icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evelinah
27. zář 2016

@itworks to snad ne 😕, drž se.

mandlicka25
27. zář 2016

@itworks Strašně mě to mrzí, tohle je strašný, ale třeba to ještě vyjde! Držím palečky ☹ :*

peterska83
27. zář 2016

@itworks Kočko, to mě moc mrzí, ale třeba ještě není všem dnům konec! Vydrž do pondělka. A pokud tomu bude skutečně tak, tak ať to máš brzy za sebou bez nutné revize, abyste mohli zase hned pokračovat 😉

mandlicka25
27. zář 2016

@tetalucina Tak já to spletla, ted beru prednison. Pregnyl jsem si také píchla, každý ho prý vstřebává jinak.

tetalucina
27. zář 2016

@mandlicka25 aha, tak to já jen dostala pregnyl týden před ketem, a co jsem vyčetla tak pár dní po ovlivňuje test pozitivně:( proto si i říkám, že když testovat tak co nejdéle, aby to bylo jaksi jistější. takže ty ve středu já v pátek tak to je hezký, čekáme spolu🙂já jsem doma dcl v poho, mužu pracovat i z domu tento týden, jak se mi bude chtít, ale říkám si, že by bylo pěkný být těhule a být doma a těšit se🙂 aspoň dnes to tak cítím, uvařila jsem si dobrý oběd a dala si kafíčko na terásce, ptž je pěkně, služební tlf vypnutý a užívám si klidu, který teď na naší vesnici panuje 🙂 ....na druhou stranu je tu drsná realita, když si otevřu koníka a poslední dny se nám tady moc nedaří:(

tetalucina
27. zář 2016

@mandlicka25 jj taky mám prednison a utrouš

dzimi
27. zář 2016

@tehulka1167 22 den po odběru, tj. 17 den po ET 3678 HCG
Příznaky tedy stále nikde...ale ta hdnota je slušná, ne?

peterska83
27. zář 2016

Holky, co myslíte, mám další výsledek, teď už oficálně z caru: 8. den po ET 85,5, 11. 149,5 a 14. 261. Zaráží mě, že to neleze asi úplně předpisově co dva dny, to dvojnásobek....jsem po jednom mimoděložním, tak už mám asi větší strach.....do caru mám jít až 10.10. na utz.

mandlicka25
27. zář 2016

@tetalucina To jsem ráda, že tu někdo čeká stejně. Mám stejné pocity, říkám si, jak by to bylo hezký, kdyby se to povedlo a přemýšlím si, jaký by to bylo. Ale pak si zase říkám, že tohle všechno absolvovat a kdyby to nevyšlo, že se z toho akorát zhroutím.

tehulka1167
27. zář 2016

@dzimi no tak to je bomba 🙂

dzimi
27. zář 2016

@tehulka1167 doufám, uvidíme v pondělí....už aby bylo 🙂 a dííík moc

hanyas
27. zář 2016

@dzimi parádní číslo 🙂 gratuluju! 🙂

dzimi
27. zář 2016

@hanyas diky, diky
Kdyz ja mam hruzu z tech priznaku. Vymizely cca ve stejne dobe jako pri predchozim ZT

hanyas
27. zář 2016

@dzimi třeba ty příznaky byly vyvolaný hormonama ze stimulky 🙂

dzimi
27. zář 2016

@hanyas mela jsem nativ, minimalni stimulku s clostilbegytem jen...a priznaky zacaly cca 5 den po ET a skoncily ted v nedeli....no uvidim v to pondeli na UTZ pokud se ve ctvrtek neutrhnu na kontrolni odber jako samoplatce

mandlicka25
27. zář 2016

@dzimi Můžu se zeptat, jaké jsi měla příznaky?

