Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@lussinka88 šestý, špatný spermogram
@maruska002 já měla motání hlavy, ale tak 15 min, vydržet se to dalo... 🙂 bylo to jak po litru vína... 🙂
@fille @lussinka88 @tehulka1167 holky diky za rady, magnezko jsem brala ale teda jen jedno denne ....ja proste nevidim jiny duvodm proc by se nedarilo, kdyz jak rikam, mam embrya po pgs, sliznice ukazkova, embrya taky....proto me napadlo to imuno. A jake jsou vedlejsi ucinky toho prednisonu? V prvnim tehotenstvi jsem dost trpela na zadrzovani vody....nerada bych extremne pribrala ☹ U nas v caru prave kortikoidum nakloneni nejsou a nedavaji je jen tak...
@flawi Já Prednison nesnesla bylo to něco silenyho a to jsem brala jen 2,5 mg. PAK jsem brala Medrol to bylo v pohodě až na přibírání váhy. ..
@tehulka1167 toho se bojim nejvic....kolik?
@flawi no jo no,ale co nadelame. A asi samozřejme to bylo i z hormonů. ...no asi 15.
@vvercatkoo a co vyzkouset jiny CAR? Odkud jsi? Ja chodim do ISCArE a tam je fakt kazdej spokojenej...
@lussinka88 je já taky chodím do ISCARu. Jsou tam moc hodní, ale i tak se nedaří 😯.
Ahojky, pridavam i ja sve starosti. Byla jsem na magneticke rezonanci a cysta miminku stale roste, utlacuje mozecek, je v zadni jame lebni v pravo. Vubec nevim co bych mela delat kdyby to bylo spatne. Za tyden jdu opet na utz a k neurologovi, snad mi rekne dobre zpravy. Nemate nekdo zkusenost s cystou na mozku? Po prvnim trimestru a dobrem vysledku na screeningu jsem myslela, ze to nejhorsi mam za sebou...
@flawi ja beru taky jen jedno magneB6 forte. Ja teda prednison nebrala, me dali hned medrol a snasim ho dobre. Jen ma clovek chut na sladky a jiny dobroty (predtim jsem ho vubec nejedla), pribrala jsem 6kilo, ale hlavne ze to zrejme pomohlo.
@evelinah je tak se pridej k nam na ISCaRe 🙂) a ke komu tam chodis?
@lussinka88 a kde, tady na koníku? Jsme u Jaržembovské. A ty?
@tehulka1167 mně nasadil Prednison až v den ET. Proč to nedělají, tak jak říkáš? To je stejně zvláštní fakt.
@evelinah "Iscare Praha. mate zkušenosti?" 🙂 taky u Jarzembovsky 🙂 a jsem tam spokojena
@verunkadar to je chybaaaa!!!! Musi se brat minimalne 6tydnu pred! Nevim proc to delaj spatne 🙈🙈 ale delaj to v hodne CARech... na reprodukcni imunologii to doporucujou i tri mesice pred transferem s chranenym sexem aby nedoslo k imunizaci. Fakt se to vyplati!! Nam to pomohlo
@verunkadar poroze v carech to třeba v našem nasazují uplne všem plosne a preventivně. KOLIKRÁT aniž by to ženský potřebovaly.
@verunkadar Já to brala dva a půl měsíce před Ketem.
@lussinka88 já ho začala brát až s první injekcí, takže cca 14 dní před :(, můžu se zeptat na ten chráněný styk? Nikdy před tím, jsem nic podobného neslyšela, děkuju!
@mandlicka25 chráněny sex he v případe, že ti najdou protilátky na sperma.
@tehulka1167
@mandlicka25 holky melo bylo receno i v podoli i dr malickova ze to je nejen na sperma, ale ze to je i na trofoblast (to mam ja). Ono to prej stimuluje vse. Prej jediny kdy to nevadi je obdobi ovulace, protoze to je telo schopny akceptovat cizi antigeny (spermie) mimo plodny obdobi se telo brani - mysli si ze je to spatny... jinak dr malickova nedoporucuje ani chraneny styk...
@lussinka88 taky jsem mela na trofoblast.
@tehulka1167 to netusim, proroze jsem nebyla na imunologii, ale urcite to si stoji za to to zkusit. Jsem na zacatku dlouheho cyklu...
@lussinka88 moc dekuju, myslis, ze to bude mit vyznam i cca mesic pred? Proc ne, to je to nejmensi. A proc vubec? Po chapu, ale pred?
@mandlicka25 před proto ze se musí sklidnit imunita, aby embryo přijala.
Tak ted jdu z caru a klepu se jak ratlik. Pred 12 dny jsem dostala prvni injekci- dlouhy protokol, nevim, jestli to napisu dobre dipherulue... a doktor zacal s tim, kdy jsem po tom zacla krvacet, ale ja nezacala a ani jsem netusila ze jsem mela. Udelal mi ultrazvuk a rekl, ze na konci tydne mam udelat tehotensky test! Ze nerika, ze jsem tehotna ale neni to vyloucene., pripadne ze mam cekat na ms, ale ze uz mela prijit. Je to mozne!? Sama to tak nevidim, uz tomu neverim, ze by to ted pomohlo. Naopak jsem myslela, ze ta prvni injekce ma vse zastavit. Taky jsem se s nim bavila o imunologii a genetice a pry to u nas jako problem nevidi, chce to i vic stesticka... kdyby nevysel druhy pokus, tak nas na to posle, verim mu. Ale rozhozena jsem pekne :,(
Chci se zeptat, dělala jsem si dnes test, viděla jsem tam ducha jen ☹, ale četla jsem tu, že si někdo dělá i ovulacni test, tak jsem to zkusila a je tam čárka, sice ještě slabá, ale je tam. Znamená to něco?

@vvercatkoo to je mi moc lito! ☹ jdes jeste na krev? Co mate za problem? Kolikaty je to pokus? Tohle je fakt na palici, clovek se tak snazi a nic z toho.. ☹ vim ze to nejde myslet pozitivne, ale zkus to. Zajdi si na masaz, relaxuj, bez behat ono to fakt pomaha a pak do dalsiho pokusu! Asi proste jeste nebyl spravny cas ☹ ale neboj on prijde!! 🙂