icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tetalucina
15. pro 2016

@hanyas ahojky, tak ja jsem bohuzel estrofem snasela spatne, motala se mi po nemhlava a citila jsem se jak opila:((ale kazdy to snasi jinak tak uvidis🙂

tetalucina
15. pro 2016

Zacala jsem rovnou tri denne:( ale je fakt, ze postupne jsem si zvykala a bylo to lepsi...

eviknufik
15. pro 2016

přidávám taky troškou do mlýna. Včera jsem byla na OPU (5.IVF). Odebráno 21 vajíček, z toho pouze 10 zralých a dnes mi volali, že se oplodnilo 7. Bojím se bay to vyšlo, neboť je mi už 35, manžel má OAT, žádný KEt s jeho spermijkama nevyšel, tak zkoušíme i s dárcem Chtěla jsem aby oplodnili 6 dárcem a 4 manželem. Nakonec se oplodnilo 5 dárcem a 2 manželem. Tak teď trnu, kolik se vyvine do blastocyst. Budou volat ve stredu

handous1
15. pro 2016

@vvercatkoo ach jo, tak to mě opravdu mrzí že to máš tak komplikované . Budu držet palečky ať se brzy zařadí.

hanyas
15. pro 2016

@tetalucina tak to jsem vážně zvědavá, jestli se budu motat. Třeba Utrogestan, když polknu, tak to je jak na kolotoči po litru vína :-O 😀

tetalucina
15. pro 2016

@eviknufik drzim palce🙂at uz je streda vid!?ale cekat budes dlouho, me informovali za dva dny po odberu a pak kazdy den..

tetalucina
15. pro 2016

🙂no ja sedim u pc a kdyz jsem ho zacala brat tak bylo problem zaostrit 🙂ted se smeju,ale ze zacatku mi bylo vazne blbe:(trpim na bolesti hlavy,ale tohle bylo jine, prave ty motanice☹

hanyas
15. pro 2016

@eviknufik držím palce, aby bylo všech 7 dobrých! 🙂

hanyas
15. pro 2016

@tetalucina no, já trpím na migrény 😀 tak to mě čeká pěkný čoromoro... Doufám, že ho budu moct začít brát ještě během svátků, než půjdu do práce. Ať si to trochu otestuju. Kdybych měla nějaký hodně velký motáky, bylo by to asi neslučitelný s prací... :-/

vvercatkoo
15. pro 2016

@eviknufik držím moooc palecky, nas tohle čeká zacatkem ledna

vvercatkoo
15. pro 2016

@hanyas ja brala vzdy estrimax rano a vecer a nic to se mnou nedelalo a utros jsem vzdy zavadela a taky zadne změny

hanyas
16. pro 2016

@vvercatkoo dekuju za zkusenost 🙂 tak se holt necham prekvapit. Mam brat i 1-1-1 tak uvidim... rano ridim, v praci mam na starost 30 deti, takze si motani nemuzu dovolit 😉

eviknufik
16. pro 2016

Holky dík, musíme doufat, že se zadari. Čekání na vývoj embryí je pro ně horší, než čekání na //.

georgina_
17. pro 2016

@eviknufik moc držím pěsti! 🙂 Nám1. IVF nevyšlo, na druhý pokus jdem v lednu...v listopadu se nám podařilo přirozeně, měla jsem pozitivní test, ale po týdenním zpoždění začínám krvácet, takže jsem to opět nezvládla udržet...škoda, kdyby to vyšlo, manžel by našel krásný dárek pod stromečkem...Ale zase je to vlaštovka, že se nám to povedlo i bez pomoci 🙂

eviknufik
17. pro 2016

Tak jsem to nedala a volala tam. K dnesnimu dni mame 6 embryí. Snad iy to bobci vydrží

absintka19
17. pro 2016

@hanyas uztogestan jsem snasela lepe kdyz jsem zavadela, je to nejlepsi

absintka19
17. pro 2016

@eviknufik nam se v Heliosu povedlo hned napoprve, OPU 24 vajicek, z toho 21 zralych a do blastocisty dorostlo 7, kvuli hyperstimulaku OHSS jsme zamrazili a mesic na to jsem sla na KET. Drzim i vam palecky, hlavne nestresovat a neprehanet, tehotenstvi neni nemoc 🙂 ale radost i kdyz probiha ne uplne hladce ❤

hanyas
17. pro 2016

@absintka19 ja normalne zavadim, ale kdyz jsem po ET zacala dost spinit, mela jsem ho polykat. A to bylo vazne toco 🙂

absintka19
17. pro 2016

@hanyas ja po krvaceni jsem zavadela nadale, jen vyssi davku. Byla jsem sice ospala a motaky ale co vsechno clovek pro mimi neudela, vlastne je to to nejmensi 🙂

hanyas
17. pro 2016

@absintka19 To rozhodně 🙂

tetalucina
22. pro 2016

Ahoj devcatka, preju vam krasne Vanoce🙂do noveho roku hodne zdravicka a stesticka

tetalucina
22. pro 2016

mnoho sil a optimismu pri cekani na // a hlavne na nase vytouzena miminka, ktera na nas v roce 2017 urcite cekaji❤😉

vvercatkoo
22. pro 2016

@tetalucina souhlasim 😁

hanyas
22. pro 2016

@tetalucina také Ti přeji splnění toho velkého snu :-* nechť je rok 2017 tím, kdy se zadaří nám všem 🙂

georgina_
22. pro 2016

@absintka19 tak to gratuluju, že se vám to tak krásně vyvedlo! Dávej na sebe pozor a do nového roku přeji, ať vše běží bez komplikací 😉

georgina_
22. pro 2016

@tetalucina nápodobně! Krásné svátky a v novém roce jen to nej! 🙂

georgina_
22. pro 2016

@hanyas kéž by, doufám a věřím!!! 🙂

absintka19
22. pro 2016

@georgina_ moc dekujeme, take krasne svatky.

cloud13
23. pro 2016

Jsem poprve na foru. 4. IVF!
Na ET jsem byla 16/12
Posledni 2 dny nemam vubec zadne priznaky, ani prsa uz neboli, nevidim to positivne.

handous1
24. pro 2016

Holky přeji vám krásné a pohodove vánoce a splnění všech snů....

Strana