Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky vy kdo chodite do Heliosu a nechaly ste si poslat listek na penize domu dosel vam uz?ja dnes myslela ze uz dojde ale porad nic.
Já to budu vědět dneska po půl 3, všechny sestřičky i paní dr nám drží palce 😀 takže napíšu až večer, budu dlouho v praci.
@hanyas jen neboj, 14 dní uteče jako voda a ty budeš vědět 🙂, já jsem zvědavá na tu krev, já to nakonec příteli řekla a mám teď výčitky :( jestli jsem se neunáhlila :(. dostal ponožtičky s testem, položil mi ruku na bříško, je to tám ? dostala jsem pusu , ale pak zvážněl, vzpomněl si na květen .. tak jsem mu řekla, že si budu uživat každý den a nemyslet černě, stejně to neovlivním, nekouřím, nepiju, kafe jen bez kofeinu, vitamíny jim a piju, píchám si léky, víc pro to udělat nemohu ..
Tak už jsem tu holky, krev je fakt pozitivní, sice žádné velké číslo na začátek (97), ale kdo ví, kdy jsem otehotnela. Že každému to roste jinak. Tak doufám, že čárka bude sílit a tím i hCG. Na utz jdu za týden. Zatím se bojím radovat.Klidnejsi bych byla, kdybych už měla " dalnice".
Dneska je to sama dobra zprava. Vic takovych dni 🙂 mam z tebe radost itworks 🙂
Děkuji všem za držení palců, budu je potřebovat 😉 picham si fraxiparin a ode dneška utros
1-0-1 pro jistotu.
Ahoj holky, taky se přidávám k čekání po 2. stymulaci a 1. transferu jedné blastocysty. Jsem 4. den. Naplánovala jsem testování až na 14. den, ať se nestresuju. Teď jsem měla hyperstymulaci 17folikul-16odebraných oo. 14 se oplodnilo přirozeně. pomalý vývoj, špatná kvalita....ale máme transfer plus 3 zamražené blastocysty. Po první stymulaci bylo 21folikul - 19 oo....11 přirozeně oplodněných.....2 embrya nepřežily mražení, které museli udělat, ptž jsem šla do nemo kvůli hyperst. ..............minule jsem po odběru oo cítila úlevu v pnutí břicha, ale teď mi bylo stejně plus píchání. břicho mám pořád nafouklé, včera mi bylo skoro dobře, ale dnes jsem k tomu ještě dost unavená. Prsa nateklá...jsem ráda, že tu můžu číst vaše příběhy, motivují mě vydržet 🙂 a našla jsem pár holek, co jsou na tom stejně, což mě nakoplo....nejlepší by bylo se nepozorovat, ale to se řekne...to bude nejdelších 14, už jen deset, dní tohodle roku 😀
@misakucabova to souhlasim. Nejdelsich 14dni vubec 🙂 ja jsem teprve 2.den po ET 😉 preju hodne stesti! 🙂
@hanyas to je taky pěkné, asi začínám věřit těm klišé, že otehotnis, když to nejméně cekas.Test jsem si dělala s tím, že tam stejně nic nebude. Dnešní test trochu zesílil, tak mám radost.Stejne budu pořád testovat, dokud nebudu mít tu nejkrásnější carku 😂 jak se citis ty, vše v pohodě?
Ahojky, jsem 10 den po et, rano jsem si delala test a jen jedna carka:((((mrzi me,ze jsem to nevydrzela do pondelka kdy mam jit na krev.myslite si nekdo,ze mam jeste sanci?dekuju moc za povzbuzeni
@itworks určíte to bude dobrý 🙂
@itworks vsak testuj. Jak jsou tam //, musi to byt radost 😀 u me zatim nic. Snazim se hodne lezet a nic nedelat, tak nevim, jestli jsem tak unavena z toho nebo ze vsech tech hormonu. Jen me silene boli prsa, ale to mam v ruzne intenzite uz od te cysty a obcas pobolivaji vajecniky jeste z odberu. No a samozrejme kaslu jako blazen. Zase. Takze tak 🙂 (je mozny to embryjko vykaslat? Jako vypudit tim tlakem kasle?)

@itworks budu,budu. Ať si užiju, že kolem mě někdo lítá 🙂