnech, test negativní.Takže ok na krev půjdu ale jen abychom to odškrtli.Držte se, já už jsem smířená ...
@pipi39 díky,žes tady byla ... a ať to Tobě vyjde !!!
@princezna22 Přeju hodně sil do dalšího boje! Ať se co nejdříve oklepeš a můžeš zase bojovat, vydrž, na konci cesty i na tebe čeká miminko 😉
@pavlina1976 ja vim ze nepomuze na vse. Ale uz jsem nechtela zase 3mesice cekat jal vyjde to imuno. Ale byla je presvedcena ze pokud tuto nevyjde tak pujdu. A dnes vim uz tolik veci ze bych hlavne nesla tam kde jsem ale nasla bych si nejakej v praze nebo plzni. Hlavne tam kde mrazi po jednom a ne po 5ti vajickach. Prisla jsem diky tomu zatim min.o dva pokusy. A ta imuno vysetreni taky delaji nejdriv protoze pak vi s cim pracovat a jasne ze maji vetsi uspesnost. Njn tak priste kdyz to fakt nevyjde.
@princezna22 moc me to mrzi sakra ... ach jo 😦
@pavlina1976 Děkuju
@princezna22 jsi statečná, přeji at vyjde další pokus, já to mám taky za sebou, nízké hcg a neroste tak to časem zkusíme ještě jednou, nikdy mi nedělali testy na imunitu tak to zkusím doktorce říct.
ahoj holky, vůči některým z vás je mi trošku "blbé" se tady chlubit, navzájem už známe své příběhy a tak mě mrzelo za vás když jste psaly, že to nevypadá nadějně.... ale ráda bych se s vámi podělila o mou radost a další splněný krůček k mému cíli. Dnes testy na krvi dopadly dobře.. je to pozitivní a 21.3. mám kontrolu na první ultrazvuk.. 🙂 🙂
@danda3 Potichoučku gratuluju 😀 😀 . Krása 😉
Ahoj holky. Tak já se taky přišla podělit....bohužel ani 5. pokus nebyl úspěšný ☹ Bylo vidět, že i pan doktor už z toho byl smutný. Měla jsem spoustu otázek a jednou z nich bylo i kolik má takových neúspěšných pacientek jako jsem já....takže mi řekl, že nás není mnoho, ale najdou se. Všechna vyšetření máme hotové. Domluvili jsme se, že 6. pokus ještě zkusíme a když to opět nevyjde, tak řešit co dál...Chtěla bych znát Váš názor....Mám změnit kliniku? Nebo řešit darované vajíčko či embryo?
@pepina007 Ahoj ... tak já už se malinko otřepala.K me doktorce jdeme 14.3. Tak máme čas nechat to odležet a popřemýšlet co bychom rádi dál ... zatím se přikláním k tomu,že to ještě po 4 zkusíme s mými vajíčky a pokud to nevyjde, půjdeme na 5 pokus už ale z darovanými vajíčky.Pro chlapa je důležité aby mimí bylo geneticky jeho, my ženy podle mé bychom milovali i opici kdybychom ji porodili 😉 takže za mě je to takhle.Gennet a MUDr.Langerovou měnit nebudu, věřím jim.
