icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
28. srp 2016

@evelinah jenze to cekani...a kdyz clovek nevi, jestli ten spravny cas vubec nekdy prijde... lepsi je jit prirode naproti 🙂

evelinah
28. srp 2016

@hanyas tak to určitě ano, ale je to milé překvapení. Mě se tohle stát nemůže, už jsem bez vejcovodů 😕

hanyas
28. srp 2016

@evelinah to je mi lito ☹ ale ty uz doma jedno stesticko mas, ne?

evelinah
28. srp 2016

@hanyas Jj mám ☺

hanyas
28. srp 2016

@evelinah tak to je hlavni. Ty uz jsi v podstate vyhrala 🙂 jeden mimisek by mi uplne stacil 🙂

itworks
29. srp 2016

@hanyas dobré ranko, držím palce na dnešní důležitou zprávu, bude to určitě dobré 😉

hanyas
29. srp 2016

@itworks jsi zlata. Dekuju! 🙂 nemam z toho moc dobrej pocit. Od tri nespim, a jeste dnes nastupuju do prace...

salenas
29. srp 2016

@hanyas dobré ránko, v kolik si budeš volat ? myslím na tebe !

hanyas
29. srp 2016

Holky! 4 ze 4, zitra jedu na transfer! 🙂 porad tomu nemuzu uverit!

ellisabetha
29. srp 2016

@hanyas No vidíš, gratuluji !!!!!

salenas
29. srp 2016

@hanyas no paráda !!!! kup si ananas a aspoň dva dny odpočívej 🙂

itworks
29. srp 2016

@hanyas tak to je úplně super, i když byly jen 4 tak museli být kvalitní 😀 možná že se teď dějí zázraky 😀 já jdu ve středu na krev,at vím, jestli se ten zázrak stal 😀 dnes test trošku zesílil, ale další budu dělat až ve středu, aby byl vidět rozdíl.

salenas
29. srp 2016

@itworks taky jdu ve středu na krev 🙂

hanyas
29. srp 2016

@itworks
@salenas tak zitra drzte prsti mne a ve stredu budu drzet ja vam. At nam to vsem dobre dopadne 🙂

hanyas
29. srp 2016

@salenas a proc ananas? :-O

salenas
29. srp 2016

@hanyas babská rada, že pomáhá v hnízdění embryjka 🙂

itworks
29. srp 2016

@salenas jo ty vlastně netestujes tt ale ovulacnim. Já jsem stejně zvědavá, jak to dopadne 😉

salenas
29. srp 2016

@itworks už i těhotenským

evelinah
29. srp 2016

Tak já byla dneska na krvi a negativní😢, já se z toho fakt zblázním 😩

hanyas
29. srp 2016

@evelinah to neee ☹ to je mi líto 😒 kolikátý pokus?

evelinah
29. srp 2016

@hanyas devátý transfer, z prvního mám prcka a pak už nic 😕

hanyas
29. srp 2016

@evelinah kde je ta spravedlnost, viď? 9 je dost, to už by přece mohlo vyjít 😒

evelinah
29. srp 2016

@hanyas Jinak tobě přeji hodně štěstí ☺. Spravedlnost neexistuje 😔

salenas
29. srp 2016

@evelinah 9 transferu, uf :( a co změnit kliniku, postup ? máš stále stejný postup, léky ?

evelinah
29. srp 2016

@salenas změna už proběhla. Už mám vyčerpané pokusy na pojišťovnu a tvoří se mi i při stimulaci málo foliklů, tak jsem zkoušela nativ. Nevím jestli mám ještě cenu něco dále zkoušet 😯.

hanyas
29. srp 2016

@evelinah určitě to nevzdávej! Pokud ti to psychika a peněženka dovolí, jdi do toho! 10. transfer už musí vyjít! 😕

evelinah
29. srp 2016

@hanyas teď mě to dost sejmulo, jsem totalně na dně. Peníze také momentálně nejsou 😯.

hanyas
29. srp 2016

@evelinah tak si dej pauzu... Vydechni, užívej si pohodu s rodinou a kdo ví, třeba se v mezičase stane ?zázrak? jako u itworks 🙂 Nikdo nevíme, co na nás na naší cestě čeká 🙂

evelinah
29. srp 2016

@hanyas Jj uvidíme, jen zázrak nebude, nemám vejcovody. Vám všem přeji hodně štěstí, ať se alespoň vám zadaří.

hanyas
29. srp 2016

@evelinah ajo vlastně...promiň ☹ ale i tak. Třeba opravdu ten 10. pokus bude tím posledním a úspěšným 😉 musíme věřit. Hodně štěstí i tobě!

Strana