icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
11. zář 2016

@salenas 12.den a davali mi ctyrdenni morulku.

salenas
11. zář 2016

@hanyas na krev za dva dny ? a dnešní test je silnější než včerejší ?

hanyas
11. zář 2016

@salenas na krev jdu zitra. A dnesni test bych rekla, ze je trosku silnejsi nez vcerejsi... (dnesni vpravo)

salenas
11. zář 2016

@hanyas jo, vypadá,že je silnější, budu na tebe zítra moc moc myslet !

hanyas
11. zář 2016

@salenas dekuju moc, jsi hodna 😉 zda se, ze uz se to uklidnilo a zase to preslo ve spineni. Sice silnejsi nez v predeslych dnech, ale aspon to neni jasna krev... jinak me chvilema popichava v podbrisku. To je dobre nebo spatne, nevis?

salenas
11. zář 2016

@hanyas píchání v podbříšku je normální, taky mě píchá, ale víš jak to je, menstruační bolesti jsou stejné jako těhotenské příznaky, co má jedna, nemusí mít druhá 🙂 na to špinění zavádíš utrogestan ?

hanyas
11. zář 2016

@salenas jojo, 3x2. Takze nezbyva nez cekat a doufat...jak budu zitra vedet, ozvu se 😉

petraho1811
11. zář 2016

Jsem take po ET - dnes 21. den, testy jsou negativní, ale pořád se nedostavila MS. Nestalo se to také někomu z vás?

hanyas
11. zář 2016

@petraho1811 testy z krve? a beres nejake leky? Jestli to treba neni tim...

petraho1811
11. zář 2016

@hanyas Test z krve zatím nemám. Mám za sebou několik IVF a vždy jsem to dostala před testováním nebo okamžitě, když jsem vysadila Utrogestan.. Jen doufám, že to není zamlklé těhu.. :(

itworks
12. zář 2016

@hanyas dobré ranko, doufám, ze ti je už lépe. Drzim všechny palecky co mám na dnešní krev 🙂

hanyas
12. zář 2016

@itworks dobre rano i tobe. Pres den jsem uz jen spinila, vecer zase trocha krve...tak jsem vazne zvedava...a vydesena...jak to vsechno dopadne. Vysledky budou az odpoledne, tak potom dam vedet.

ellisabetha
12. zář 2016

@hanyas Ahoj, taky moc držím palce !!

tetalucina
12. zář 2016

@hanyas ahoj,myslim na tebe a tesim se na potvrzeni //;)

doubravka62
12. zář 2016

@petraho1811 a kolikaty den jsi mela transfer?neni to na test brzo?

doubravka62
12. zář 2016

@hanyas taky bych rekla ze ten v pravo je tmavsi moc moc ti drzim palce at vse dobre dopadne 🙂

petraho1811
12. zář 2016

@doubravka62 Vcera to bylo 21 dni po ET, takže dostatečně dlouho. Ale asi se mi uz rozbíhá MS (2 kapky..). Mrzi me to. Jeden poklad uz doma mame a tohle byl pokud o sourozence, ale řekli jsme si jednou a dost. Mám strach z tech všech hormonů..

tehulka1167
12. zář 2016

@doubravka62 myslím, že psala,ze je 21 po transferu. To by test zaručene ukázal.

petraho1811
12. zář 2016

@tehulka1167 To si taky myslim :( Samozřejmě naděje umírá poslední.. 🙂 Ale hlavně, ze to neni zamlklý těhu..

hanyas
12. zář 2016

Holky, moc děkuju, že jste na mě myslely. Jste zlatíčka :-* dopadla jsem následovně - budu citovat: "hCG máte 80, takže NĚJAKÝ těhotenství tam probíhá." Asi je to na prosperující těhu málo, že? Jsem 13. den po ET...

evelinah
12. zář 2016

@hanyas každý těhu je jiné. Já měla 12 den 65 a při dalším odběru za 3 dny 460 a vše bylo v pořádku. Je pravda, že v 10 tt ZT, ale to už je jiné. Takže vydrž.

hanyas
12. zář 2016

@evelinah vzhledem ke špinění a sem tam zakrvácení spíš mám strach, že mimi odchází... Ale děkuju za naději. Uvidím ve středu na kontrole... ☹

tetalucina
12. zář 2016

@hanyas neboj, myslim, ze 80 je ok🙂

itworks
12. zář 2016

@hanyas neboj, já jsem měla kolem 90 hCG a jak se mi zvedlo.Nekomu to fakt stoupá pomaleji.Vsak si viděla mě testiky jak zesileli.Vsak asi stejně budeš testovat, tak uvidis rozdíl 🙂 a jdeš teď ve středu? Tam stejně půjde vidět jen zvýšená sliznice.

hanyas
12. zář 2016

@tetalucina středa rozhodne 😉 možná si zítra zkusím test, jestli čárka oproti neděli zeslábne, ať trochu vím na čem jsem... je to fakt peklo to věčný čekání...

itworks
12. zář 2016

@hanyas nemysli na slábnoucí ale na sílici test, posílám pro štěstí me "dálnice" taky jsem zvědavá na středu,doufam, ze už se něco ukáže.

itworks
12. zář 2016
hanyas
12. zář 2016

@itworks tyyyjo! Krása! Konečně je tam 🙂
Dobře, budu myslet na sílící test 🙂 každopádně zítra už by to mělo být vidět, ne? Kdyby šlo embryjko pryč...

itworks
12. zář 2016

@hanyas asi jo, ale stejně ti bude jen sílit a basta 🙂 odpočívej co se dá, taky jsem si dopoledne zchrupla, trochu mě pichalo na jedné straně a pak přestalo.Rano jsme byli na genetice,byla jsem už měsíc objednana,snad nic nenajdou, výsledky za dva měsíce. A co ti rekli na to zakrváceni, že se to stává?

hanyas
12. zář 2016

@itworks právě, že na to mi neřekli nic moc. Spíš na mě smutně koukali a když jsem jim ukázala test z pátku a soboty, stály nad tím sestry s doktorkou jak tři sudičky a protahovaly obličeje. Takže jsem na výsledky čekala v hrůze. Prý se to na začátku může stát, ale ta hodnota, že je fakt nízká...
Výsledky za dva měsíce? tO JE ŠÍLENÝ.... Ne nadarmo jeden stařešina od nás říkal, že život je čekárna... A je to fakt. Aspoň co se umělýho oplodnění a všeho kolem týká... 😒

Strana