Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@1987katka ja taky nic nevidim :(
Mamatest dnes🙂
@silwin to uz vypada lepe 🙂
Tak jen aby vydrzela...🙂
Ahoj holky, dlouho jsem tu byla, potřebovala jsem se nějak srovnat. Doufám, že ty, které tu byly v létě už jsou těhulky! První IVF se nepodařilo a při druhém po prvním dnu, nezbylo ani jedno vajíčko - všechna byla nezralá, bohužel si myslím, že to byla vina lékařů, byla to strašná rána, ale už je to lepší. Tím, že jsme oba zdraví se upínám na možnost, že to vyjde normálně. Já po vysazení antikoncepce jsem měla problém s ovulací, ale doktor mi řekl, že teď poo dlouhém protokolu hormony působí ještě tři měsíce, takže by mělo být vše jak má. Nemáte s tím zkušenost? Ted jsem první cyklus po IVF 34 den cyklu a doufám. Myslím, že jsem cítila ovulku - testy už si nedělám, akorát se z nich nervuju, protože nebyl snad nikdy presne pozitivní, i když jsem ovu měla potvrzenou od lékaře. Snažíme se dva roky a ještě nikdy jsem neotěhotněla. Jak čtu v různých diskuzí, že vichni chtějí testovat, já mám z testu už panickou hrůzu a bojím se dalšího zklamání. Dost se pozoruju, pobolívá mě v podbřišku, mám vodnatý až bělavý výtok, cítím se slabě... ale to nemusí nic znamenat, protože to může být vsugerované nebo já už nevím. V každém případě držím palce všem v novém roce, ať nám to vyjde! :*
@mandlicka25 ahojky, mám to s těmi testy podobně...ovu testy mi nikdy nic neukázaly, přitom mě vždy pobolíval bok...takže teď se při čekání na další ivf snažíme přirozeně a spoléhám sama na sebe a na své pocity...pokud to nevyjde, tak budu stimulovat a uvidíme. Neztrácej naději, já taky stále doufám...určitě to vyjde, až přijde ten správný čas 😉 ♥
@lucikdan u 3denn.embryek je sanca pomerne mala, protoze embryjka 3.den jsou jen ve vejcovodu. Zkuste radeji blastocysty a verim ze by to mohlo dopadnout dobre, nam to vyslo napoprve. Do ket/et bez blastocysty bych nesla, coz muj lekar ani nedela. Budu drzet palecky !
ahojte v zaři 2016 po prvnim ivf nevyšlo to a ted 9.1 2017 po ET 1 mrazaček snad to vyjde jsem na nemocenske tak odpocivam jak jen to jde 23.1 jdu na krev sdna to vyjde.!!! jsme v eurofertilu ostrava
Ahojky 🙂 to jsme na tom podobne. Zari 2016 GEU, ted se chystam na KET. Drzim pesti 😉
Holky, ve středu 18.01. jdu na svůj druhý KET, první nevyšel, byl v narkóze a hned po něm jsem hrozně krvácela, takže nevím, jak mi tam to embryjko narvali, ale změnila jsem centrum a teď mě tam čeká KET, bez narkózy pod ultrazvukem...Budu 22DC a zítra začínám zavádět Utrogestan...Tak snad se konečně dočkáme...i když moc šancí mi nedávají, mám hrozně nízkou sliznici...5mm v nejvyšší části...
@lenejewel89 zkoušela jsi grepy? Ja byla v utery na utz a měla jsem sliznici 6,6 a ve ctvrtek už to bylo 8,8mm. Od 1DC jim grepy a myslím, že i díky ním mi tak vyrostla. Ja ji v den OPU měla vždy 8mm a teď mám OPU v pondělí, tak jsem zvědavá, jak to vše dopadne a jak bude veliká

Holky, prosím. Je tu někdo, kdo měl 11 ty den po ket bily test a nakonec to vyšlo. Zavadeli mi 2 třídenní embryjka. .. Díky moc za odpovědi