Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Jsem take po ET - dnes 21. den, testy jsou negativní, ale pořád se nedostavila MS. Nestalo se to také někomu z vás?
@petraho1811 testy z krve? a beres nejake leky? Jestli to treba neni tim...
@hanyas Test z krve zatím nemám. Mám za sebou několik IVF a vždy jsem to dostala před testováním nebo okamžitě, když jsem vysadila Utrogestan.. Jen doufám, že to není zamlklé těhu.. :(
@hanyas Ahoj, taky moc držím palce !!
@hanyas ahoj,myslim na tebe a tesim se na potvrzeni //;)
@petraho1811 a kolikaty den jsi mela transfer?neni to na test brzo?
@hanyas taky bych rekla ze ten v pravo je tmavsi moc moc ti drzim palce at vse dobre dopadne 🙂
@doubravka62 Vcera to bylo 21 dni po ET, takže dostatečně dlouho. Ale asi se mi uz rozbíhá MS (2 kapky..). Mrzi me to. Jeden poklad uz doma mame a tohle byl pokud o sourozence, ale řekli jsme si jednou a dost. Mám strach z tech všech hormonů..
@doubravka62 myslím, že psala,ze je 21 po transferu. To by test zaručene ukázal.
@tehulka1167 To si taky myslim :( Samozřejmě naděje umírá poslední.. 🙂 Ale hlavně, ze to neni zamlklý těhu..
Holky, moc děkuju, že jste na mě myslely. Jste zlatíčka :-* dopadla jsem následovně - budu citovat: "hCG máte 80, takže NĚJAKÝ těhotenství tam probíhá." Asi je to na prosperující těhu málo, že? Jsem 13. den po ET...
@hanyas neboj, myslim, ze 80 je ok🙂
@tetalucina středa rozhodne 😉 možná si zítra zkusím test, jestli čárka oproti neděli zeslábne, ať trochu vím na čem jsem... je to fakt peklo to věčný čekání...
@hanyas asi jo, ale stejně ti bude jen sílit a basta 🙂 odpočívej co se dá, taky jsem si dopoledne zchrupla, trochu mě pichalo na jedné straně a pak přestalo.Rano jsme byli na genetice,byla jsem už měsíc objednana,snad nic nenajdou, výsledky za dva měsíce. A co ti rekli na to zakrváceni, že se to stává?
@itworks právě, že na to mi neřekli nic moc. Spíš na mě smutně koukali a když jsem jim ukázala test z pátku a soboty, stály nad tím sestry s doktorkou jak tři sudičky a protahovaly obličeje. Takže jsem na výsledky čekala v hrůze. Prý se to na začátku může stát, ale ta hodnota, že je fakt nízká...
Výsledky za dva měsíce? tO JE ŠÍLENÝ.... Ne nadarmo jeden stařešina od nás říkal, že život je čekárna... A je to fakt. Aspoň co se umělýho oplodnění a všeho kolem týká... 😒

@salenas 12.den a davali mi ctyrdenni morulku.