Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@katka865 vůbec netuším, nemám s ničím podobným zkušenost....
@tetalucina no oni asi taky pořádně neví, co se mnou 😀 teda aspoň se tak tváří a chovají. Uvidíme v úterý 😉
A kolikátý že jsi dnes den po ET? 🙂
@77lentilka A kdy jsi byla na transferu? Třeba je brzy. Já ještě netestovala, přemýšlela jsem, že to možná zkusím v neděli, Ale bojím se. Dnes se nějak necítím ve své kůži a dost mě bolí hlava :(.
@mandlicka25 Já jsem to také nevydržela netestovat a prostě jsem to 8. den po ET zkusila a bylo to tam 😉 Já myslím, že na tom není nic špatného, když to nevydržíme, naopak, po tom všem, co si my tady všechny prožíváme, je to pochopitelný :D
@pipi39 @hanyas @77lentilka - holky, děkujuu za podporu. No já si pro jistotu včera opět zašla na krev jako samoplátce a 17. den už krásných 921, takže už to zřejmě roste jak má, když 14. bylo 261 😉 Takže teď už to do toho utzv snad vydržím a nechám to teď být 🙂
@peterska83 tak to mám radost! To už se zdá být předpisové 🙂
@peterska83 to je hezky, krasne ti to roste, moc gratuluju. U me nejde ani o to, ze bych si myslela, ze je to spatne nebo tak neco. Ale jednoduse receno, bojim se. Takhle mam nadeji a nehci o ni prijit 🙂. Tech zklamani uz bylo tolik!
@77lentilka aha, to je skoda:(
@hanyas dnes vlastne 7 den, byla jsem minuly patek, ..jj musi te kontrolovat, to chapu🙂
@peterska83 gratuluju🙂to je taaak hezky cist🙂
@mandlicka25 neboj, hlava me bere uz od vcera🙂treba to bude tim,ze se ma menit pocasko, mam na vikend doma jen jediny testik, tak uvidim;)
@tetalucina tak ještě chvíli vydrž, jestli to teda nevydržíš a budeš chtít testnout 🙂
@tetalucina tak to jsme na tom stejně, mám doma už půl roku clearblue, tak na něj asi v neděli dojde. Jinak mamka někde vyčetla, že mezi příznaky těhotenství patří i plačtivost a bolest hlavy. Takže holky - já čekám paterčata :D.
@lentilka77 to mě mrzí, ale třeba ještě není nic ztraceno! Já při obou pokusech ms nedostala, tak jsem byla celá optimistická a stejně nic... po vysazení utrogestanu se rozjela v plné síle...
@mandlicka25 naprosto ten pocit chápu, test mám doma taky, ale netestovala jsem ještě ani jednou... i když je ten telefonát s výsledky z CARu dost neosobní, stejně mám do poslední chvíle naději... i když si zas říkám, že kdybych si test udělala doma, mohla bych se v klidu vybrečet, takhle jsem vždycky mazala z práce domů, protože jsem to psychicky nedala...
@tetalucina@mandlicka25 nápodobně, mě se během pokusů vystřídalo takových těhotenských příznaků, že to snad ani není možný... i když s těma fůrama hormonů se člověk ani nemůže divit...
@peterska83 krasny krasny krasny to se bude krasne cekat.....
@hanyas
@mikovdvo
@mandlicka25 ahoj ženy 🙂 tak jsem dnes netestovala, dostala jsem strach, ptž jsem začala trochu špinit:( jsem 8den po, 24DC, MS dostávám dost nepravidelně, ale vždycky až po vysazení léků, tak nevím nevím:(
@mikovdvo to mi povídej, takové nálady a stavy jsem nikdy neměla, ale bohužel manžel si postěžoval, že na mě ty hormony nepůsobí pozitivně, rozbulí mě pomalu i reklama, ale jinak jsem prý protivná a moc se se mnou nedá mluvit:(
@mandlicka25 no ja testovala od 8dne. Ale pozor ducha jsem mela vzdy. A 2x biochemicke a 1xtehu nakonec zamlkle. Pokud vydrzis bylo by to jasnejsi. Ale kazdy jsme jiny proste.
@mandlicka25 dnes už je to 11.den po KET a k tomu špiním, takže už je to více méně jasné.... 😒 a v neděli budeš kolikátý den? Ono na příznaky ne příznaky nelze míč koukat....
@tetalucina to je ale normální, ty hormony a nejistot, nervozita jak to dopadne, s námi holt cloumají, to k tomu patří..... můj to naštěstí bere sportovně
@peterska83 to je skvělé, fajn, že tu někdo má pozitivní zprávy 😉
@icharlie u nás v centru se za dárcovské spermie přoiplácí 3500Kč dle ceníku a pak ostatní běžně
@77lentilka ja jsem byla minuly tyden ve stredu. Ta streda se pocita jako den 1? Jestli ano, tak zitra to bude 12 den. Porad vaham a nervozita vrcholi, uz jsem si opet pobrecela. Vubec nevim, jestli do toho mam jit nebo ne. Nekde jsem cetla, ze carka se nekomu objevila az 13 den, ale zas mam ten digi clearblue, takze by se to melo asi ukazat. Chtela bych to zkusit, ale asi to nezvladnu :(
@77lentilka ale spineni taky nemusi nic znamenat! Ja teda nespinila ani na zacatku, jak nekdo popisuje pri zavrtavani :(
Ahojky mám na vás dotaz jsem 11. den po Ket a už od sedmého dne mám na testu slabou druhou čárku ale zdá se mi že nějak nesílí myslíte si že by mohlo být něco špatně mám hrozný strach ...mám zavedený dvě embrya tak pořád mám nějakou naději ale bojím se hrozně zklamání...
@mandlicka25 den transferu se nepočítá.

@tetalucina u mne je to dnes 10. den a TT negativni, a už 2. den špiním v termínu MS, takže se zřejmě hlásí o slovo....