icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

77lentilka
5. říj 2016

@ellisabetha držím pěsti, ať má další pokračování šťastný konec!

77lentilka
5. říj 2016

@hanyas to ráda čtu, že už nejsou další komplikace, a super, že jste i s
@itworks bojovnice a půjdete do toho znova!

dzimi
5. říj 2016

@77lentilka kontrolu mám až za 14 dní, asi si zavolám a objednám se na dřívější s ohledem na svůj psychický stav :( Ale cítim se úplně stejně jako při předchozím ZT :(

Ach jo....a žádné embryjko zamražené, ač vyšší věk, tak bez IVF nativ - skoro bez stimulace a tudíž neodebráno víc vajíček
A to primář v centru při první konzultaci mluvil právě o co nejčasnějším odběru více vajíček s možností zamražení .... a při další konzultaci navržen nativ :/

77lentilka
5. říj 2016

Zdravím všechny při středě, všem přeji dnes jen dobré zprávy! Já byla včera na krvi a podle očekávání negativní, takže budu zkoušet další KET...

77lentilka
5. říj 2016

@mikovdvo dopadla jsem včera úplně stejně, máš možnost jít znova na KET?

tetalucina
5. říj 2016

@77lentilka zkusim test jeste zitra a pak v pa krev, a pak uz nic nemam takze nevim co dal:(

tetalucina
5. říj 2016

@dzimi preju hodne stesti zlato🙂

tehulka1167
5. říj 2016

@dzimi podle me to odpovída. Oni ty doktoři dost straši. Bude to v pohodě. Uvidíš.

panbaf
5. říj 2016

@dzimi ahoj, já bych taky ještě neztrácela naději - ono taky záleží na kvalitě ultrazvuku a jak má doktor přesnou ruku-tam každá setina mm udělá velkej rozdíl dnů.. třeba já - na kontrole v caru jsem byla podle transferu 7+0, podle jejich utz 6+4, ale srdíčko tlouklo..pro svůj klid jsem šla ke své mudr-vzala mě hned další den a te to podle utz vyšlo 7+2.. včera na kontrole mi naměřila 9+1 což taky vůbec neodpovídá tak jsem zvědavá na utz v 12tt 🙂

mandlicka25
5. říj 2016

holky negativní

tetalucina
5. říj 2016

@mandlicka25 je mi to moc lito mandlicko:(:(neplakej:-*

mandlicka25
5. říj 2016

@tetalucina já nějak už nemůžu, když si vezmu, co tady všechno děláme... jinak to nejde :( , děkuju... z toho se budu vzpamatovávat hodně dlouho

tetalucina
5. říj 2016

@mandlicka25 ja vim zlato,ale musime to jeste zkouset🙂ja uz si sance nedavam, spinim stale vic, na testu vubec nic:(nejhorsi je pro me,ze mi manzel vcera rekl, ze uz nechce..nechce abych brala to svinstvo, nervovala se, a ani uz nemame dalsi penize a brat si pujcku nechce:(takze kdybych nemela vas tak se zblaznim, ptz mi ted nerozumi uz ani on:(

ellisabetha
5. říj 2016

@mandlicka25 Mrzí mě to, vyplakej se. Mi to pomohlo, za pár dní bude líp. Drž se kočko. 🙂

mandlicka25
5. říj 2016

@tetalucina to jsi měla slyšet mého muže teď v telefonu. Oni Ti chlapi jsou taky chudáci, protože moc nevědí co s náma. Ale manžel s tím tak trošku počítal a hned začal, že to není normální, že to takhle nejde. Že podstupuju tyhle věci, cpu se práškama, nosíme tam takový množství peněz a prostě nic, že takhle si to můžeme zkoušet sami doma... ach jo

nejhorší je, že mě nikdo neřekl, kde je problém, prostě jsem bez pršků neměla sama ovulaci a pak mi z pěti vajíček vydrželo jedno :(, což taky nevím, proč!? Je to normální, není to normální? Co se mnou je?

