icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

katka865
16. zář 2016

@itworks diky, budu na tebe myslet ve stredu

salenas
16. zář 2016

@hanyas držím palečky

icharlie
16. zář 2016

Holky, tak me to asi neda a zkusim v nedeli clear blue. 9. den po ET uz by mohl neco ukazat, ne? Ja vim, jsem hrozna 😀

itworks
16. zář 2016

@icharlie mohl no, jestli myslíš Digi tak to je citlivost 25, ale oni jsou hodně přesné 🙂

dzimi
16. zář 2016

@icharlie - ja verim ze mohl. Vcera tj 6ty den po ET 5ti denni hatchujici blastocysty jsem nasla v limitu ducha na testu..vyrysoval se do minuty...dneska silici ovulacni test (mela jse. doma dva kousky tak jsem neodolala). Doufam, ze se zadari.....nam vsem

icharlie
16. zář 2016

@itworks
@dzimi diky holky. No pry je dost spolehlivy a detekuje uz pred ms. Tak uvidim. Snad nam to uz vyjde a prolomime tu smulu tady 🙂

dzimi
16. zář 2016

@icharlie drzim moc moc pesticky, at se zadari a v nedeli najdes +. Ja clear blue nemam..jen jeste 3 Dr. Maxe...zitra tj. po dvoudnech, asi zkusim druhy..bojim, bojim. Ten vcerejsi minejde vyfotit ani tablet ani telefon mi to nezaostri, fnuuuu

tetalucina
16. zář 2016

@hanyas tak co jak jsi dopadla?ja jsem dostala pregnyl, od po utrous+prednison a ve ctvrtek volat jestli je rozmrazeno ok a pak v patek na transfer.mame posledni dve embryjka:(tak doufam,ze uz to dopadne☺

hanyas
16. zář 2016

@tetalucina budu na tebe myslet! 🙂 ja zatim nic. Na utz samozrejme nikde nic, tak cekam, az mi zavolaji vysledky krve a reknou, co dal. Do pul 2 bych mela vedet. Prosperujici tehu to neni, to uz vime. Ale co bude ted, to nevim.

itworks
16. zář 2016

@hanyas tak nejlépe bude, když hcg klesne do 0. Tím pádem by se ti mohla i naplno rozjet MS a bylo by po problému 😒 tím pádem teď budu držet palce, aby se hcg snížilo 😒

itworks
16. zář 2016

@hanyas jo a jaká byla sliznice, to ti neřekli? to taky hodně napoví, aspoň u mě jo.

icharlie
16. zář 2016

@dzimi diky. Tobe taky 😉 kolikaty den jsi? Ty od dr.maxe jsou pry taky hodne spolehlivy.

dzimi
16. zář 2016

@tetalucina - drzim, at se zadari
@hanyas - preji, at nemas zadne komplikace a jestli tonema byt, at odejde samo :-*
@icharlie - dneska 7 den po transferu, 12ty den po punkci a oplodneni

itworks
16. zář 2016

holky dr Max je spolehlivý, dělá daleko lepší čárky a dřív než mamatest. I když u mě mamatest nikdy neudělal falešného ducha.

dzimi
16. zář 2016

@icharlie - ehm, jsme vlastne stejne...obe vpatek 9teho ;)

dzimi
16. zář 2016

@itworks - cetla jsem..kazdopadne do vcerejska mi za posledni rok a trictvrte ducha neudelal. Bohuzel na fotce neni skoro videt :/

tetalucina
16. zář 2016

@dzimi je videt, pekny🙂

dzimi
16. zář 2016

@tetalucina - diky moc...nahore silici ovu...tak snad je a bude vse v poradku. Uz si to platim sama :/

tetalucina
16. zář 2016

@hanyas ses moc hodna, nepreju zadne trable a verim, ze vyjde priste🙂drz se☺

itworks
16. zář 2016

@dzimi já ten stínek na dr max vidím, skoro každý dušík tak začíná, jen ať sílí 😉

hanyas
16. zář 2016

@itworks sliznice 6,5

dzimi
16. zář 2016

@itworks - diky moc

ofiko mam testovat az pristi nedeli cili 16 dni od transferu a 21 DPO....kdo to ma ale vydrzet?

hanyas
16. zář 2016

Tak hCG bohuzel zase povylezlo (164j.). Vysazuju Utrogestan a dej se vule bozi. V pondeli na krev a kdyby prisly nejaky bolesti, tak supem na prijem... chjo ☹

itworks
16. zář 2016

@hanyas ach jo a říkali ti, že je to stále riziko spíše mimoděložního nebo se to ještě může obrátit? Víkend ti nezávidím, snad budeš aspoň trochu v klidu, nesmíš se tím tak moc trápit, chápu ale, že to je těžké.

dzimi
16. zář 2016

@hanyas - to mne mrzi, ctu tve prispevky od zacatku a drzim, co muzu :/ Drz se..jsme s tebou

hanyas
16. zář 2016

@itworks je to asi bud a nebo. Kazdopadne ted uz muzu alkoh, ne? Vecer jedeme s manzelem kina, tak bych si dala sklenicku. Uz to fakt potrebuju.

hanyas
16. zář 2016

@dzimi dekuju. Je fajn, ze na to clovek neni uplne sam.

icharlie
16. zář 2016

@dzimi ja ho vidim 🙂 jsi odvaha, testovat tak brzy. Ja se hrozne bojim zklamani, ze to pak bude biochemicky ☹

icharlie
16. zář 2016

@hanyas holka, nemas to jednoduchy, takovy napinani. 1 sklenicka neuskodi 😉 aspon se odreagujes

dzimi
16. zář 2016

@hanyas - rozhodne na to nejsi sama

@icharlie - nobala jsem se a bojim strasne. Ale tak jsem si rekla, bude bilej, fajn, uz tam neni urco pregnyl, priste uz by mohl byt dusik.
no uvidim na dalsim...jsem po zamlklem tehu, tak tam ten strach uz bude porad

Strana