moc vám všem děkuji.. 🙂 další krok zamnou, ted jen počkat a věřit, že bude vše v pořádku a tam kde má být... 🙂
@pepina007 Ahoj, ty máš tedy všechny testy na genetiku a imuno hotové? A kolik ti je, jestli se můžu zeptat? Je to hodně také věkem a kvalitou vajíček. Já jsem volila na poslední pokus darované embryjko a povedlo se hned 😉 . Ale k tomu si každý pár musí asi dozrát sám 😉
@pavlina1976 Ahojky. Jj všechno mám hotové...bude mi 30, takže věk ještě tak kritický není, snažíme se 2,5 roku. Vajíček jsem měla vždy hodně a kvalitní. Rozhodli jsme se, že 6. pokus zkusíme ještě s našimi embryjky a v případě neúspěchu se budeme rozhodovat dál....už jsem se zkusila objednat k doktorovi, který řeší čínskou medicínu...asi prostě musím zkusit všechno. Je pravda, že jsem úplně na dně, ale ještě nejsem ve fázi, abych to úplně vzdala...Když jsme začali chodit na kliniku, tak nám říkali, že nevidí důvod proč by to nemělo jít přirozeně...a nejde to tak ani uměle, takže někde asi bude zakopaný pes ☹
@princezna22 Asi máš pravdu, Já budu milovat i opici a budu za ní vděčná...takže 6. pokus před námi, začínáme hned s menstruací a pak budeme řešit co dál....ale je to krutý boj ☹ Už nám oběma z toho všeho hrabe. Zvažuju, že si koupím štěně...Vím, že to není řešení, ale spíše rozptýlení a upnutí se na něco jiné...Měnit centrum se mi taky nechce a navíc je pan doktor super...třeba jednou napíšu, že to vyšlo 🙂
@pepina007 No to je opravdu divné.....Možná s tím zvířátkem to není úplně blbý nápad 😉 . Moc ti přeju, aby ten 6tý pokus byl ten poslední! I když mě taky říkali, že vajíčka super, že došly vždy až do blastocyst a myslím, že kvalitní nebyly....Je toho hodně co ještě neví, bohužel ☹ . Ať máš sílu do dalšího boje posílám srdíčko 😉
@pavlina1976 Pavlinka, ty si pre nas vrba, ktora si nas vypocuje, poradi pohladka po dusi...proste, velmi si cenim, ze je tu niekto v takom vysokom stadiu tehotenstva, a vzdy si este najde cas na nas cakatelky cakajuce na vytuzeny ciel MIMINKO. Aj teraz, ked si citam tvoje podporujuce prispevky, mi to robi dobre, aj napriek tomu, ze nie su adresovane priamo mojej osobe 😉 Ja sa dozviem v sobotu, ci bol KET uspesny, no vcera som zacala malinko spinit, tak uvidime. Mozno je to len tym, ze sa embryjko vo mne vrti 🙂 Musim byt trpezliva a v prvom rade nestresovat!
Dakujem ti, ze si tu pre nas! 😵 Prajem krasny den!
@sisul_ka Jééé to je milý, děkuju 🙂 . I já jsem ušla dlouhou cestu, tak vím, jak je to těžký, vydržet s pozitivní myslí a vždy jít dál do boje 😉 . To špinění je dobré znamení ve zahnízďování 🙂. Dávala sis dvě embryjka? Já jsem špinila od 6tt do 10tt asi jak odcházelo to druhé, protože jsem měla dvě a chytil se Vojtík 😀 . Moc ti přeju v sobotu // pořádný dálnice!!!!! No lehce se to říká nestresovat, ale hůř se to dělá co? Myslím, že na trochu stresování máme nárok 😀 . Drž se!
@pavlina1976 to je jasne, ze kazda z nas stresuje, len to netreba prehanat 😉 nie sme jak nase maminky boli, ze im stacilo na trenky sa podivat a uz boli v ocakavani 😀 V prvom IVF z darovanymi oocytmi mi davali vzdy po dve, no nedopadlo to dobre. Pri 1vom KETe sa mi udrzalo jedno, no v 8tt som mala zamlkly potrat.. 2IVF-ET s morulkou, uchytila sa, no v 4tt to embryjko vzdalo. 22ho som isla na KET 1embryjko vo velmi dobrej kvalite, tak uvidime. Lekar neodporucal 2, koli moznym komplikaciam atd, no nechal to na nas a rozhodli sm sa pre jedno. Takze, mame este jedno Embryjko v mrazaciku a pevne verim, ze to bude 2babo surodenec 🙂

@sisul_ka moc dekuji 😊tyto dny jsou fakt nervy