dzimi
27. zář 2016

@mandlicka25 pichani a tlak v podbrisku, citlivy bradavky, divno v ustech, problemy se stolici...uz i to curani neni tak casty...a to vsecko se od toho cca 5tyho dne od ET stupnovalo a pak jako kdyz utne...a proste citila jsem se jinak. Ted se citim jako predtim - netehotne

mandlicka25
27. zář 2016

@dzimi já si myslím, že je to normální. Z těch všech hormonů, co máme za sebou je možné všechno. Taky si myslím, že se člověk až moc pozoruje. Taky mě píchá v podbřišku, ale to jsem měla prakticky i po všech inseminacích a nic :(. Co já teď cítím strašně, i když už je to lepší větší a hodně bolestivá prsa a bradavky. Včera mě celý den dost bolela hlava, což jsem četla, že u někoho to byl taky jako "příznak" těhotenství, ale to může mít milion jiných důvodů. Já teď pořád studuju ty prsa a říkám si, že ta bolest je mírnější, jestli to není náhodou špatně :D. No... co k tomu říct...

mandlicka25
27. zář 2016

@dzimi Ale ty už máš ten pozivitvní TT! Dobře to dopadne, :*.

tehulka1167
27. zář 2016

@dzimi o ničem nepochybuj. Mas to jako jsem to mela Já 🙂

dzimi
27. zář 2016

Holky diky moc za podporu.....ta zkusenost zamlkleho je desny strasak....a proste ted je to uplne stejne jak predtim...to jsem bohuzel na odberech nebyla.
Asi si zajdu v ten ctvrtek, jestli stoupa a uvidime v pondeli, co lekari na UTZ

dzimi
27. zář 2016

@mandlicka25 mi ty priznaky prave zmizely uplne...proste nic, konec...tak snad je to jen pokles a zas se vrati, nebo budu mit tehotenstvi bez nich....no nezbyva nez cekat

A ja prave hormonama skorem dopovana nebyla :/

dzimi
27. zář 2016

@tehulka1167 diky, kezby i v to pondeli jako ty na prvnim UTZ ;)

mandlicka25
27. zář 2016

@dzimi je spostu maminek, které otěhotní a vůbec neví, že jsou těhotné. Někdo ty příznaky má a někdo ne. Já si myslím, že na nějaké větší viditelné příznaky je brzy. Bude to dobrý :*

dzimi
27. zář 2016

@mandlicka25 diky, snad jo, snad to nebude jako minule...chjo proc se clovek nemuze jen tak jen tesit???? ;)

Vazne moc vam dekuji za podporu, dam vedet, jak pokracuji :-*

mandlicka25
27. zář 2016

@dzimi to je bohužel přesně ono, já si myslím, že ten, kdo to miminko má takhle vymodlené a projde si tímhle vším, tak ten strach má hodně dlouho. Když čtu nebo slyším ty příběhy tech těhotenství na první pokus, tak ji je z toho smutno. Mám jich kolem sebe spostu i kamarádek, které miminko neplánovaly. Strašně jim to přeju, ale ne druhou stranu nechápu, jak je to možné a říkám si proč...

evelinah
27. zář 2016

@dzimi ty jsi byla na nativu? Už jsem dva podstoupila a nic. Teď přemýšlím nad posledním. Vždy bylo jen jedno embryjko. Jak si na tom byla ty?

hanyas
27. zář 2016

@peterska83 ahojky. Po te zkusenosti, co mam ted, bych mela strach taky. Divim se, ze si te pozvali az na 10.rijna, kdyz hCG neroste uplne predpisove... coz ale samozrejme nemusi znamenat nic spatnyho 🙂 budu drzet pesti 😉

77lentilka
28. zář 2016

Hezké sváteční ráno všem! 🙂
@mandlicka25 @tetalucina - já mám vyzkoušeno, že mi pregnyl vyprchal 5dnů po aplikaci, ale je to opravdu individuální. Jinak jsem zkusila dnes poprvé test a nic, bílo... 😢 ale může být již ještě brzy, uvidíme.....dnes teprve 8.den
@itworks - to mi moc mrzí...... 😢
@peterska83 - snad to bude ok, sice to není přímo dvojnásobně, ale stoupá to stále o dost
@dzimi - do pondělí jen pozitivní myšlenky a v pondělí krásné zprávy!! 🙂

evelinah
28. zář 2016

@dzimi ještě koukám, že jsi měla prodlouženou kultivaci, to sis žádala sama nebo ji dělají i při nativu? U nás ji totiž nedělají, jen když je více vajíček.

Strana