Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@pipi39 Ahoj, nesleduji to nějak důkladně, ale chtěla jsem se zeptat, jak víš na začátku těhotenství pohlaví dítěte? Nebo jsi měla prenatální diagnostiku? A při ní říkají lidem, jaké pohlaví embrya se vkládá?
Děkuji.
@smargarita hi hi ne jen ji hrozne chci mam takove tuseni proste. Tika ti neco kyvadlo?
Aha. Tak to já jsem ani nezkoušela s kyvadlem. Já si taky přála holčičku. Tři holčičky 🙂 🙂 A pak jsem měla hned od počátku tušení, že je to kluk. Když mi asi ve 4. měsíci řekl lékař, že je to holčička, byla jsem trochu "zklamaná". Ale za dva týdny to byl kluk a pak už každý viděl kluka 🙂 A já byla ráda, protože mi můj 6. smysl říkal, že to bude kluk (byť jsem si tu holčičku přála celý život 🙂 ). Tak příště 😉
@misha83 Můžu se zeptat ty jsi měla třeba problém s imunologii nebo něco jiného? Já nemám vejcovody takže jedině IVF u mě. Jenže z toho dvě bioch. těhu. ☹
@tehulka1167 nn, nemame problem s imunologii ani s genetikou. Ja mam predcasne ovarialni selhani - velmi nizke AMH.
@misha83 Aha,to už mi taky klesá. A vyšlo ti to s tvými vajičky?
@tehulka1167 napisu ti sz.
@misha83 děkuju 🙂
holky jsem 8 den po ket hatchujici blastocysty.Pregnyl byl pred 14 dny 5000 jednotek, test dnes rano slabe pozitivni. Muze to byt tehu?
@pipi39 díky moc za zprávu 🙂 tak do lékárny zaběhnu, to je jasné 😀 a na netu jsem se dívala na hodně citlivé testy (od 10mlU). Jen mi nebylo jasné, zda se doma dá zjistit přesná hladina hcg ☹ v diskuzi jsem zaznamenala, že jí některé holky věděly, tak mi to nedalo se zeptat. Holt budu muset být trpělivá a čekat a čekat.... Díky za odkaz na tvůj profil a držím moc palce, ať ti vše dobře dopadne 🙂
Ahojky, jsem po 4 IVF a ET jsem měla v sobotu, vkladali mi dvě krásná 8buněčná embrijka, takové nádherné jsem to ještě neměla, tak doufám, že teď už to konečně vyjde. testovat mám 26.3.
@pipi39 @misha83 dievcata, davajte na vas pozor 😉 prosim info po UZ. Ste na PNke alebo chodite do prace? Ja zajtra konecne nacupitam k lekarke a vyziadam si papier do labaku na vysetrenie reprodukcnej imunologie. Chcela som ist uz minuly tyzden, no nemali volny termin.
Konecne sa dozviem, ako som na tom. Chcem sa objednat aj na akupunkturu, no je veeeelmi draha, jedno sedenie min. 60€ 😠 Necitim sa v kozi, tak by som ju chcela vyskusat 😎 . Prajem Vam pekny vecer
Dnes 15. den po transferu hcg 1083. Tak ted uz vydrzet do UTZ.
Ahoj...v pátek jsem byla na 1. ET. Nevydržela jsem a dnes testovala a nic. Na jednu stranu je to asi dobře - vím, že už v sobě nemám Pregnyl. Na druhou stranu mám dnes stavy, kdy si říkám, že to nevyšlo... Pořád mě bolí břicho - už od ET na pravé straně. Říkám si, že je možná dobře, že bolí. Kdyby nebolelo, nedělo by se vůbec nic... To čekání je strašné...Navíc jsem na neschopence, protože mám rizikovou práci...
@cucito ahoj, vitej v klubu 🙂 já mám taky nemocenskou a čekám, je to opravdu zbytečné dělat tak brzo

@klimca no testu na pocurani je mraky dostupnych v lekarne. A 9den uz muzes mit poz.test ale taky jen dusika a nebo take nic a ve vsech pripadech muzes byt tehu. Je to nevyspitatelne.... nekomu se ukaze mnohem pozdeji i 15den psali. Ja mela dusika uz 9den. Jukni mi do profilu. A pak dej vedet jak jsi dopadla. Drzim moc palecky ....