Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@77lentilka ahojky, já jsem měla pregnyl teď poprvé tak nevím, jen usuzuji z toho kde jsem co přečetla🙂...a myslím, že 8den je brzy, ale vážně je každý tak individuální, že se to nedá rovnat.....teď jsem si přečetla příspěvky ze včera a málem bych se děsila, ptž nemám absolutně žádný příznaky, ale vím, že jednak je brzy a že to každá prožívá jinak...jinak pěkný sváteční den všem 🙂
@dzimi neboj, bude to dobrý 🙂
@tetalucina jj, vím, že je to hodně individuální...několik se duch objeví až 10,11.den... naděje umírá poslední 😉
@dzimi jestli Ti to nevadí, mohu se zeptat kolik Ti je? Zaujala mne ta minimálka A PGS máš?
@tetalucina To je dobře, že tady je další, kdo byl na transferu podobně, jsi o den přede mnou, určitě je brzy :*
@peterska83 neztracej hlavu roste a to je dulrzite. Drzim palecky aby to bylo prosperujici tehu...😊
@tetalucina jste zlati, diky moc
@pipi39 kujiii
holky, co myslite? Me se zda, ze od pondeli jeste zesilil....a neni to z prvni ranni
Strasne si vazim vasi podpory a nechci, aby tu byl nekdo vydesenej z toho, co jsem vcera psala to fakt neeee :( Preji vsem bezproblemove tehulkovani ci co nejrychlejsi otehotneni
@77lentilka 41 a PGS nebylo....vsecko si platime sami :/
@evelinah ja zas cetla, ze vajicko do delohy doputuje kolem toho pateho dne, tak je to pro nej v tomto case prirozenejsi. A v Pronatalu to evidentne delaji i pri nativu, v druhem diskuznim foru znam dalsi holcinu, co sla na to same skoro ve stejnem case, co ja.
@mandlicka25 nn ja jsem byla az v patek po tobe myslim🙂;)budes testovat?nebo vydrzis?me to dcl laka...
@dzimi dík za odpověď, pokud by se nezdařilo, 3.IVF už bychom také měli jako samoplátci....tak i proto se ptám. Jinak krásné dálnice, gratuluji! 🙂
@tetalucina ja byla ve stredu 🙂, takze presne pred tydnem. Ja se bojim, chtela jsem, ale asi nebudu. Kdy ty planujes?
@tetalucina I kdyz mam koupenej jeden digitalni clearblue... ten jsem si setrila na to, ze az zjistim, ze jsem tehu, tak si udelam ten a ukazu ho manzelovi, bohuzel na nej jeste nedoslo :(...
Ahoj holky, po delsi dobe zas nakukuju. Je tu nektera, co podstoupila iui nebo ivf s darcem?
Takže dnešní den začal úplně skvěle, nejdřív jsem byla v centru pro papíry do práce, kde mi sestra řekla, že vycházky opravdu nedostanu ani krátké, že po transferu se nedávají a pak přišla kamarádka, která mi vyprávěla o tom, jak každým blbým pohybem a dupnutím může žena potratit. Takže jsem si hned přemítala kolikrát jsem víc dupla nebo udělala špatný pohyb a to se vyplatí.
@mandlicka25 Kamarádku radši neposlouchej 🙂 pokud je to embryjko, který se má udržet, udrží se, i když si dupneš 🙂 ale ty zakázaný vycházky fakt nechápu :-/
@icharlie My podstoupili obojí s dárcem. Když tak piš do zpráv.
@hanyas ja taky ne a uz mi z toho hrabe. Jestli tohle budu absolvovat jeste nekdy, tak jdu do prace :(. Porad premyslim nad testem, jsem rozhodnuta, ze testovat nebudu a pak zase premyslim... kdy si myslite, ze by se melo neco ukazat. Na transferu jsem byla minulou stredu po 5ti denni kultivaci... ach jo, to je tak tezky :(, uz zacinam blaznit a nerovat se
@mandlicka25 já testovala 8.den po ET (4 denní morulky) a byl duch. Ale každá to máme jinak. V tomhle neporadím. Já jsem chtěla vědět, na čem jsem, takže jsem testovala...
@hanyas příští týden mám muže pryč, takže to testnu asi o víkendu, ať na to nejsem sama. To už by tam mohlo něco být
@mandlicka25 Prosím te to je pekna kravina. U kdybys Dupala jako vztekla a mimco se meli udržet tak se udrží ať delas co delas. Větší kravinu jsem neslyšela. Chovejte se tak jako bys o tom nevěděla 🙂
@mandlicka25 Budu držet palce, taky jsem byla na KETu minulou středu 😉
@tehulka1167 tohle jsem potrebovala slyset ❤️❤️❤️, dekuju! Uplne me to rozhodilo, ze tady bulim. A to muz mi prijede az zitra, i kdyz ja ted brecim nejak pernamentne
@mandlicka25 ahoj, to mě v caru i moje gynekolozka říkali, že mám dělat všechno jak kdybych nebyla těhotná kromě tahání těžkých věcí -namáhá se břicho a může v děloze prasknout cévka a krvácet a embryo se může vyloučit.. jo ještě teda žádný extrémní sporty..sami mi řekli, že můžu klidně další den do práce.. takže kamarádku neposlouchej 🙂
@kolbena je, tak to jsme na tom stejne ❤️. Takze taky krevni testy streda? Planujes zkusit testik?

@evelinah prvni IVF, hned nativ, 8 DC 2 folikuly 19 mm a 18,5 mm, 10 DC odber, 2 vajicka, obe zrala, oplodnena ICSI, 5 den jedno hatchujici, druhe zacinajici blastocysta, hatchujici zavedeno, to druhe marny pokus o dalsi den kultivace. Nativ mi dali sami, ac puvodne melo jit o odber co nejvice vajicek s ohledem na vek. Prodlouzenou kultivaci mi embryoolozka v Pronatalu nabidla hned, jinak bych si ji vyzadala sama...a nabidla ji jeste pred odberem
@77lentilka snazim se, popovidala jsem si se svym reflexnim terapeutem, nakoupila aromalampu a vonne olejicky a hazu se do klidu....ale pondeli taaaaaak daleko ;)