Holky, jaký jste měly postup na další IVF, za jak dlouho se může jit znovu, jen at aspon vím. Když to vidím, tak opravdu nevím, co dělat.

mandlicka25
5. říj 2016
princezna22
5. říj 2016

Ahoj holky ... je tu někdo kdo zkusil darovaná vajíčka ... Hooooodně okrajově o tom přemýšlím ... napište své zkušenosti ... jestli to mám zkoušet v Gennetu ... je to 88 tisíc za pokus ...a jak se vyrovant s pocitem, že dítě není moje ale jen mého partnera a nějaké dárkyně ??? ☹ není to "Divné" nosit v bříšku "CIzí" dítě ? Jsou ty pocity stejné jaké u vlastního ? Bojím se toho, ale tolik si přejeme dítě ... nevím ... a nechci udělat chybu ... ani o tom neumím pořádně mluvit ...

ledge
5. říj 2016

@mandlicka25 Jsem tu s vámi krátce, přesto mně moc mrzí, že ti to nevyšlo. ☹
Co se týče vajíček, obávám se, že i v dnešní době mají lékaři omezené možnosti a i když to vypadá, že vědí, co dělají, příroda je stále mocnější a vlastně neví nic.

tetalucina
5. říj 2016

@mandlicka25 tak to je presny, taky mi rekl, ze kdyz budu v klidu podari se nam to normalne...
@princezna22 mela jsem et a i ket z darovaneho vajicka, manzel je v poradku,ale ja uz mam 39 a nizkeAmh, takze pokusy s mymi vajicky byly neuspesne, zkusili jsme darkyni, mela jsem tri oplodnena vajucha, et neuspesnY a pri dalsim cyklu hned ket, s jednim, ptz druhe rozmrazeni neprezilo, a zatim testy negativni a na krev jdu v patek, darkyne ma stejnou krevni sk. A podobny typ jako ja, pred tim nez jsme do toho sli jsem premyslela o vsem, ale jen co mi ho zavedli, vubec me nenapadlo, ze je cizi nebo tak neco, proste moje a manzelovo vysnene ditko🙂 jsem rodinny typ, zadna kariera ani nic me nenaplnuje jako se o nekoho starat tudiz je pro me mimi smysl zivota a nez mit ze sveho vajicka, ktere by nemuselo byt v poradku, tak jsem dozrala, ze darovane bude s mou prognozou jistejsi.....co bude pokud to v patek nevyjde v tuto chvili vazne nevim. ....takze za me darovane ano;)sla bych i do adopce,ale to manzel nechce.

itworks
5. říj 2016

@mandlicka25
@tetalucina holky moc mě to mrzí, teď je hrozné období 😖

hanyas
5. říj 2016

@mandlicka25 chjo, to je mi lito ☹ hodne sil holka...

hanyas
5. říj 2016

@tetalucina nevzdavat! Dokud budes mit aspon trosku sily, nevzdavej se :-*

mandlicka25
5. říj 2016

@tetalucina taky hodně sil :*, děkuju všem holky!

kolbena
5. říj 2016

@mandlicka25 ani nevíš, jak moc mě to mrzí ☹ vyplakej se, dej si sklenku vína nebo dvě, teď to bude chvíli všechno stát za nic, ale hlavně to nevzdávej a bojuj dál, příště se to už určitě povede. Sama vím,jak to po 1.ket bylo šílené a zítra si to možná zopáknu, až budu volat na výsledky, ale už jsem na to víc připravená než minule a když se nezadaří,tak život jde dál a budeme se snažit znovu,dokud to nevyjde 😎

evelinah
5. říj 2016

@princezna22 Ahoj, taky jsem podstoupila IVF s dárkyni. Byla 4 embrya, ET nic, KET hned potom vyšel a já otěhotněla, bohužel v 10 tt ZT a revize. Další 2 se při dalším KET nechytla. Tak z toho nakonec nebylo nic. Taky jsem o tom moc přemýšlela, ale nakonec touha po mimi byla silnější.

ellisabetha
6. říj 2016

@princezna22 Ty pocity znám, my to máme naopak, máme dárce ☹ Pocitů se nezbavíš, ale pokud oba to dítě chcete, jde to překonat. My trvalo nějakou dobu se s tím smířit, že dítě bude nějakého jiného chlapa, ale když jsem teď byla 2 měsíce těhu, brala jsem to,že je to naše dítě a manža taky. Tak pokud si ještě nejsi jista, dej si ještě chvíli čas, pokud to jde a to přijde. Držím palce. 🙂

jasmine2258
6. říj 2016

Holky mohla bych se prosím zeptat, který DC se chodí přibližně na OPU? Aspoň přibližně? Děkuji

fonamor
autor
6. říj 2016

@jasmine2258 ja byla 14 den...

itworks
6. říj 2016

@jasmine2258 asi kolem 12-13 dc, ale taky podle toho, jak ti folikuly rostou.

jasmine2258
6. říj 2016

@itworks
@fonamor díky moc holky. Je mi jasný, že je to u každého trošku jinak podle výsledků po stimulaci, ale aspoň přibližně by se to teda mělo shodovat s dobou běžné ovulace...Tak fajn, děkuji 🙂

Strana