icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

mandlicka25
29. zář 2016

@panbaf vy jste hodny, taky si rikam, ze by takhke nikdo to miminko nedonosil, ale cervicky tam proste jsou.

mandlicka25
29. zář 2016

@dzimi Jak si na tom s těmi příznaky? Nevrátily se? Moje estrémně citlivá prsa se trochu zklidnila, i když jsou pořád hodně nateklá a mají viditelnější žíly, ale už tolik nebolí. Jinak nic extra nepozoruju, kdomě toho, že moc nemám na nic chuť...

kolbena
29. zář 2016

@mandlicka25 jj,na krev bych měla jít ve středu, testík už jsem zkoušela a budu testovat dál, ale zatím je opravdu dost brzo,takže to beru hoodně s nadhledem 😎

dzimi
29. zář 2016

Tak jsem nevydrzela a protoze vysetreni mam az v pondeli, zajela jsem si na krev jako samoplatce

HCG 9277 🙂

mandlicka25
29. zář 2016

@kolbena Tak držím palce, at se tam ta čárka ukáže :*

kolbena
29. zář 2016

@dzimi Super,velká gratulace! Můžu se jen zeptat,na kolik to vyšetření vyjde? taky přemýšlím,že bych zašla příští týden jako samoplátce,ať nemusím letět do caru..

tetalucina
29. zář 2016

@dzimi to je super🙂

tetalucina
29. zář 2016

@mandlicka25 ahojky, ta kamoska je vazne koza takhle te zbytecne nervovat, jak uz psali holky, to by nikdo nikdy neotehotnel.nam v caru nabizeji neschopenku s vychazkama, a jinak zadne razantni omezeni nee.proste jen nic netahat a nesportovat a nestresovat.....taky jsem si rikala testik o vikendu, ale jestli pro me nebude jeste dost brzy

tetalucina
29. zář 2016

@icharlie mela jsem darkyni take

mandlicka25
29. zář 2016

@tetalucina Holky, vy jste tak zlatý, moc děkuju. Jak jsem psala, moc si o tom nemám s kým popovídat. Moje kamarádky jsou buď matky, které neustále mluví o tom, jak jsou jejich děti skvělý a nebo ty, které zatím o dětech nechtějí ani slyšet. Podpora je moje maminka, která moc neví, co se mnou a tak se staží to převádět na lehkou váhu a mluví tom tom, jako no co... tak půjdeš znova. Je normální, že to vychází na druhý až třetí pokus a to já moc slyšet nechci. Manžel je zlatej, ale taky se moc do mě nedokáže chudáček vžít a pak kouká, proč zase brečím. Ten to spíš bere jako samozřejmost, když to stálo tolik bolesti, nervů a taky penez na to, aby to nebyla jistota haha...

mandlicka25
29. zář 2016

@tetalucina ty jsi byla na transferu v pátek?

dzimi
29. zář 2016

@kolbena diky moc. V Ricanske nemocnici to bylo za 207 korun
@tetalucina kujiiiii 🙂

dzimi
29. zář 2016

@kolbena diky moc. Az tak? Tyjo pri mem strachu vecnem....testovaci uchyl jsem
@pipi39 diiiik no asi uz konecne prestanu. po dnesni krvi uz pockam na pondelni UTZ
@77lentilka tak drzim prsticky, abyste uz nemuseli ;) a diiiky moc

kolbena
29. zář 2016

@dzimi moc díky, to se mi určitě vyplatí, cesta do caru je pro mě min 500kč + 3hodiny času za slušného provozu 😀

dzimi
29. zář 2016

@mandlicka25 priznaky do rana vicemene zadne, jen vcera odpo zacal takovy pocit nastydleho mocaku.
Ale dneska po navratu z nemocnice a zapaleni aromalampy jsem malem vrhla...tak asi je to zpet, ale jinak. Prsa vuuuubec nic

mandlicka25
29. zář 2016

@dzimi Tak to jsem ráda! Já ty prsa pořád zkoumám :D, ale větší jsou pořád, to je u mě nepřehlídnutelný :D

dzimi
29. zář 2016

@kolbena tak to se ti urco vyplati...asi rozdily moc velky nebudou na jinych mistech

dzimi
29. zář 2016

@mandlicka25 ja uz je mam velky od prirody, tak jsem tohle nepocitovala ani predtim. Ale citlivost taky porad koumam ;)

mandlicka25
29. zář 2016

@dzimi tak to jsem ráda, že nejsem sama :P

tetalucina
29. zář 2016

@mandlicka25 jj v patek, myslim,ze o vikendu na test by bylo brzx?....bohuzel ja

tetalucina
29. zář 2016

Bohuzel ja na sobe nic nepozoruju:(prsa mi narostly kdyz jsem zacala papat hormony, spineni skoncilo hned jak zacalo a jim normalne....ale snazim se tohle prehlizet,ze mit projevy zadny nemusim🙂

icharlie
29. zář 2016

Diky holky, slo mi o blizsi informace o darcovstvi spermii. Asi nas to ceka.

hanyas
29. zář 2016

@tetalucina přesně tak 🙂 nemusíš na sobě cítit vůbec nic. Takže no stresssss 🙂

lydiee
29. zář 2016

@icharlie já měla několikrát darované spermie. Co potřebuješ vědět?

tetalucina
29. zář 2016

@hanyas díky zlato🙂 co ty, jak se cítíš?

hanyas
29. zář 2016

@tetalucina uplne normalne 🙂 Zadny bolesti a dnes ani nespinim. Od pondeli jsem slabe krvacela (tmavou hustsi krev), jinak nic. Tak nevim jestli je to dobre nebo ne, ze nemam silny krvaceni a bolesti...

77lentilka
30. zář 2016

Ahojky, @tetalucina a @mandlicka25 , zkoušely jste už testovat?😉 Já tedy bohužel nic, u mne to zřejmě nevyšlo....

tetalucina
30. zář 2016

@hanyas ahojky, to nevim co a jak by melo byt:(co ti rekla dr?...ja se porad drzim nedelat test🙂ptz si rikam,ze je brzy,ale tyden to rozhodne nevydrzim🙂

tetalucina
30. zář 2016

@77lentilka ja se drzim,ze je jeste brzy🙂ale moc me to laka🙂a u tebe neni brzy?

katka865
30. zář 2016

Holky jsem trochu zmatena. Ted probiha stimulace. Vse ok, roste asi 10 peknych folikulu. Na kontrole v pondeli i vcera videl doktor nejakou dutinku v deloze a nechapal co to je protoze hcg je na nule. Nemate s tim taky nektera zkusenost? Pokud nezmizi tak nechce delat et a chce me poslat na hysteroskopii ☹

Strana