icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pipi39
14. bře 2016

@klimca no testu na pocurani je mraky dostupnych v lekarne. A 9den uz muzes mit poz.test ale taky jen dusika a nebo take nic a ve vsech pripadech muzes byt tehu. Je to nevyspitatelne.... nekomu se ukaze mnohem pozdeji i 15den psali. Ja mela dusika uz 9den. Jukni mi do profilu. A pak dej vedet jak jsi dopadla. Drzim moc palecky ....

smargarita
14. bře 2016

@pipi39 Ahoj, nesleduji to nějak důkladně, ale chtěla jsem se zeptat, jak víš na začátku těhotenství pohlaví dítěte? Nebo jsi měla prenatální diagnostiku? A při ní říkají lidem, jaké pohlaví embrya se vkládá?
Děkuji.

pipi39
14. bře 2016

@smargarita hi hi ne jen ji hrozne chci mam takove tuseni proste. Tika ti neco kyvadlo?

smargarita
14. bře 2016

Aha. Tak to já jsem ani nezkoušela s kyvadlem. Já si taky přála holčičku. Tři holčičky 🙂 🙂 A pak jsem měla hned od počátku tušení, že je to kluk. Když mi asi ve 4. měsíci řekl lékař, že je to holčička, byla jsem trochu "zklamaná". Ale za dva týdny to byl kluk a pak už každý viděl kluka 🙂 A já byla ráda, protože mi můj 6. smysl říkal, že to bude kluk (byť jsem si tu holčičku přála celý život 🙂 ). Tak příště 😉

tehulka1167
15. bře 2016

@misha83 Můžu se zeptat ty jsi měla třeba problém s imunologii nebo něco jiného? Já nemám vejcovody takže jedině IVF u mě. Jenže z toho dvě bioch. těhu. ☹

misha83
15. bře 2016

@tehulka1167 nn, nemame problem s imunologii ani s genetikou. Ja mam predcasne ovarialni selhani - velmi nizke AMH.

tehulka1167
15. bře 2016

@misha83 Aha,to už mi taky klesá. A vyšlo ti to s tvými vajičky?

misha83
15. bře 2016

@tehulka1167 napisu ti sz.

tehulka1167
15. bře 2016

@misha83 děkuju 🙂

ywonne
15. bře 2016

holky jsem 8 den po ket hatchujici blastocysty.Pregnyl byl pred 14 dny 5000 jednotek, test dnes rano slabe pozitivni. Muze to byt tehu?

klimca
15. bře 2016

@pipi39 díky moc za zprávu 🙂 tak do lékárny zaběhnu, to je jasné 😀 a na netu jsem se dívala na hodně citlivé testy (od 10mlU). Jen mi nebylo jasné, zda se doma dá zjistit přesná hladina hcg ☹ v diskuzi jsem zaznamenala, že jí některé holky věděly, tak mi to nedalo se zeptat. Holt budu muset být trpělivá a čekat a čekat.... Díky za odkaz na tvůj profil a držím moc palce, ať ti vše dobře dopadne 🙂

misha83
15. bře 2016

@ywonne verim, ze to bude tehu 🙂.

misha83
15. bře 2016

@klimca presnou hladinu hcg zjistis z krve, ale ne doma 🙂. Bud v CAR a nebo jako samoplatce v nejake laboratori. Cetla jsem teda i o nejakem krevnim testu na domaci pouziti, ale osobni zkusenost nemam.

vvercatkoo
15. bře 2016

Ahojky, jsem po 4 IVF a ET jsem měla v sobotu, vkladali mi dvě krásná 8buněčná embrijka, takové nádherné jsem to ještě neměla, tak doufám, že teď už to konečně vyjde. testovat mám 26.3.

klimca
15. bře 2016

@misha83 díky moc za info! to je škoda ☹ mám jít do CAR až 19 den po transferu, jak jsou svátky, tak to posunuli o par dní 😠 no nic, domácímu testování zdar 🙂

misha83
15. bře 2016

@klimca tak si skoc nekam jinam na krev 😉.

sisul_ka
15. bře 2016

@pipi39 @misha83 dievcata, davajte na vas pozor 😉 prosim info po UZ. Ste na PNke alebo chodite do prace? Ja zajtra konecne nacupitam k lekarke a vyziadam si papier do labaku na vysetrenie reprodukcnej imunologie. Chcela som ist uz minuly tyzden, no nemali volny termin.
Konecne sa dozviem, ako som na tom. Chcem sa objednat aj na akupunkturu, no je veeeelmi draha, jedno sedenie min. 60€ 😠 Necitim sa v kozi, tak by som ju chcela vyskusat 😎 . Prajem Vam pekny vecer

misha83
15. bře 2016

@sisul_ka ja jsem na rodicovske dovolene se synem a dve dopoledne v tydnu zajdu do prace 🙂. Jsem moc zvedava a tve vysledky. A akupunktura je super napad. Slysim na ni jen pozitivum.

pipi39
15. bře 2016

@sisul_ka ahoj ja uz jsem na neschopence. Nemam vhodnou praci bohuzel. Jinak by to utikalo. Ale zdravi miminka je dulezitejsi 😊

klimca
15. bře 2016

@misha83 a výsledky z té krve jsou hned, nebo se čeká do dalšího dne? přepokládám, že se čeká do dalšího dne, protože se to posílá někam do laborky. Mě vychází 14 den po trnsferu na (velký) pátek a to je státní svátek a pondělí je zas velikonoční 😀 tak je to dost naprd.

misha83
15. bře 2016

@klimca no zalezi kam jdes. Vzdy jsem mela vysledky ten den odpoledne.

klimca
15. bře 2016

@misha83 super 🙂 tak to já zkusím svýho gynekologa, pokud mi to CAR nebude chtít udělat dřív.

sisul_ka
15. bře 2016

@pipi39 to mas pravdu a praca pocka, pekne oddychuj 🙂

misha83
16. bře 2016

Dnes 15. den po transferu hcg 1083. Tak ted uz vydrzet do UTZ.

pipi39
16. bře 2016

@misha83 no ty jo to je cifra nebudou dve hi hi hi 😊. Moc gratuluji. A ldy jses na utz?

misha83
16. bře 2016

@pipi39 nn, u syna jsem mela jeste o hodne vyssi 😉. Na UTZ jdu 29.3.

cucito
16. bře 2016

Ahoj...v pátek jsem byla na 1. ET. Nevydržela jsem a dnes testovala a nic. Na jednu stranu je to asi dobře - vím, že už v sobě nemám Pregnyl. Na druhou stranu mám dnes stavy, kdy si říkám, že to nevyšlo... Pořád mě bolí břicho - už od ET na pravé straně. Říkám si, že je možná dobře, že bolí. Kdyby nebolelo, nedělo by se vůbec nic... To čekání je strašné...Navíc jsem na neschopence, protože mám rizikovou práci...

vvercatkoo
16. bře 2016

@cucito ahoj, vitej v klubu 🙂 já mám taky nemocenskou a čekám, je to opravdu zbytečné dělat tak brzo

misha83
16. bře 2016

@cucito to znamena, ze jsi dnes 4. den po transferu a to je strasne brzo na testovani. Jsou to nervy, ale vydrz jeste aspon tri dny 🙂.

cucito
16. bře 2016

@misha83 vvercatkoo ahoj, já vím, ale když jsem pročítala všechny možné stránky, tak někomu už se pátý den udělal dušík, tak jsem si říkala, že to zkusím. Ale teď vím, že jsem neměla, no, zpět už to nevezmu. Bolí mě břicho jako před MS, ale to je asi taky normální, že?

Strana