icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
14. zář 2016

@515ka vydrz s testováním, vůbec nic to neznamená, že je teď negativní.Drzim palecky, až se pak // objeví 🙂

tetalucina
14. zář 2016

@itworks tak to zni super🙂neboj, budeme drzet palce porad.a ses doma nebo chodis do prace?

hanyas
14. zář 2016

@itworks tak tfuj tfuj na priste 🙂 se mnou to vypada blede. Do hodinky bych mela vedet vysledky, ale strasi me mimodeloznim. Takze umiram strachy...

icharlie
14. zář 2016

Holky, myslíte, že musí být špinění u zahnizďování? Jsem 5.den po ET a nic.

ellisabetha
14. zář 2016

@515ka určitě je to brzo ! Já si dělala test až 10.den po ET a silnější duch už byl vidět. Ještě vydrž a nestresuj se. 🙂

515ka
14. zář 2016

Dekuju vsem moc za rady ale zbytecne jsem plasila. Dnes rano nabehla krasna druha carecka 🙂

itworks
14. zář 2016

@515ka super, jen ať sílí .😀

itworks
14. zář 2016

@icharlie vůbec nemusí, někdo nešpiní vůbec, je to individuální.Treba už je rozhodnuto 😀 citis nějaké popichování?

itworks
14. zář 2016

@hanyas drz se, já taky nemám jeste vyhrano, taky tam pořád riziko mám, i když je dutinka.Bude dobre, dr jsou hrozní strasaci, vím, že musí říct rizika, ale vše se může vyvinout jinak.Drzim vše co mám.

icharlie
14. zář 2016

@itworks necítím vůbec nic, už po odběru mě bolelo břicho, v den ET už dobrý a pak pár dní po ET znovu, teď nic. Vždy začátek ivf psychicky v pohodě a čím víc se blíží datum odběru, tím víc na mě padá depka, já už mám strach i testovat, vydržím asi až do krve 😅
Doufám, že aspoň holky tady přijdou s dobrýma zpráva 🙂 Aspoň to mi vždy zvedne náladu 😵

lenusaak
14. zář 2016

čauky holky .. mám už II.IVF a celkově třetí transfer. První nic, druhé se zadařilo, ale v 10tt potrat a ted třeti transfer jsem dnes 9 den po KET. Jsem zastánce užívat si toho, že je ve mne třeba nový život a zbytečně se nestresovat testama a jít na krev. U minulého transferu mi to klaplo, ale bohužel u tohodle jsem polevila a test si udělala už 7 den po KET. K mému překvapení tam byl krásný duch ( přiložím foto) , rozhodla jsem se, že testnu po dvou dnech, abych viděla zda čárka síli. Bohužel tedy dnes 9 den po KETu krásne hatchující blastocysty jsou testy ( stejná značka jako předevčírem + jina) uplne negativní, že víc to snad ani nejde. ( foto přikládat snad nemusím ....) Uplně me to překvapilo, jde snad o biochemické těhu? nebo je ješte šance, vůbec nevím .... je mi jasný, že mi tu ani nikdo na to neodpoví a ukáže to jenom krev, na kterou jdu v sobotu .. možná se potřebuju jen vypsat. A nebo taky doufám, že jsem ten typ holek, co jím to ukazuje spíš odpolední moč než ranní ..ach jo ..je to boj k tem miminkám. snad ho tu všechny jednou vyhrajeme ...

icharlie
14. zář 2016

@lenusaak Leni, četla jsem to na druhé diskuzi a je mi líto, že tě čekalo takové zklamání, ale určitě to ještě nemusí nic znamenat. Ty jsi taky sestřička, viď? Nebylo by lepší si teda skončit na krev už teď a nenervovat se s počůranýma proužkama? Přiznám se, že mi z toho bylo smutno a i proto asi vydržím až do krve. Přeji, ať je to jen nějaký výkyv v hladinách hormonů a miminko se tě drží jak klíště 😉

itworks
14. zář 2016

@lenusaak tak se to pěkně četlo, že ti vyšel krásný duch a teď toto ☹ teď to je buď a nebo.Minule jsem měla taky ducha dva dny a pak se taky ztratil ☹ se muselo embryo nachvili chytnout a pak pustit. Každopádně ti budu držet moc palce, ať se ještě znovu objeví.Jen pro upřesneni, nemůže to být ještě pregnyl nebo ovitrell?

lenusaak
14. zář 2016

@icharlie ahojik, jojo jsem sestřička, ale do práce ted nechodím. Tak asi vyčkám do soboty . nerada bych v práci způsobila rozruch. Nic jiného mi nezbývá ☹ bud to vyjde nebo ne ..nechci to vyložene pročůrat do té krve.. mám ješte test , možná ho ani už zkoušet nebudu :-/ jak dlouho jsi po transferu ?

