Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pipi39 dnes som 13 den po kete. Moja koordinatorka mi napisala aby som isla este v pondelok na krv a potom sa rozhodne. Minule tehotenstva som mala min 280 jednotiek na 13 den, no nedopadli dobre. Moze byt, ze tentokrat to bude zazracne embryjko 😉 Uz som sa dobre vyrevala. To ktomu patri a aspon sa mi ulavilo. Ja viem, ze nadej zomiera posledna, no zda sa mi ta hladina priliz nizka na to, aby to pokracovalo uspesne. Ci zazraky sa este deju??? Ok, verim v zazrak 😵 dakujem za podporu. Dam vediet v pondelok 🙂
@sisul_ka urcite je dobre ze jsi se vyplakala to musi ven. Je pravda ze je to dost malo ale co mi vime . Ja jsem take predesli ket mela malo 8a nevyslo to,a nechtela jsem tomu verit bylo to tezke. Upla jsem se jako asi tady kazdy na dalsi pokus a planovala co bude dal. Doufam ze si to ten broucek jeste rozmysli .... Ale na druhou stranu je take treba si rici pokud je to spatne tak je lepsi nyni nez pozdeji aby se to stalo. Ja jsem taky mela obavy kdyby to nakonec vyslo zda vubec by to bylo v poradku kdyz jsem mela tak nizke hcg. Moc drzim palecky aby si si to bobisek rozmyslel a zustal u tebe a dohonil to .... budu na tebe myslet a tesit se na krasne zpravy 😊drz se.....
@pipi39 Moc gratuluju! Krásné hcg, na hodnotě nezáleží, každému roste jinak 😀 . Užívej si to 😉
@sisul_ka Ahoj, to mě mrzí, ach jo zase to vypadá na biochemko 😢 . Ale uvidíš ještě v pondělí, zázraky se dějí, když na ně věříme! A my věřit musíme 😉 . Moc bych ti to přála!!!!!
@pavlina1976 dakujem, uz som sa ako tak ukludnila, takze, ak to v pondelok neklapne, nebude to uz tak boliet. V hlave sa uz chystam na dalsi KET 🙂
@pavlina1976 moc dekuji. Je pravda ze me zamrazilo kdyz carka opravdu zesilila protoze jsem se uz smirovala ze to opet nevyslo a planovala jak to bude dal.
@pipi39 gratuluju.Moc Ti to přeju !!!
@sisul_ka JJ, musíme bojovat dál! Na každou čeká na konci miminko, jen někdo má tu cestu hold delší ☹ . Hodně sil, ale třeba to ještě klapne 😉
tak dievcence, HCG sa nezvysilo ale kleslo na 4. Je to takto lepsie! Urcite tam bol dovod, preco to nevyslo. Musim sa dat esteraz poriadne vysetrit na imunologii, nie len zakladne vysetrenie ale na vsetko aj na alergiu atd. Kto vie,kde je pes zakopany! Ved darkyna mala 21 rokov, ja som bola perfektne pripravena, lepsie ako minule a tam som veru otehotnela morulkou, aj ked to nedopadlo, a teraz ked som mala vsetko na 100% a kvalitnu 5AA blastocystu, tak totok ☹ Niekde bude urcite daka galiba, budem sa musiet na to pozriet vlastnym, odbornym okom 😎 😀
@sisul_ka @axi44 ahoj holky není to o tom, že byste měly něco brát, ale jestli nemáte vyřešenou imunologii, tak to je asi ten zakopaný pes. Já vždy také biochemko a pak mi zjistili na imunologii zvýšené NK buňky, které právě vždy to embryjko zahubily ☹. Teď naposled jsem brala metypred a utroš a estofem a povedlo se. Myslím, že to je v té imunologii. Tak šup na vyšetření 😉
@pipi39 ale ano, mala som imuno vysetrenie, no nie na vsetko. A preventivne som brala aj soulupred-prednisolon a injekcie Lovenox, tak uvidim, co mi na to povie moja lekarka a Dr Stelcl. On mi chcel nasadit aj intralipid infuzie, no moja doktorka s tym nesuhlasila a nepredpisala mi ich, tak ak bude intralipid inf. nevyhnutna, tak si ju dam poslat z Brna. Niekedy tym lekarom vo francuzsku nerozumiem 😠
@pavlina1976 mna lekarka, tu vo francuzsku, hned ako som druhy krat potratila, ma poslala na vysetrenie Imuno NK a vysledky boli negativne, tak budem patrat dalej, no chcem si dat spravit celkove vysetrenie na imuno, mozno to bude nieco ine ☹
Ahoj holky, tak zejtra to mám 10D +5PK po ET ráno asi zkusím testnout už su z toho psycho. Včera večer jsem dostala záchvat úzkosti a řvala jsem jak malý děcko. je to fakt hustý
@kukla.zizi Ahoj držím pěsti a dej pak vědět 🙂 hlavně se nenervuj, když tam nic nebude....ještě může být brzy 😉
@pavlina1976 tak tak. Hezky jsi to napsala.
@kukla.zizi je to hrozny zname to bohuzel tady. Ale i kdyz to vyjde rak se ti ulevi. Ale pak zase nervy jestli ti hcg mas dobre a zda je vse v poradku a nervy dokud nebudes mit potvrzene ze ma srdicko. A pak budes cekat na scrining a pak na plodovku hi hi hi

@kukla.zizi je moc dekuji 😊