Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas jj sklenicku si dej a uzijte si pekny vecer
🙂
@dzimi jj urco, ver🙂)
@hanyas a ted jdes k dr zase v pondeli?
@tetalucina presne tak :-\
Ahoj holky, doufám, že nevadí, když se k Vám přidám. Včera jsem byla na odběru - měla jsem 14 folíků a dnes mi volali, že z nich bylo 5 zralých a všechny byly oplodněné embyotransfer by měl být se středu. Mám najednou velký strach, aby byly všechny v pořádku, i když teď nemám šanci to ovlivnit. Máte nějaký tip, jak pomoct mimískovi, aby se udržel? Beru utrogestan a piju nosifol, tak to snad bude stačit :(. Jaký jste dodržovaly režim po transferu, ležely jste? Já dostala rovnou neschopenku. Děkuju za všechny vaše komentáře!
@mandlicka25 ahoj já jdu v pondělí na ket taky jsem zvědavá a trochu nervozní ale prý to nic neni.já jsem taky na neschopence. tak dřžím pěsti at to výjde 🙂
Ahoj, ja su bez neschopenky, transfer v patek a tyden po tom dovolena. Hlidam se, netahama nezvedam nic tezkeho a vic odpocivam, ale to asi vsecko. V pondeli jdu do prace. Jim jen kyselinu listovou...
Musime mimiskovi verit, ze se uchyti, udrzi, vydrzi a vyroste
Vsem nam preji hodne stesti...
Jsem po ET prvne, tak vic nevim, co delat
@mandlicka25 holky tady ještě zkoušely babské rady tipu jíst hodně čerstvého ananasu -ma zkušenost je taková, že jsem si uplne "rozezrala" jazyk a bolel mě ještě dva dny 😀 jinak po ET aspoň 3-5 dnů více odpočívat, myslet na něco pěkného a nestresovat testy nejméně do 9 dne 😀 Držím palce, ať se et vydaří.
Tak dnesni test 9.den po ET (clear blue) negativni. Chjo, myslela jsem, ze to tentokrat vyjde ☹
@dzimi diky, mozna zkusim tu stredu, ale nejak se uz smiruji, ze to je proste definitivni. Priznaky zadne nemam, ale takhle brzy jsem je nemela v tehotenstvi nikdy. Tak si dame par mesicu oddech a treba to zkusime jeste naposled. To bude do parku dlouhy tyden,uz bych sla radsi do prace.
@icharlie - na neschopence? Ja jdu v pondeli po dovolene (meli jsme ji planovanou uz driv a tak jsme jen zmenili plany a nikam nejeli) do prace a nevim, jestli jsem nemela dat na doktorku svou, co me chtela nechat doma. Dala mi neschopenku obvodacka den pred transferem na dva dny. Pak jsem si rikala, ze staci ta dovolena....a ted mam pochyby, jestli nedelam spatne. V praci sice sedim u PC, ale na telefonu, kam mi volaj nasrani zamestnanci, ze maj ten a ten problem, at to hned opravime vyresime...do toho problemy s jednim z kolegu. Nooo asi uvidim, jak to pujde a budu resit za behu, chjo
@dzimi ahojky,jsem na tom stejne jako ty.vzdy si beru tyden dovcu a pak chodim do prace.taky pracuju s lidma a obcas si je moc pripoustim,ale ted nn🙂rikam si,ze pokud to nepujde donesu neschopenku a pak tam teprve uvidi,nemam totiz zastupce takze by to meli moooc tezky🙂chodila jsem do prace vzdy i s teplotou nebo atb,aby byla prace hotova,ale bohuzel to nikdo neoceni.. A pro me je ted priorita mimi a nic jineho takze se trapit nenecham🙂jo,ale v praci to nikdo nevi,tak jsem domluvena se svym obv.doktorem,ze by mi napsal neschopenku on.
@icharlie - no hanyas ma s tou 25 versus obyc 10 citlivosti pravdu, jeste neklesej na mysli.
Ad prace...uvidim, jak to pujde, uz jsem se nahlasila, ze od pondeli budu, ale pozadala jsem do stredy o moznost prace z domova, tak bude ten prechod pozvolnejsi. A kdyby to nahodou neslo, tak holt pujdu ke konci tydne k lekari. Zas bych nerada celou dobu byla doma, kdyz by nebylo nutno.
@tetalucina - tak to jsme na tom uplne stejne...taky jsem domluvena s obvodackou a taky v praci nic nevedi a taky normalne dru i s horeckama a atb a taky to nikdo neoceni, spis uz to berou jako samozrejmost, ze je ve stychu nenecham nikdy :( ;)
a taky si lidi chci ted drzet vic od tela a prioritou je a bude mimi...takze to zkusim a dokud pujde, budu pracovni...a kdyz nepujde, tak holt zmena je zivot...budou si muset zvyknout, ze kdyz nebudu, tak nebudu.
Ted jen, at carka sili, lekari potvrdi spravne uhnizdeni, pak srdicko, pak vysetreni vsecka a pak mimisek....boze, to je a bude jen same cekani na dobre konce a strach ze spatnych.....ufff

@icharlie to je na tom to nejhorsi. Cekat, cekat, cekat a nakonec to beztak skonci mimodeloznim ☹