Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@simisek01 ahojky,beres nejake leky pred ketem?a kdy ti pichli pregnyl?ja jsem injejci dostala v patek,od zitra utrous a prednison a az v patek na ket.prijde mi to od pregnylu hodne dlouho:(
@simisek01 jo a drzim pesti🙂ozvi se az budes mit po ju🙂
@tetalucina - pichnuti pregnylu a transfer mi prijde presne nacasovanej. V patek pregnyl, coz je v nedeli ovulace a pak patek je 5 dni po ovulaci, nenidealnejsi termin pro transfer, co jsem cetla. Kolikatidenni embryjko ti daji?
Nejidealnejsi...blbej telefon si pisr, co chce.
Jinak jsem to mela s ET presne terminove takto, patek pregnyl, nedele odber a patek transfer.
Drzim moc moc moc pesgicky, at se zadariiii
@tetalucina prč ti to přjde dlouho ? oplodněnému vajíčku po ovulaci trvá zhruba 5 dní, než doputuje do dělohy, tak to časově vychází. V pátek pregnyl, do 48 hod přijde ovulace a v pátek ket 🙂
@mandlicka25 bašti v den transferu a po ananas 🙂 žádná horká koupel
@icharlie před očekávanou menstruací se vůbec nemá testovat a víš proč ? protože ti zachytí i biochemické, o kterém bys vůbec nevěděla a zbytečně se pak žena trápí.takže asi tak. 9 den po transferu je na testování brzy, nech to aspoň na dvanáctý den. proč se stresovat po transferu tak brzy a neužívat si toho krásného pocitu ? proč chtít být tak brzy zklamaná ? A přitom plno žen má dvě čárečky opravdu až ten 12 den ...
@salenas MOc Vám děkuju holky za rady! Jak jsem psala odběr v pátek - oplodněno 5 vajíček. Dnes jsou bohužel jen 4, ale z toho tři jsou kvality 1 a jedno kvality 2, tak to snad bude do středy v pořádku. Byla jsem rozhodnutá, že bych si nechala zavést dvě, ale bojím se, že bych přišla o 4 pokus :(. Tohle je hrozný...
@mandlicka25 víš co by za takový krásný počet daly holčiny, co mají odebrané jen jedno nebo jen jedno dojelo do fáze, do které mělo ?
Pokud toužíš po dvou, počkej si na případný ket, tam pak pokus neztratíš, ale i tak, ze zdravotních důvodů je lepší jedno, i z jednoho můžou být dvojčátka 🙂
@mandlicka25 paráda, půlka z nás by skákala radostí, mít takové krásné výsledky jako ty))... držím palečky, je to na té nejlepší cestě)))
@salenas
@fonamor
Holky moc děkuju, strašně jste mě potěšily a culím se nady na monitor. Zatím vše absolvuji prvně a doufám naposledy a nevím, jestli je to dobrý výsledek nebo ne. Včera jsem se docela vylekala, když mi paní doktorka řekla, že jich je ze 14 použitelných 5. Nejdřív jsem měla radost, že pět je fajn, ale pak mi začal vrtat červíček... Bojím se o ně, ale o tom tady nemusím psát. Četla jsem nějaké diskuze a tam holky sdílely i o dost větší čísla, takže nevím, co je a co není "normální". Doufám, že se Těm našim prďolkům bude dařit stejně dobře až do středy..... ještě jednou MOC děkuju!
@mandlicka25 určitě budou a my moc držíme palečky, ať vše dobře dopadne a a hlavně bez nervů.-)
@hanyas myslim na tebe;)
@itworks
@tetalucina jste zlaty 🙂
@hanyas taky ranni ptace?🙂
@hanyas v kolik jdes k dr?
@hanyas - jsme s tebou
@tetalucina - tak to mas nacasovane perfektne, ver doktorum ;)
@dzimi diky moc, jj verim🙂
@tetalucina ted mi vzali krev, pockam na doktora/ku a vysledky mi zavolaji odpoledne. To jsem zvedava, co se zase dozvim...
@tetalucina tak zatím vím jen to, že děložní sliznice se maličko snížila. Tak nevím jestli je to dobře nebo špatně... :-/ a netrpělivě čekám na výsledky krve...
tak už volali... hCG nekleslo, ve čtvrtek kontrola a pokud to nepůjde razantně dolů, budu muset na laparo ☹ ☹ ☹
@hanyas to me je lito:(zase cekat a vyhlidky naprd:(pokud budes muset vazne na laparo, tak se urco neboj, je to v pohode zakrok,jen pak boli brisko:(....ale snad ti klesne a pak bude lip🙂drz se.
@tetalucina neklesne...já už v lepší konce nevěřím. Je to v pr*eli...s prominutím 😖

@itworks moc děkuju!