lenusaak
14. zář 2016

@itworks také se přikláním k této variantě, že chvíli u mě bylo ... no ješte uvidíme, ale už si moc naděje nedávám. V sobotu se to rozlouskne ☹ a tobe to minule z krve potvrdili, ze tam nejaky zbyteček hcg ješte byl?

lenusaak
14. zář 2016

@itworks jo a ten pregnyl jsem dostala před 14 dny a bylo to 5000.. mám ozkoušeno že 10 000 ze me vyprchalo do pěti dnů .. tak k tomuhle se moc nepřikláním, ale na jednu stranu kéž by to tak bylo a ten pravý duch na mě teprve čekal 🙂))

icharlie
14. zář 2016

@lenusaak držím pěsti 😉Já jsem teprve 5. den po transferu.

itworks
14. zář 2016

@lenusaak ne, krev pozitivní nebyla, v pátek byl duch a v pondělí byla negativní krev.

itworks
14. zář 2016

@hanyas jo a dr mě taky straší, že kdybych měla velké bolesti, nebo začala krvácet tak hned volat nebo nejlépe do nemocnice, holt nás musí předem upozornit, že kdyby něco.

hanyas
14. zář 2016

Tak u mě nejistota a nervy trvají dál. HCG z 80 skočilo na 120, ale je to málo... Takže v pátek repete a příští týden zase a zase. Že si mě musí hlídat, kvůli mimoděložnímu. Chjo ☹ ☹ ☹

hanyas
14. zář 2016

@itworks to mně říkali taky. Jakmile by břicho začalo bolet hodně, okamžitě na pohotovost.

itworks
14. zář 2016

@hanyas ale hlavní, že porostlo.Ne, že bych ti chtěla dávat plané naděje, ale ten rozestup mezi odběry nebyl moc dlouhý, ne? Ještě se to fakt může zvednout, co nejvíce odpočívej, zabav se něčím jiným. Do patku to už sleti.Utz ti teda nedělali, aspoň by se podívali na sliznici, jak vypadá.

hanyas
14. zář 2016

@itworks nedělali, ale příští týden ho dělat budou (netuším kdy). Krev mi brali po dvou dnech a zvedlo se to jen o polovinu. Já to cítím, že je to špatně... plácám se teď mezi dvěma břehy... jestli to, co ve mě roste milovat, nebo nenávidět. Asi jsem sobec, ale vážně se bojím, že mi to embryjko ublíží... ☹

itworks
14. zář 2016

@hanyas nevím, ale mám takové vnitřní tušení, že to prostě vyjde, mimina nas napínají obě dvě. Krvaceni ustává?mi možná pomohl ten vymackany citron a klid.

itworks
14. zář 2016

@hanyas to tě chápu, ale v patek budeš zase o něco chytřejší.Bude líp 😉

hanyas
14. zář 2016

@itworks právě že ne. Chvíli špiním, chvíli je to s krví, chvíli jenom krev. Kdy bylo špinění a dobrý hCG, neřeším to. Stejně jako nízký hCG bez špinění... Ale oboje dohromady... to prostě nemůže dopadnout dobře... 😒

tehulka1167
14. zář 2016

@itworks to si piš ,že to bude dobrý. Už je na čase 🙂

tetalucina
14. zář 2016

@hanyas je mi lito jak se citis,kdyz si to tady procitam:(zkus se vazne jeste do patku netrapit🙂ten citron jak radi itworks vazne zkus🙂ja jsem ten typ co krvaci skoro porad a po citronu je to lepsi....a drz se.

jasmine2258
14. zář 2016

@lenusaak Leni, držím moc palce, aby ses brzy dočkala vytouženého miminka. Je to boj, ale my se nevzdáme!!! 😉 Drž se, s holkama tady na Tebe myslíme!!! 😉

hanyas
14. zář 2016

@tetalucina děkuju za podporu ☹ zobu vitamín C. Po citronu jako takovým mě chytají děsný migrény a teď, když si nemůžu vzít prášky na ni, tak je to peklo. Navíc dnes mě hlava pobolívá i bez citronu, takže to riskovat nebudu. Když mi bude dobře, tak zítra. Když já už teď vím, že to trápení neskončí ani v pátek. Doktorka mi na jednu stranu řekne, ať na to nemyslím, na druhou stranu mám okamžitě do nemocnice, kdyby začaly bolesti. Takže ať chci nebo ne, při každým píchnutí v podbřišku se začnu třást a nervy mám v háji... Věděla jsem, že IVF bude náročný, ale tohle jsem nečekala... ☹

Strana